- Poruka
- 28.600
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Kanadi je prosečan broj ubistava tri puta manji nego u USA.Mnogo su mi kanadski zakoni jaki, odsluzio bi par godina za ubistvo a kamoli za otmicu i silovanje.
Rade djavola ...Kanada ima mnogo manje stanovnika od USA.U Kanadi je prosečan broj ubistava tri puta manji nego u USA.
Tako da ipak nešto rade kako treba.
Broj ubistava je već faktorizivan prema broju stanovnika, tako da broj stanovnika ne igra nikakvu ulogu.Rade djavola ...Kanada ima mnogo manje stanovnika od USA.
Aha i veca mogucnost u Kanadi da se slucaj nikad ne resi kad se desi ubistvo.Broj ubistava je već faktorizivan prema broju stanovnika, tako da broj stanovnika ne igra nikakvu ulogu.
United States: has about 5.7 homicides per 100,000 people
Canada: has about 1.9 homicides per 100,000 people
Znači šansa da te neko slučajno ucmeka je tri puta veća u USA nego u Kanadi.
No to nije tačno.Aha i veca mogucnost u Kanadi da se slucaj nikad ne resi kad se desi ubistvo.
Ma daj i ti verujes u te gluposti.U USA je danas rešeno između 50% i 58% ubistava, a u Kanadi 66%-70%.
Pa nađi sam statistike i postavi ovde.Ma daj i ti verujes u te gluposti.
Secam se dok sam bio mladji kako su pricali kako je Kanada divna zemlja gde tece med i mleko, da je sve super ....kad sam malo vise procackao ispostavilo se da uopste nije tako i da su Kanadjani ovi dosljaci veliki rasisti, a zasto su rasisti zato sto je mnogo ljudi starosedeoca a pogotovo zena pobijeno ili nestalo i ti slucajevi nikad nisu reseni.Pa nađi sam statistike i postavi ovde.
Ja sam živeo 5 godina u Kanadi, stalno idem u USA, ovo su zvanične statistike.Secam se dok sam bio mladji kako su pricali kako je Kanada divna zemlja gde tece med i mleko, da je sve super ....kad sam malo vise procackao ispostavilo se da uopste nije tako i da su Kanadjani ovi dosljaci veliki rasisti, a zasto su rasisti zato sto je mnogo ljudi starosedeoca a pogotovo zena pobijeno ili nestalo i ti slucajevi nikad nisu reseni.
Ti si taksirao u obe zemlje pa znaš?Таксиста у Канади је продуктивнији, он за сат времена превезе 10 пута више путника него његов колега у Пакистану.
pa nasilnici i ubice idu tamo gde mogu slobodno da ubijaju...........a to u Kanadi ide malo teze.U Kanadi je prosečan broj ubistava tri puta manji nego u USA.
Tako da ipak nešto rade kako treba.