Taktike rata sa vanzemaljcima

acaraca

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
152
Pre dva dana gledam na Discoveryu da pri Pentagonu u SAD postoji specijalna ekipa koja razradjuje taktike rata ako nas napadnu - vanzemaljci!

Nakon gledanja tog filma zaspao sam srecan, jer su me uverili da bi mi bili pobednici u sukobu sa nekom vanzemaljskom rasom koja je stigla sa neke planete udaljene 10.000 svetlosnih godina od nas.....:sad2:

Sta vi milsite o tome?

Da, vanzemaljci predju 10000 svetlosnih godina i stignu do nas a mi ih pobedimo...tj. Ameri...bruka... Mislim realno, ako mogu da predju 10000 svetlosnih godina, onda im je sigurno i naoruzanje extra razvijeno. Jer covek je do sad razvio najvecu brzinu a to je oko 6,8 km/s, oko 20 maha... A brzina svetlosti je 300000 km/s...e da bi vanzemaljci stigli do nas moraju da idu brze od svetlosti...znaci sta reci vise :D :D :D

Da, vanzemaljci predju 10000 svetlosnih godina i stignu do nas a mi ih pobedimo...tj. Ameri...bruka... Mislim realno, ako mogu da predju 10000 svetlosnih godina, onda im je sigurno i naoruzanje extra razvijeno. Jer covek je do sad razvio najvecu brzinu a to je oko 6,8 km/s, oko 20 maha... A brzina svetlosti je 300000 km/s...e da bi vanzemaljci stigli do nas moraju da idu brze od svetlosti...znaci sta reci vise :D :D :D

Ja isto mislim da ne bi ni meknuli ako bi takvi resili da nas napadnu...

Eto gde Ameri treba prestanu da uludo trose pare i da stede...

Ma kad bi saznali ameri da vanzemaljci imaju nedaj boze nafte , da vidis kako bi pobedili :lol:
Salu na stranu , kad bi dosli , verovatno bi nas razneli nekim oruzijem iz orbite , ne bi se ni trudili da naprave kopnenu invaziju .... rudama ne bi bilo nista , bez brige ;)

Ja ZNAM po cega ce vanzemaljci doci na zemlju da pokupe...

Nesto sto mi bez milosti unistavamo, a vrlo je vredno....

Znate li i vi?

(Nije to ni nafta, ni voda, ni zlato ni minerali.....To je nesto sto je SASVIM JEDINSTVENO i NEVEROVATNO....)

Poslednja izmena:
Pre dva dana gledam na Discoveryu da pri Pentagonu u SAD postoji specijalna ekipa koja razradjuje taktike rata ako nas napadnu - vanzemaljci!

Nakon gledanja tog filma zaspao sam srecan, jer su me uverili da bi mi bili pobednici u sukobu sa nekom vanzemaljskom rasom koja je stigla sa neke planete udaljene 10.000 svetlosnih godina od nas.....:sad2:

Sta vi milsite o tome?
Ne vjerujem da postoje bica koja su u stanju da savladaju barijeru od 10.000 sv. godina , mada vjerujem da u svemiru
na nekoj planeti postoji neki oblik zivota .Mi smo dokaz da u svemiru postoji zivot .Cak bi bilo prilicno nevjerovatno
da zivot u svemiru postoji samo na jednoj planeti , iako planeta vjerovatno ima na milione .Na nekoj planeti
vjerovatno ima uslova za zivot nekih zivih bica , a ako ima uslova , gotovo je sigurno da ima i zivota .
A , dali semo mi to ikada saznati , to je vec drugo pitanje .

Sta vi milsite o tome?

Pa kakve su oni taktike tu izneli? Reci nam da i mi budemo mirni.

Ahahahahaah, pa ovi Ameri nemaju više protiv koga da ratuju ovde na Zemlji... sve moguće taktike ratovanja protiv zemaljskih vojski su smišljene i iskorišćene, sad su im još samo vanzemljaci ostali. :D

Preciznije je reci, nemaju vise od koga da izgube na zemlji. :lol:

Kakvi crni Ameri, oni bi potpisali bezuslovnu predaju i kapitulaciju cim bi izgubili par stotina ljudi. Gori su od Slobe :hahaha:

:mrgreen:
Тактике рата?
КОЈЕ тактике?
Амери барем рокну све што имају на жртву.
Само су се у овој тактики захебали.
Знамо ми добро да они развијају већ 50 година оно што је Хитлер почео.
Сад ће да искористе неки вукојебни дио Америке да на својим летјелицама тестирају разне отровне и радиЈоактивне бомбетине.
Највјероватније ће опет награбусити Индијанци, тачније Инуити.
Илли ће можда покушати да збришу Комптон и СаутСентрал ЕлЕЈ.
Као, напали мали зелени, па ће наш тамо да их сруше...
:sad2:
Браћо црнци, џебите им маме док је вријеме.
Браћо Ескими и побратими Мехиканоси, сви смо уз вас...
А ја бих уз Селму Хајек...
:per:

6,8 км/сец је шта???
Ако си хтео да кажеш 1. космичка брзина( или кружна) она је 8км/сец или око 28.000 км/сат.
То имамо, као и 2. космичку брзину, тј брзину ослобађања од земаљске силе теже, 11,2 км/сец или око 40.000км/сат(друкчије се зове и параболична).
Космичка брзина бекства за сунчев систем са Земље је око 17,7 км/сец(зове се још и хиперболична и за Јупитер она је већа, а за рецимо, Марс је мања од земаљске) и она је могућа, мада није била потребна ни код једне сонде до сада иако је достизана и престизана и код Пионира 10, Пионира 11, оба Војаџера(они су још активни), као и код сонде ,,Нови Хоризонт" која хита ка Плутону и тренутно је између орбита Урана и Нептуна.
Иначе неке сонде су уз гравитационе асистенције планета(најчешће Јупитер) достигле и 70.000 км/сат.
Засада то је све.
А што се одбране од ванземаљаца тиче, цивилизација која би препловила просторни бездан између звезда не би нас победила већ склупчала, буквално не би смо се ни копрцнули.
Уосталом, како би Пентагон и друге агенције спириле толики новац који им даје најбанкротиранија сила света.

Poslednja izmena:
Америма је боље да још једном погледају фил "Аватар".
Тамо су људови злочинци.
Што је, према мом скромном мишљењу, вјероватнији сценарио.
Мислим, ако се сретнемо са тамо некима...

Back