*Tako...*

Sve sto budem pozelela precutacu... Sanjacu o onome sto me boli, a realnost cu pretvoriti u smeh... Budicu se svakom zorom, i disati svakim zrakom, jer sam sigurna da ono sto donosi vreme moze da me uvuce u neke nove promene... Neka mi smeh i promene budu osnovne prijatnosti, neka me vode, uklopicu se...
Zapitam se - da li cu ikada pomisliti na sve ono sto je budilo razlicite strahove u meni, ili cu jednostavno i dalje gledati daleko i traziti neku veliku promenu pracenu tremom? Verovatno cu stajati ispod nekog starog oraha, zadovoljna svojim ispunjenjem i divnom emocijom, koju cu osecati preme Tebi koga i ne poznajem...
Da li cu, mozda, tada smatrati da ne postoji nesto vise i jace sto me ispunjava... Da li cu i tada izvlaciti iz svega neko sopstveno zadovoljstvo i srecu, ili cu jednostavno strahovati od moguce izigranosti...
Znam, da ce mi svaki slucajni prolaznik biti smesan, a svaki dan ispunjen nadmenoscu... Svaki znak promene pricinjavace mi zadovoljstvo...
Valjda... Zivot je....

Želim ti srecu, bar kao mali dar onome što si mi poklonio,
što si od mene napravio, što si u mene uselio
Ovaj svet u kome živim, u kome pišem, u kome stvaram
Svet u kome želim da ti budem bar prijatelj
To mi je dovoljno, na tome ti hvala

...zivot je ono što sama od njega praviš...trema je najjaci znak uspjeha i nikad ne sumnjaj u početke jer krajevi su uvijek uzrok sumnjivih početaka...
Ti si sigurna u sebe ali si sad u talasima rijeke koja ti pruza snagu i,-plivaj jer voda i jeste za plovidbe ali stavi sebe odmah u ulozi,-Kapetana...

Tristesa,
...samo bez štresa....
Moj naklon i poštovanje jer si za,-poštovanje....

Back