Talibani pobedili SAD i kompletan NATO PAKT: SAD se povlaci iz Avganistana!

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.529
SAD se povlače i iz Avganistana

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da SAD ozbiljno razmatraju mogućnost postizanja mira u Avganistanu i povlačenja trupa iz te zemlje.

Majk Pompeo je to napisao na svom Tviteru i dodao da SAD nastoje da ojačaju suverenitet i nezavisnost Avganistana.

whywhiteflagforparley.png

"SAD su ozbiljno posvećene postizanju mira, sprečavanju situacije u kojoj bi Avganistan ponovo postao poprište međunarodnog terorizma, kao i vraćanju oružanih snaga kući", napisao je Pompeo.

O ovom pitanju još uvek se nije oglasio američki predsednik Donald Tramp.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/svet/3400423/sad-se-povlace-i-iz-avganistana.html

Potrosili su HILJADE I HILJADE milijardi dolara. HILJADE AMERIKANACA I *******A JE MRTVO - ali nisu uspeli da slome Talibane!

Povlacenje bez pobede na talibanima je PORAZ DO NOGU AMERIKE!!

Kao sto vidite SVAKO moze da pobedi Ameriku i NATO - AKO JE UPORAN

Талибани су узор другу Тихију. На страну што је тек небулоза тешка, али врло је занимљиво са ким се друг Тихи идентификује.

SVAKO ko je neprijatelj mog neprijatelja JESTE MOJ PRIJATELJ

A Amerika je moj krvni neprijatelj br. 1

Amerika je bombardovala moju zemlju amerika je okupirala moju zemlju i izvrsila genocid nad Srbima na Kosmetu zajedno sa Siptarima

SVAKO ko je neprijatelj mog neprijatelja JESTE MOJ PRIJATELJ

A Amerika je moj krvni neprijatelj br. 1

Amerika je bombardovala moju zemlju amerika je okupirala moju zemlju i izvrsila genocid nad Srbima na Kosmetu zajedno sa Siptarima

А како се ти бориш, Тихи? Дрндањем по тастатури? Дај, заеби те приче.

Америка је две атомске бомбе бацила на Јапан, па њима то није сметало да се договоре са Америком. Данас су развијена и стабилна земља, где народ пристојно живи. И итекако поштују своје жртве у Хирошими и Нагасакију, чувају историјско сећање и, што је најважније, решени су да се то више никада не понови. Мисли мало о томе.

За бомбардовање Србија и Југославије ти је највише крив Злободан Милошевић који је одбио једину мировну опцију и увео земљу у ратни сукоб који ми нисмо могли добити (цео генералштаб наше војске тада упозоравао је тог лудака да ћемо изгубити од НАТО-а и да ћемо тешко страдати). Све то, наравно, не оправдава НАТО агресију са неке моралне и хумане стране, то је била агресија и тежак злочин. То је истина и то треба да се каже.
Али, али у политици се не руководи емоцијама (емоције чувамо за себе, за свој народ, чувамо сећање на наше жртве, поштујемо их, не заборављамо наше хероје који су бранили земљу, итд), већ пре свега рационално, паметну, мудро.
Јер, ако ми будемо целу своју политику базирали на неком антиамериканизму и за наш највећи национални интререс будемо видели некакав ,,рат против Америке" док она не пропадне, онда смо га тек награбусили. Јер, САД и НАТО су у таквој доминмацији да се уопште не назире њихов крај, тако да је чекање те неке ,,пропасти" САД и НАТО само глупост од које ми као држава и народ немамо ништа.

Tiksi, nije Amerika bombardovala našu zemlju, osim ako ti nisi iz neke druge zemlje? Raspitaj se malo ko je sve učestvovao i kako se oni nazivaju.

sve je radjeno po nalogu Amerike

To sto su nas jos neki njihovi vazali i sluge napali zajedno sa njima ne menja cinjenicu da je zlo organizovano iz Vasingtona

- - - - - - - - - -

Talibani pobedili NATO

Tixi usao u anale

Besmrtan dozivotno

Ko razume, nije glup

bambusaju vas talibancine banditi i ubice NATOvske samo tako....

Upisali ste se u gace od straha

taliban-presence-afghanistan-icos-1324296188.jpg

Poslednja izmena:
sve je radjeno po nalogu Amerike

To sto su nas jos neki njihovi vazali i sluge napali zajedno sa njima ne menja cinjenicu da je zlo organizovano iz Vasingtona

- - - - - - - - - -

bambusaju vas talibancine banditi i ubice NATOvske samo tako....

Upisali ste se u gace od straha

taliban-presence-afghanistan-icos-1324296188.jpg

Bas su lepi. Eto tebi novog uzora, a mozda i avatara.

Да, Тихи би требало да окити свој аватар овим модерним борцима против америчког империјализма.

Ovo sa Kinezima bice jako zanimljivo. SSSR je s mukom pobegao iz Avganistana. USA odlazi relativno uredno, ali kako ce i sta ce Kinezi.
Oni ( kinezi) zaokruzuju svoju teritoriju , a ovi talbani bi im bili mnogo nezgodni na Putu svile pa zele da ih na kineski nacin malo dovedu u red
da im ne kvare biznisz:lol:

- - - - - - - - - -

Napustili ga ili ne, merika ne dobija ratove. Osim svog gradjanskog
Kao ni SSSR.

Back