Taksista u Pakistanu i Kanadi nije isto

Pa sigurno portal iz Indije neće lepu reč da kaže o Pakistancima. Kada su se posle podele 1947 indijski Muslimani preseljavali sa svojim stvarima na teritoriju otcepljenog Zapadnog Pakistana (Istočni Pakistan se 1971. otcepio i postao Bangladeš), dakle prilkom egzodusa, bilo je oko milon mrtvih. Samo u državi Pundžab su ih pobili oko pola miliona.

1771333638199.png

Čekaj, on je to nju kao muvao ili šta?
Očigledno mu se dopala. Razgovor uopšte nije bio neprijatan i na kraju su oboje jedno drugom poželeli prijatno veče i ona je napustila taksi.

Pominjala se otmica, silovanje ne, tako da ne znam zašto je to drugo navedeno u naslovu videa.
Jedino ako nije to rekao ranije, ali po prijatnom tonu žene koja je bila mušterija ne bih rekao.

Poslednja izmena:
Rade djavola ...Kanada ima mnogo manje stanovnika od USA.
Broj ubistava je već faktorizivan prema broju stanovnika, tako da broj stanovnika ne igra nikakvu ulogu.

United States: has about 5.7 homicides per 100,000 people

Canada: has about 1.9 homicides per 100,000 people

Znači šansa da te neko slučajno ucmeka je tri puta veća u USA nego u Kanadi.

Broj ubistava je već faktorizivan prema broju stanovnika, tako da broj stanovnika ne igra nikakvu ulogu.

United States: has about 5.7 homicides per 100,000 people

Canada: has about 1.9 homicides per 100,000 people

Znači šansa da te neko slučajno ucmeka je tri puta veća u USA nego u Kanadi.
Aha i veca mogucnost u Kanadi da se slucaj nikad ne resi kad se desi ubistvo.

Pa nađi sam statistike i postavi ovde.
Secam se dok sam bio mladji kako su pricali kako je Kanada divna zemlja gde tece med i mleko, da je sve super ....kad sam malo vise procackao ispostavilo se da uopste nije tako i da su Kanadjani ovi dosljaci veliki rasisti, a zasto su rasisti zato sto je mnogo ljudi starosedeoca a pogotovo zena pobijeno ili nestalo i ti slucajevi nikad nisu reseni.

Secam se dok sam bio mladji kako su pricali kako je Kanada divna zemlja gde tece med i mleko, da je sve super ....kad sam malo vise procackao ispostavilo se da uopste nije tako i da su Kanadjani ovi dosljaci veliki rasisti, a zasto su rasisti zato sto je mnogo ljudi starosedeoca a pogotovo zena pobijeno ili nestalo i ti slucajevi nikad nisu reseni.
Ja sam živeo 5 godina u Kanadi, stalno idem u USA, ovo su zvanične statistike.

Ako imaš neke druge cifre napiši ih.

Back