Glenn Frey
Iskusan
- Poruka
- 5.382
Ko je krenuo...Ne vidim ovde nikoga.![]()
ma znam goxy za'ebavam se malKo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je krenuo...Ne vidim ovde nikoga.![]()
I jama znam goxy za'ebavam se malKo..dosadno mi je..'ebiga...
![]()
e 'naci razocarala si me svojim ukusom...missim pandur..bolje da si rekla vatrogasac ili bolnicar,odnosno onaj so tera ambulanta kola ili sl..![]()
ma ne, ja se lozim na dimnicare, to je moj ukus.
eto, da bar znas sto si se razocarao![]()
Da,to nije taktika nego baš to što si napisao.Ali čak i tada moraš da budeš u stalnom kontaktu sa drugim da on ne bi izgubio interesovanje ili se naljutioljubav je slijepa
ali kratko traje
ne bih taj medjuperiod nazuvao taktikom, vec razmisljanjem i promisljanje
p.s.da ne filosofiram,...
e nazovite vi kako hocete ali napetost i proracun samo kvare sve....covek treba da bude svoj, da bude empatican prema partneru, dobronameran ali na blagoj distanci....i sa izazovnim stavom....tada strast opstaje, budes svoj kao sto je i on svoj ali pravite veze sa gore navedenim.....od kad sam takva uzivam u zivotu i mnogo lakse resavam bilo kakve odnose.....
@Tema: Ma sve je od osobe do osobe. Mene lično nerviraju te finte i igranke toplo-hladno![]()
@Tema: Ma sve je od osobe do osobe. Mene lično nerviraju te finte i igranke toplo-hladno![]()
da li su zaista te "trzavice" potrebne da bi se ocuvala veza?![]()
najbolje maljem u vugla, i ja kazem![]()
Ma po kazni na šenje dok usta ne utrnu![]()
Izvadi protezu i nema grubosti![]()
KAda je prava veza u pitanju... daA sad te nerviraju?Novost za mene..........![]()
el i stakleno oko d izvadim?![]()