Такозване демократе игноришу шиптарски терор

Ваши родитељи су говорили да треба да силујете српкиње, ваш вођа је говорио да треба да силујете српкиње.

И ти си нашао после доказа о шиптарсим варварствима да овде пишеш патетичне глупости, пр---равања.

ajde ti daj neki dokaz da je neko silovan u zadnjih par godina. ako ne mozes onda ti prestani pisati gluposti
za jedno tvoje dokazano silovanje, ja cu naci deset u srbiji

srbe maltretiraju non stop, i na kosovu i u sandzaku, samo niko ne obraca paznju, ovim kretenima je bitnije da se nakradu i obezbede svoje raspalo dupe, samo nece to jos dugo,u sledecih 5 godina dobicemo 1 milion novih penzionera a interesuje me kako ce obezbediti penzije? albanci su kosovo osvojili natalitetom i medjusobnim pomaganjem a srbi neslogom,pokvarenoscu i sebicnoscu

ako ti mislis da su tadic i tzv. demokrate dale dozvolu albancima za silovanje i klanje, a za dve tri godine ne znas ni jedan slucaj silovanja ili klanja, onda nesto nije u redu.

Ово је само делић од свих варварских зверства што су шиптари починили уз подршку америке и запада:

Српски старци су шиптарима омиљена мета:

Poslednja izmena od moderatora:
Ово је само делић од свих варварских зверства што су шиптари починили уз подршку америке и запада:

prvo nauci da postavljas slike koje su u okviru dozvoljenih dimenzija.
pitanje je bilo, daj mi dokaz za bilo koje silovanje u zadnjih nekoliko godina.
ako ne razumes srpski, reci, znam ja i neki drugi jezik, mozda se negde "nadjemo".

zanci ako govorimo o... sta bi bilo kad bi... u pravu si... ili, veroavtno si u pravu... ili, moze bidne, ali ne mora...

Jedna stvar mi nikad nije bila jasna,a to je sta Albancima smetaju srpska groblja?Ti si iz Mitrovice,na ulazu iz pravca Zvecana se nalazi albansko groblje,odmah do prve zgrade u severnoj Mitrovici.Idi da vidis da li je jedan spomenik oskrnavljen ili prusen.Mozes li da mi objasnis taj fenomen divljastva pojedinih Albanaca,i tu neopisivu monstruoznost?

Jedna stvar mi nikad nije bila jasna,a to je sta Albancima smetaju srpska groblja?Ti si iz Mitrovice,na ulazu iz pravca Zvecana se nalazi albansko groblje,odmah do prve zgrade u severnoj Mitrovici.Idi da vidis da li je jedan spomenik oskrnavljen ili prusen.Mozes li da mi objasnis taj fenomen divljastva pojedinih Albanaca,i tu neopisivu monstruoznost?

da li bacio pogled na to groblje???
a srpsko groblje u mitrovici je recimo podnosljivo, nesto je sruseno, ali nesto je i propalo samo po sebi.
i da ne bude da ne zelim da ti odgovorim, ja ne znam kome smeta bilo koji spomenik, isto tako ne znam kako nekome moze smetati bilo koja dzamija ili crkva, i isto tako ne znam kako nekome moze smetati necija kuca ili...
puno toga ja ne znam, mislim ne razumem.
a ako imas bilo kakvu evidenciju o nabrojanim "ne razumem" mozda mozes dati neko svoje vidjenje

Ademe,
prestani da zamenjus teze :rtfm:
Ovde govorimo o masovnim silovanjima, ubistvima, pljackama i maltetiranju Srba od strane Shiptara.

govorimo o masovnim silovanjima, ubistvima, plackanju...
pa ako je to tako masovno, navedi po dva primera od navedenih, koji su se desili u zadnjih gudinu dana.
mislim da ti nece biti tesko, jer je ipak rec o masovnim pojavama.

da li bacio pogled na to groblje???
a srpsko groblje u mitrovici je recimo podnosljivo, nesto je sruseno, ali nesto je i propalo samo po sebi.
i da ne bude da ne zelim da ti odgovorim, ja ne znam kome smeta bilo koji spomenik, isto tako ne znam kako nekome moze smetati bilo koja dzamija ili crkva, i isto tako ne znam kako nekome moze smetati necija kuca ili...
puno toga ja ne znam, mislim ne razumem.
a ako imas bilo kakvu evidenciju o nabrojanim "ne razumem" mozda mozes dati neko svoje vidjenje

