Tako nam i treba

manjan14

Primećen član
Poruka
685
Gledam,bre,sve ove novine i televiziju,slusam ljude kako lupetaju i mlate se,ne mogu da verujem da neko jos moze da poveruje u sve lazi,polulazi i pomalo izmenjene istine nemanjene politickim kampanjama ovih nasih stranaka.Mislio sam da je ovaj narod malo pametniji ali sam se,izgleda,prevario. Daju neke vesti,meni smesne,besmislene,ali mislim ako ih daju verovatno ima onih koji ce u sve to da poveruju.jedni strajkuju,drugi prodaju drzavu (ono sto je od nje ostalo) a treci (kao) sazaljevaju narod. Ekonomija nam je propala-u dugovima smo do guse,vojska nam se raspala -ne kazem da trebamo da ratujemo ali i da hocemo nemamo cime,drzava nam se raspala i nastavlja da se raspada,standard ocajan,natalitet jos gori.Koja kampanja ce to da nam nadoknadi,pitam ja vas.Da li ce neko glasati za dragog nam predsednika zato sto je obisao nekoliko farmi i mazio prasice? Pretpostavljam da hoce. Nije ovaj narod kriv.Izmucen je ekonomski i psihicki pa nema vise snage ni volje da se opire.

Narod je ogorčen, očajan i apatičan zato što je na najstrašniji način prevaren mnogo puta od jednih te istih beskrupuloznih siledžija i idiota.
I tako već dvadeset godina unazad.

tadic-cp-4282646.jpg

Back