Такозване демократе игноришу шиптарски терор

ja sam rekao da verujem da postoje dokazi.
jedino sam te pitao kakva je proporcija silovanih na kosovu i srbiji. i ako je kod nas silovanje nacionalno obojeno, kako to da je puno veci broj silovanih u srbiji, i kako je to obojeno

kruske i jabuke ne idu u istu korpu. demografska slika nakon vasih varvarskih divljanja je dovoljan sud o tome sta predstavlja kriminal a gdje pocinje institucionalizovani teror i zlocin koji provode albanci

nije to fenomen samo divljastva i primitivizma....to ima za cilj da se u buducnosti izbrisu svi moguci dokazi da su Srbi ziveli (i umirali) na tim prostorima.......oni menjaju svoja prezimena....(konjusa npr.) menjaju pejzaze,brda ravnaju i dr......samo da bi zatrli sve sto nije siptarsko......velika su oni bolestina, zna to evropa zato im je i dala rezervat....na nasu stetu.......:evil:

Ma jeste to da je tacno,da menjaju imena gradova i sela,ali samo mi je krivo sto ima i dosta dobrih ljudi medju njima koji nazalost ne smeju da kazu bilo sta protiv njihovih ekstremista,jer im se u tom slucaju ne pise dobro.

Na primer,Obilic oni sada nazivaju Kastriot....Istok zovu Istog...

Back