Naravno da sam bacio pogled na to groblje.To mi je prvo upalo u oci,jedino sto je zaraslo u travu,ali nijedan spomenik nije porusen.Inace,pitao sam te ono cisto da vidim sta ces da mi odgovoris.Mozda i znas odgovor ali neces da mi odgovoris.

govorimo o masovnim silovanjima, ubistvima, plackanju...
pa ako je to tako masovno, navedi po dva primera od navedenih, koji su se desili u zadnjih gudinu dana.
mislim da ti nece biti tesko, jer je ipak rec o masovnim pojavama.

Al' ti zamenjuje teze i okreces kako tebi odgovara :evil:
Mozda ih nije bilo u zadnjih god. dana, a sta je sa svim prethodnim godinama, decenijama..O njima ja govorim
Jel ih i onda nije bilo?!
Da ili Ne? Samo mi kratko odgovori (umesto da mi uvijas i menjas teze)

Naravno da sam bacio pogled na to groblje.To mi je prvo upalo u oci,jedino sto je zaraslo u travu,ali nijedan spomenik nije porusen.Inace,pitao sam te ono cisto da vidim sta ces da mi odgovoris.Mozda i znas odgovor ali neces da mi odgovoris.

prvo, nisi mogao da vidis u kakvom je stanju groblje, jer je previse zaraslo. da si bolje pogledao, video bi da ima porusenih spomenika.
ali nije ni to bitno, bitnije je, ja sam ti lepo odgovorio na pitanje, evo jos jednom
nikako ne mogu da shvatim da neko rusi neki spomenik, ili neku dzamiju ili crkvu, ili porusi na hiljade kuca, ili zapali na desetine hiljada ... sta li mu je taj kamen, ta cigal ucinila ja ne znam. a nije u pitanju pojedinac...ipak se to desavalo po celom kosovu

prvo, nisi mogao da vidis u kakvom je stanju groblje, jer je previse zaraslo. da si bolje pogledao, video bi da ima porusenih spomenika.
ali nije ni to bitno, bitnije je, ja sam ti lepo odgovorio na pitanje, evo jos jednom
nikako ne mogu da shvatim da neko rusi neki spomenik, ili neku dzamiju ili crkvu, ili porusi na hiljade kuca, ili zapali na desetine hiljada ... sta li mu je taj kamen, ta cigal ucinila ja ne znam. a nije u pitanju pojedinac...ipak se to desavalo po celom kosovu

Da, na Kosovu su rusena i skrnavljen srpska groblja..

Al' ti zamenjuje teze i okreces kako tebi odgovara :evil:
Mozda ih nije bilo u zadnjih god. dana, a sta je sa svim prethodnim godinama, decenijama..O njima ja govorim
Jel ih i onda nije bilo?!
Da ili Ne? Samo mi kratko odgovori (umesto da mi uvijas i menjas teze)

ako pitas da li je bilo neko silovanje u zadnjih nekoliko decenija, odgovor je da
ako pitas da li je bilo neko ubistvu u zadnjih nekoliko godina, odgovor je da
ali ako ja tebe pitam, da li su se desila neka silovanja u srbiji u zadnjih nekoliko godina, u puno vecem broju nego na kosovu, ili ubistva, sta ces ti reci???
ps. cudi mi da nisi spomenula stolece, ipak je bilo sigurnije.

ako pitas da li je bilo neko silovanje u zadnjih nekoliko decenija, odgovor je da
ako pitas da li je bilo neko ubistvu u zadnjih nekoliko godina, odgovor je da
ali ako ja tebe pitam, da li su se desila neka silovanja u srbiji u zadnjih nekoliko godina, u puno vecem broju nego na kosovu, ili ubistva, sta ces ti reci???
ps. cudi mi da nisi spomenula stolece, ipak je bilo sigurnije.

Neko silovanje, neko ubistvo :eek:

Da, desila su se i neka silovanje u Srbiji ali ovde govorimo o silovanjim i ubistvima ISKLJUCIVO zbog nacionalne (srpske) pripadnosti!!!

