Taksi vozila iz EU preplavila Srbiju!

mario80

Legenda
Poruka
74.283
Bingo! Najviše lima za najmanje para, taksi limuzine i karavani! Održavana taksi vozila sa neverovatnih 199.999km! Ne propustite priliku! I srbinu da svane! :mrgreen:
http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25766251/skoda-superb

Screenshot_2025-02-14-16-49-35-525-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Screenshot_2025-02-14-16-03-37-044_com.infostud.android.pa.jpg

Otvoris Carvertical, koji ne znam uz koje baze crpi podatke, i kobajagi znaš činjenično stanje. :)
Navodno je kod njih sve elektronski u inostranstvo, ali to opet nije pokazatelj da se sve odrzavalo kako pise tamo, ali je dobro zbog potencijalno havarisanih vozila pa opet prepravljana, krpljena i farbana ....cim vidim da je velike deo auta farban i da nema ogrebotina to je znak za uzbunu.

Navodno je kod njih sve elektronski u inostranstvo, ali to opet nije pokazatelj da se sve odrzavalo kako pise tamo, ali je dobro zbog potencijalno havarisanih vozila pa opet prepravljana, krpljena i farbana ....cim vidim da je velike deo auta farban i da nema ogrebotina to je znak za uzbunu.
Gde oni znaju ako je neki auto udario negde? Otera Nemac kod neko autolimara i niko ne zna da se havarija dogodila.

Kome treba auto što je prošao 200 000 km?

То је отприлике граница исправности делова.

Према томе ако се купи такав ауто
бити спреман да треба уложити још пар хиљада.

Не штедети,
и може да те вози још 200 хиљада без кварова.

Ništa čudno, uvek je Srbija bila deponija Evrope. To se sve lepo sredi, utegne, sredi šminka, vrati kilometraža i prodaje "kao novo". Srbin to radu kupuje, da komšije crknu od muke kako se vozi dobar auto, a onda kad krene da lupa po novčaniku, samo se gutaju knedle i prave planovi kako da se "zavalja" nekom sledećem ;)

Tu je veliki servis na milion km menjaš komplet ceo auto u kratkom roku :mrgreen:

Pazi uber vozilo koje je prelazilo šatro 30 hiljada godišnja pa u to može samo imbecil da poveruje :lol:
pazi... ne mora da znaci da je auto presao milion km iako je auto bio taxi.
ne znam za druge zemlje EU kako funkcionise, ali ako je neki auto dosao iz Nemacke i bio je rent-a-car ili taxi, kilometraza od 30-40-50.000 km godisnje moze da bude realna jer se u Nemackoj 99% sluzbenih vozila uzima na leasing i imas propisanu maksimalnu godisnju kilometrazu koju sa tim autom smes da predjes.
kada firma auto uzme na lizing, taj iznos se odbija od poreza, pa firmama izadje to jos povoljnije.
ne kazem da nema takasista koji imaju svoj auto i da sa njim predju milion km, ali uglavnom se ne isplati, ako ti auto treba svakodnevno i njime zaradjujes pare, neces da se cimas sa popravkama i sl. a cena je negde 300-400€/mesecno i vozis auto uvek max. par godina star.

Srbske bajke, vozila baka lizing na taksiju, samo do groblja i pijace :rotf:
ne, nisu bajke. to ti kazem sa "lica mesta"!
jel znas koliko kosta u nemackoj da odes u servis?
kazes tamo Guten Tag, 300 € odma!
kome se isplati da vozi stare automobile taj vozi (verovatno ume sam da ih popravlja)
ali ako ceo dan vozis taksi i zaradis 200-300-500 €/dan, sigurno neces posle celu noc da lezis ispod auta da ga namestas, a niti mozes da ga odvezes u radionicu da ti ga 2 nedelje popravljaju, jer ti treba sutra za posao! nego platis lepo mesecno par stotina € lizing i imas nov auto za koji ako nesto crkne bole te djoka, popravku placa onaj od kog si ga uzeo. tako radi vecina taksista!
u firmi u kojoj radim (nema veze sa transportom) vozni park je nekih 100-ak automobila u mozda nekih 200 kombija, od toga sta mislis koliko je njih u vlasnistvu firme? 2 auta, oltajmeri koje vozi vlasnik... jedna alpina i neki BMW iz 60-ih godina... sve drugo se uzima na lizing!
mozes ti da verujes ili ne verujes, ja ti kazem ono kako znam da jeste..

Back