- Poruka
- 126.539
Prica na bus plus temi me je pokrenula da malo pogledam cenovnike.
Sobzirom da ne koristim puno taksi prevoz obicno svega par puta godisnje nisam nesto obracao paznju na cene
Sad sam bacio pogled i imam sta da vidim.
Pogledao sam samo cene za Novi Sad. Verujem da su u drugim sredinama tolike ako ne i nize.
Beograd.
Start - 170 din
I tarifa - 65 din
II tarifa - 85 din
III tarifa - 130 din
sat cekanja - 750 din
Novi Sad
Start - 70 din
I tarifa - 52 din
II tarifa - 66 din
III tarifa - 98 din
sat cekanja - 435 din
Sobzirom da se tarife racunaju po km predjenog puta a gorivo svima kosta isto po kom osnovu beogradski taksisti naplacuju papreno cene?
Ispada da je u Beogradu cena u dnevnoj tarifi kolika je cena u drugim gradovima u drugoj.
A da ne pricam o satu cekanja ili jos gore o 100 din vise po startu.
Verovatno po onoj narodnoj "dok ima curana bice i podvarka"
oni imaju prepumpane cene.
kad bi ljudi pametno poceli da ih izbegavaju i oni bi poceli da se cesu po glavi zasto su im prihodi opali.
Sobzirom da ne koristim puno taksi prevoz obicno svega par puta godisnje nisam nesto obracao paznju na cene
Sad sam bacio pogled i imam sta da vidim.
Pogledao sam samo cene za Novi Sad. Verujem da su u drugim sredinama tolike ako ne i nize.
Beograd.
Start - 170 din
I tarifa - 65 din
II tarifa - 85 din
III tarifa - 130 din
sat cekanja - 750 din
Novi Sad
Start - 70 din
I tarifa - 52 din
II tarifa - 66 din
III tarifa - 98 din
sat cekanja - 435 din
Sobzirom da se tarife racunaju po km predjenog puta a gorivo svima kosta isto po kom osnovu beogradski taksisti naplacuju papreno cene?
Ispada da je u Beogradu cena u dnevnoj tarifi kolika je cena u drugim gradovima u drugoj.
A da ne pricam o satu cekanja ili jos gore o 100 din vise po startu.
Verovatno po onoj narodnoj "dok ima curana bice i podvarka"

kad bi ljudi pametno poceli da ih izbegavaju i oni bi poceli da se cesu po glavi zasto su im prihodi opali.