- Poruka
- 161
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeremijabg:pa UJO,ako je "takozvano",zasto se ljudi ne vracaju???obozavaju da im neko koristi njihove kuce i imanje ili??e jeste jadni!!!
ma u vasu pravdoljubivost uopste ne sumnjam....slavonija:pa vracaju se svi koji nisu okrvavili ruke...
jeremijabg:ma u vasu pravdoljubivost uopste ne sumnjam....
ti sa krvavim rukama, iz krvatske vojske, nisu ni isli....slavonija:pa vracaju se svi koji nisu okrvavili ruke...
jeremijabg:pa UJO,ako je "takozvano",zasto se ljudi ne vracaju???obozavaju da im neko koristi njihove kuce i imanje ili??e jeste jadni!!!
;-)jeremijabg:Ionako sam pristalica izgradnje kineskog zida prema Krvatskoj....Ljudi koji su tada izbegli su se ionako do sada skucili u Srbiji...Neka se vise nijednom Srbinu ne desi Krvatska..Pa uzivajte bez nas,to vam je ionako tisucljetni san,zar ne?
drago mi je da se slazemo...iz toga proizilazi da je i tvoje prisustvu ovde na forumu nepotrebno posto smo svi vec ovde,zar ne...ili insisiras da budes i dalje provokator?ZG_city:mislim da ti je sunarodnjak dao odgovor: (sa malim istpavkom zadnje recenice. nas tisucljetni san je bio imat svoju drzavu sa stanovnistvom koje ce tu drzavu postovat)
;-)
jeremijabg:drago mi je da se slazemo...iz toga proizilazi da je i tvoje prisustvu ovde na forumu nepotrebno posto smo svi vec ovde,zar ne...ili insisiras da budes i dalje provokator?
pa jer ja dolazim na hr forum da vam prosipam "istinu"...ili mislis da ces tim besmislicama promeniti ovde nekom misljenje sta se desilo(i desava) u lijepoj vasoj??po meni,to je obicna provokacija,....po tebi,objasnjavas nam da je 250000 ljudi pobeglo(ostavivsi sve sto ima) zato da bi "svet video"...??i ne vracaju se po svoje evo vec 12 godina?...."ko je okrvavio ruke...."....pa da je "prijatelju" 250000 ljudi okrvavilo ruke,Krvatske vise ne bi ni bilo...........ZG_city:pa ako te istina provocira onda cu bit provokator, ali ako si zdravorazuman i racionalan nema potrebe za svadom.![]()
А 300 - 400 хиљада људи је - "окрвавило руке"?slavonija:pa vracaju se svi koji nisu okrvavili ruke...
teško da je to istina.slavonija:pa vracaju se svi koji nisu okrvavili ruke...
Norma Kampl:А 300 - 400 хиљада људи је - "окрвавило руке"?![]()
![]()
Деца, старци...
Jel svi glasate za SRS i imate pecenjare sa janjetinom na raznju u kojima peva vikendom BMK&co na svakom cosku ?AltinaD:***** вам матер усрашку, крвници! У моје двориште долазиш и отвараш ми ту тему!
90% мог насеља чинимо ми избегли из Крватске и велика већина је оних прогнаних у Олуји. Они су ми причали како сте напали, мајку вам вашу!
l:
svetolik trpkovic:Jel svi glasate za SRS i imate pecenjare sa janjetinom na raznju u kojima peva vikendom BMK&co na svakom cosku ?![]()
sta ces imaju ljudi visoke standrade i kriterijumeTorrente BG:Pa za Hrvata je etnicko ciscenje tek kada ubiju bar 100 000 i to na najzverskoji nacin.Sve ostalo se ne racuna.
A, ne, nije ni to etničko čišćenje za njih, jer nas ne smatraju za ljude.Torrente BG:Pa za Hrvata je etnicko ciscenje tek kada ubiju bar 100 000 i to na najzverskoji nacin.Sve ostalo se ne racuna.
svetolik trpkovic:sta ces imaju ljudi visoke standrade i kriterijume![]()