Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
ne idi u taxi ako nemash kesha !!!! ako imash sedi u taxi i uzivaj !!!!!!!!!!!!!
shta kukate koji moj ..........
shta kukate koji moj ..........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Obersturmfuehrer:pa gde treba da stane? da produzi jos 2 kilometra, pa da ti trcis za njim?
uostalom, sta je tu toliko lose, to zaustavljanje traje 10 sekundi...
Don Tadic:Aj ne lupetaj, molim te. U kom selu živiš? Jel učestvuješ ti u saobraćaju? Ili si taksistu video samo na televiziji? Ponašaju se kao stoka. Voze tako što jednom rukom kontrolišu palicu za migavac i sirenu, drže volan, a druga služi za menjač i cigaru. Psuju ko stoka, mršte se, kada im nešto ti dobaciš onda krenu da ti mašu rukama, kada im izađeš, onda se zaključaju i zatvore prozore (useru se drugim rečima) i odmah se hvataju za motorolu. Tek kada pristigne puno bratije iz udruženja, onda im je opet najveći na svetu, kao i pre nego što si im izašao.
sto ce reci da se ponasaju kao i 90% ostalih vozacane vidim sta tu taksiste odvaja od njih....
inace, ja u kolima nemam palicu za sirenu)
Don Tadic:Staju na pešačkom prelazu, prave prekršaje samo da bi preoteli kolegi mušteriju. Očekuju od tebe da im se skloniš. Nebitno da li si pešak ili drugi vozač.
i opet kazem, kao i vecina ostatka vozacke populacije...