tamo i ovde

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja mama je isla na Morisonov grob u ciganskoj suknji pa se to vise odavno ne radi...ne nose se vise ni levi's 501 a ni "kanadjanke"..sve se izmenilo..
Mama ti je faca! :D Morala sam da napisem tu rec, a nisam nepismena sa 50 reci u recniku, stvarno. :D Ja uvek kazem da cu kada jednog dana odem u Pariz prvo da odem do Morisona da popijem vince, pa onda sve ostalo. Sto se "leviski" tice, verujem da ih mnogi ne nose jer su preskupe. Ja sam nosila tetkine dok se nisu raspale, a i neke farmerke marke RED takodje. KAnadjanke nosim i danas.
izvini, a zasto ti govoris 'mi' kada se ti ne oblacis kao pevaljka, a bogami ni ja, i ne zelim da budem ubrojana u tu mnozinu?
i nije tacno da svi kod nas tako izgledaju - cinjenica, na ulici moze da se vidi sve i svasta, ali to 'sve i svasta' moze da se vidi svuda na ulicama svih zemalja, ali kada odes na neko mesto koje ti je po ukusu (koncert grupe koju volis, klub, i NARAVNO u Kinoteku :heart: ) vidis klinke koje su odrasle u vreme Cece i Milosevica, a ipak izgledaju sasvim kul, kulturno i normalno, da ne kazem do j.aja :)

:heart::heart::heart:

Sto se tice mainstream-ova stvarno je ovde cudno da se neko oblaci po svom ukusu..umesto da se "doteruje"...ja sam vrlo cesto nailazila na komentare tog tipa, posto nisam rob mode, a ponekad volim dase picnem...mada to budu crvene ciple ili ljubicatse cizme, slabo se sminkam...kosu ne farbam..niti sma ikad....lakiram noikte kad mi dune..nisam od tih "negovanih, picnutih riba" koje listaju zenske casopise....kad sam bila kod lekara u cekaonici 2 picnute siromasne zene..i komentarisu neku 3..kako je nije srmota da ide neofarbana...samos eljanke ne farbaju kosu...:eek:..ja se zgranula..mislim pa ni ja je ne farbam...jutros otisla na pijacu u pocepanoj trenerci...hm..mala rupica...pokucara....i kaze mi jedna prodavacica imas rupu...mozda nisi primetila...ja rekoh..."hvala na komentaru, nisam"...nema ovde lezernosti sto se ice garderobe kao u inostrastvu...ovde ne postohji kultura sedenja po trotarima i travnjacima..ovde je sve "sramota"..mi smo neki gospodski narod...

ne znam za paris rim itd..ali severne zemlje se oblace mnogo lezernije i slobodnije, moda je licni stav..a ne tv...

Kako kazu, 100 ljudi 100 cudi, zbog toga se svako oblaci kako zeli ili kako mu se svidja. Ja, iskreno, volim kada neko ima svoj stil, kada se izdvaja jer smo mi u nekoj fazi uniformisanosti; izblajhana plava kosa, solarijum majka, visoke potpetice po cijeli dan, vjestacki nokti, 20 kg sa krevetom... Ja se ne slazem sa tim i mislim da svako ima nesto posebno u sebi sto moze pokazati svojim nacinom oblacenja, sminkanja, ponasanja. Sto se tice zapada, druga kultura, drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota i shodno tome drugacije oblacenje, stilovi...

Back