Talas slobode siri se Jevropom!

Proleća su uspešna kod Arapa i mladih nacija. Mapa gde imaju šanse omladinci.

ixhxfqi6eum71.jpg

Ozbiljne države (Rusija, DNR Koreja) nemaju opoziciju pa nemaju probleme.
:lol:
iza diktatora uvek, da ponovim znaci uvek, ostaju samo rusevine i groblja. ostaju iz razloga zato sto takvim sociopatama ma kako nekad lepo zborili na umu je samo teror, koji sto god duze traje bude generator sve vecih rusevina i sa mnogo vise grobnih mesta.

Нема никаквог "таласа слободе", по мени још једна завера као корона... одједном омладина по свету кренула да се самоорганизује и доноси људима слободу. Било би дивно, али ја у то не верујем... шта да ти кажем...извини што не делим твоје одушевљење, ја сам матори прдоња који је закорачио у 6. деценију :mrgreen:

Нема никаквог "таласа слободе", по мени још једна завера као корона... одједном омладина по свету кренула да се самоорганизује и доноси људима слободу. Било би дивно, али ја у то не верујем... шта да ти кажем...извини што не делим твоје одушевљење, ја сам матори прдоња који је закорачио у 6. деценију :mrgreen:
najbitnije da svako od nas moze da se pogleda u ogledalo ma sta bilo sutra.... i da pogleda decu u oci....

najbitnije da svako od nas moze da se pogleda u ogledalo ma sta bilo sutra.... i da pogleda decu u oci....
Тако је брате и ту причу најбоље да поделиш са онима које стварно познајеш, у РЛ. Овде смо сви поштени, лепи, паметни и храбри. :D

Тако је брате и ту причу најбоље да поделиш са онима које стварно познајеш, у РЛ. Овде смо сви поштени, лепи, паметни и храбри. :D
otkad sam ovde uvek sam pisao sta mislim, sta znam i najvaznije iz srca. mnogi ne vole, ali sta da im radim.

ćaci ne razumeju slobodan ljudski duh, oni imaju samo ekvibrijum sestarom nacrtan, van koga nit smeju, a jos manje umeju da iskorace. jer da umeju da razmisljaju, ne bi bili to sto jesu...radikalni otpad.

otkad sam ovde uvek sam pisao sta mislim, sta znam i najvaznije iz srca. mnogi ne vole, ali sta da im radim.

ćaci ne razumeju slobodan ljudski duh, oni imaju samo ekvibrijum sestarom nacrtan, van koga nit smeju, a jos manje umeju da iskorace. jer da umeju da razmisljaju, ne bi bili to sto jesu...radikalni otpad.
Капирам и подржавам те у свему!

Koliko sam ja shvatio, svako od njih ima fikciju da će država bez njih na čelu propasti.
ne zavaravaj se...

da bi shvatili kako funkcionise ovaj nakazni rezim jos od 1945. treba da razumete u startu da ih boli q za bilo koga, dal ce biti osakacen, ubijen, prebijen, bez obzira dal su beba ili dete u pitanju, adolescent, zena, trudnica, invalid ili stasao muskarac. 9.mart je bradonja sa slobodanom odradio ko sto rekoh sto je sa boska buhe u masu kod konja, masu zena, male dece i ljudi tog prvog cuvenog 9. marta bacen ne suzavac, nego bojni otrov da izazove ono sto je izazvao i da bi troglava bratija od slobe, alije i njofre, mogla dogovorno da rezira gradjanski rat koji su dobili u zadatak bas od drzava cije sluzbe danas poziva ovaj celavi bilmez u ostavci, ćaci takoreci, jer ima samo drzavnu osnovnu skolu posto se ćacijima privatne gde "doktoriraju" ne racunaju.

zabole njih za drzavu, jer da vole drzavu sve sto su radili je u suprotnosti sa tom "ljubavlju"

Back