Takmičenje u književnom stvaralaštvu članova foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad, ako je na nekog licio to je bio bas taj ( ili bese bila TA, ONA, ZENA), znacilio bi to da je sam knjizevnik
oboleo od karcinoma i da je svoje muke preneo u tu Enciklopediju mrtvih.
Nalečeš kao Ljiljka...:hahaha::mrgreen:
Zajebani Timi...:rotf:
Ali stvarno...Kiš je bio težak tipčina i slabo ga je ko voleo...Takvima kao meni (a ja bio klinja!)
bio simpatićan i mistićan...:mrgreen:Ali u UKS ga nisu voleli-koliko sam čuo...S druge strane
-ni on njih!
Jevrejčina!:hahaha::rotf:

(A Palavestru svi voleli!Neverovatno...)

Nalečeš kao Ljiljka...:hahaha::mrgreen:
Zajebani Timi...:rotf:
Ali stvarno...Kiš je bio težak tipčina i slabo ga je ko voleo...Takvima kao meni (a ja bio klinja!)
bio simpatićan i mistićan...:mrgreen:Ali u UKS ga nisu voleli-koliko sam čuo...S druge strane
-ni on njih!
Jevrejčina!:hahaha::rotf:

(A Palavestru svi voleli!Neverovatno...)

NIste ni ti ni Timi igraci za mene sto se tice Kisha, Tishme i tako tih finih, tihih knjizevnika novijeg vremena..
Nisam sigurna da bilo gde i kako nalecem ili izlecem, pre mislim da si ti covek koji uziva samo u svom stvaralastvu,
ja, kao sto rekoh vec jedno 17x ne pisem, ali citam i uzivam u citanju

Sa Ljijlom koju cenim i postujem ja zaista nemam nikakve veze i bas je ruizno i odvratno da mene stavljas u bilo cije kalupe.
Ja sam uvek bila jako uzdrazana prema tvojm nebulozoama, a tako ce i ostati jer ja nemam stvarno nikakvih ni zelja, motiva
da se preprirem i raspravljam na teme u cijeg je tatka pogolema patka.

Dva Čoveka, Radomir Konstantinović - Filosofija palanke, koga nacionalisti proganjaju i mrtvog,
o kome se samo u retkim slučajevima, od ljudi koji su sa "ove" strane i Danilo Kiš o kome ne treba
mnogo trućati, suvišno je, po mom su shvatanju, kažem mom, jedini koji su se izdigli iznad palanke i otvorili
novo poglavlje u Srbiji, misleće ljude posadili na kauč i naterali da se analiziraju. Malo ih je bilo srećnih kad
su zavirili u sebe, a malo i onih koji su se mogli samoanalizirati. Svi ostali su "sumnjivih" načela, nacionalisti, otkriveni, prikriveni,
sakriveni po potrebi i koristi i sl.. Andrić je posebna priča, diplomata po zvanju
i u životu, što meni smeta, naravno ne umanjuje njegovu književnu vrednost. Ostali, hm, dosta je bilo....

I vreme je da vas pozdravim :bye:

Dva Čoveka, Radomir Konstantinović - Filosofija palanke, koga nacionalisti proganjaju i mrtvog,
o kome se samo u retkim slučajevima, od ljudi koji su sa "ove" strane i Danilo Kiš o kome ne treba
mnogo trućati, suvišno je, po mom su shvatanju, kažem mom, jedini koji su se izdigli iznad palanke i otvorili
novo poglavlje u Srbiji, misleće ljude posadili na kauč i naterali da se analiziraju. Malo ih je bilo srećnih kad
su zavirili u sebe, a malo i onih koji su se mogli samoanalizirati. Svi ostali su "sumnjivih" načela, nacionalisti, otkriveni, prikriveni,
sakriveni po potrebi i koristi i sl.. Andrić je posebna priča, diplomata po zvanju
i u životu, što meni smeta, naravno ne umanjuje njegovu književnu vrednost. Ostali, hm, dosta je bilo....

I vreme je da vas pozdravim :bye:
Pozdravljam i ja tebe, ali meni je ovo da Konstantinovica proganjaju neki ljudi, totalno van mozga jer
tu njegovu knjigu ziv covek nije ni citao. Samo pisu neke recenice, nekakve citate koje i sami ne razumeju.
Danilo Kish i Aleksandar Tishma su velikika knjizevnost, koliko su uspeli, a koliko i zeleli da ne budu palanchani to je
savrseno druga prica, sa prvom nema nikakve veze.

I Timi i ja smo itekako igrači...I,oprosti,ali nemaš prava da se ljutiš ni na šta kad s nama razgovaraš!:hahaha:
Jer si,pre svega ,draga osoba i to ne smeš da kvariš! Ma i ne možeš!:hahaha::per:

Jesmo Covi, pusti zle jezike.

Ako se jednom filozofu ne moze dodeliti ulica ili napraviti spomenik, ako se konstantno prica na nacin da se knjiga ne razume,
uzgred ne razumem sta se to ne razume, mozda si citala Antonicevu kritiku ili slicno pa se pridruzila...Evo, ja ziv a citao.
Maricka bitka je bila bitka, a i nije bila bitka, al da vidite sta je bila Kosovska bitka.
Nema ljutnje, svi mi volimo najvise svoju pamet, ne bi se menjali za tudju ma i bolja bila. Nismo jedini, tako sazdan covek.
Nema razloga za frku, ja i Covi smo potrosili stranice foruma u raspravama i niko se nikad nije naljutio.

Doduse treba malo predznanja da bi se razumela.

Jesmo Covi, pusti zle jezike.

Ako se jednom filozofu ne moze dodeliti ulica ili napraviti spomenik, ako se konstantno prica na nacin da se knjiga ne razume,
uzgred ne razumem sta se to ne razume, mozda si citala Antonicevu kritiku ili slicno pa se pridruzila...Evo, ja ziv a citao.
Maricka bitka je bila bitka, a i nije bila bitka, al da vidite sta je bila Kosovska bitka.
Nema ljutnje, svi mi volimo najvise svoju pamet, ne bi se menjali za tudju ma i bolja bila. Nismo jedini, tako sazdan covek.
Nema razloga za frku, ja i Covi smo potrosili stranice foruma u raspravama i niko se nikad nije naljutio.

Doduse treba malo predznanja da bi se razumela.

Ja se nadam da ovo nema veze sa mnom:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back