Tange da ili ne?

Egzutik

Početnik
Poruka
6
Zabavljam se sa devojkom dve godine, imam 20 ona 18.. Sa 17 godina je pocela da nosi tange i to konstantno, na farmerkama, helankama..cak i dok spava.. nekad se primeti da ispod nosi tange i dosta njih gleda na to kao da su devojke koje nose tange drolje, *****, nizeg morala i slicno..
Sta mislite vi o tome, interesuje me i zensko i musko misljenje :) Po meni u tome nema nista lose..

Zabavljam se sa devojkom dve godine, imam 20 ona 18.. Sa 17 godina je pocela da nosi tange i to konstantno, na farmerkama, helankama..cak i dok spava.. nekad se primeti da ispod nosi tange i dosta njih gleda na to kao da su devojke koje nose tange drolje, *****, nizeg morala i slicno..
Sta mislite vi o tome, interesuje me i zensko i musko misljenje :) Po meni u tome nema nista lose..
ne nosim ih niti bi ih ikad nosila.
Neke zene i devojke nose tange a ja ceo zivot izvlacim gace iz dupeta......pa mislim stvarno :hahaha:

Poslednja izmena:

Svašta bas

Te jedino i valjaju, ostalo su tetke

dosta njih gleda na to kao da su devojke koje nose tange drolje, *****, nizeg morala i slicno..
To su ti sinko dziberi ili seljacine, nazovi ih kako hoces. Bitno je da ih skida uvek ona ili ti, sve ostalo je zavist i malogradjanstina.
Što da ne, posebno leti
Zimi je bolje neke toplije čisto zbog prehlade
A i dublje, bubreznjace takozvane, da pokriju i malo ledja, promaja je ubica....
Inace ima lepe obline i zgodna je dosta. Imamo sukob misljenja pa zato sam pokrenuo temu, hvala na odgovorima!
Ma nista se ti ne brini, bitno je da se vi slazete i da ti ne pravis problem oko toga. Gace k'o gace, neke manje neke vece. Ja znam dosta devojaka koje ih nose stalno, a i onih kojima smeta. Svako za sebe :)

Back