Mogu i da pomenem citav vek, ako vec hoces i o tome postoje dokazi

jesu. tacno je to. ali su se isto tako desila puno veca razaranja od tih nadgrobnih spomenika... mada to tebe verovatno ne zanima, jer se radi o albanskim kucama, o albanskim bogomoljama o....

Slusaj Ademe,
za sledecu provokaciju cu da te prijavim a propo ovog da to mene verovatno ne zanima.

Da li su pored alb. razarane i srpske kuce, srpske bogomolje..?!!

Neko silovanje, neko ubistvo :eek:

Da, desila su se i neka silovanje u Srbiji ali ovde govorimo o silovanjim i ubistvima ISKLJUCIVO zbog nacionalne (srpske) pripadnosti!!!

Mogu i da pomenem citav vek, ako vec hoces i o tome postoje dokazi

ja verujem da postoje dokazi, medjutim ti zaboravljas da je broj silovanih srpskinja u odnosu na broj silovanih albanki puno manji, ali kao sto rekoh, tebe ponovo ta silovanja ne interesuju. i za mene silovanje je silovanje, i obicno nije obojeno nacionalnom pripadnoscu

Slusaj Ademe,
za sledecu provokaciju cu da te prijavim a propo ovog da to mene verovatno ne zanima.

Da li su pored alb. razarane i srpske kuce, srpske bogomolje..?!!

ti mozes da prijavis i sada. medjutim ako misis da nisam u pravu, a ti mi pokazi jedan jedini post u kojem si pokazala brigu o albanciam,i ja cu se javno izviniti

ja verujem da postoje dokazi, medjutim ti zaboravljas da je broj silovanih srpskinja u odnosu na broj silovanih albanki puno manji, ali kao sto rekoh, tebe ponovo ta silovanja ne interesuju. i za mene silovanje je silovanje, i obicno nije obojeno nacionalnom pripadnoscu

Naravno da postoje dokazi. Procitaj sta je Gaston Gravije napisao u svojoj knjizi ''Stara Srbija i Albanci''
iz 1911 god, i to je strani izvor (jedan od) da ne bude da je srpski.

Vidim da tebe silovanja Srpkinja interesuju k'o lanjski sneg..i nemoj da mi inputiras nesto sto ne govorim :rtfm:

I nije tacno da je bilo vise Shiptarki..mada mi je neumesno da uopste brojim gde ih je bilo vise..
Srbi se na prostoru Kosmeta maltretiraju na razne nacine vise od 100 godina..

Naravno da postoje dokazi. Procitaj sta je Gaston Gravije napisao u svojoj knjizi ''Stara Srbija i Albanci''
iz 1911 god, i to je strani izvor (jedan od) da ne bude da je srpski.

Vidim da tebe silovanja Srpkinja interesuju k'o lanjski sneg..i nemoj da mi inputiras nesto sto ne govorim :rtfm:

I nije tacno da je bilo vise Shiptarki..mada mi je neumesno da uopste brojim gde ih je bilo vise..
Srbi se na prostoru Kosmeta maltretiraju na razne nacine vise od 100 godina..

ja sam rekao da verujem da postoje dokazi.
jedino sam te pitao kakva je proporcija silovanih na kosovu i srbiji. i ako je kod nas silovanje nacionalno obojeno, kako to da je puno veci broj silovanih u srbiji, i kako je to obojeno

ja sam rekao da verujem da postoje dokazi.
jedino sam te pitao kakva je proporcija silovanih na kosovu i srbiji. i ako je kod nas silovanje nacionalno obojeno, kako to da je puno veci broj silovanih u srbiji, i kako je to obojeno

Svako silovanje je patologija..(a ti se kao pravis da ne znas :roll:)
ali zna se odlicno zasto su Shiptari na Kosmetu to radili..

nije to fenomen samo divljastva i primitivizma....to ima za cilj da se u buducnosti izbrisu svi moguci dokazi da su Srbi ziveli (i umirali) na tim prostorima.......oni menjaju svoja prezimena....(konjusa npr.) menjaju pejzaze,brda ravnaju i dr......samo da bi zatrli sve sto nije siptarsko......velika su oni bolestina, zna to evropa zato im je i dala rezervat....na nasu stetu.......:evil:

Back