Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.787
Gdje je nestalo, sad vidim da vec mjesec dana od aprila nema takmicenja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, draga Zauz. Jesi pobjedila kad u glasanju? ja uvijek lajkujem tvoje pjesme. Mada postoje klanovi i ljudi koji jedni drugima lajkuju i lose pjesme samo da ne pobijedi neko novi. Kad sam to provalio doveo sam bio moju ekipu sa politike da glasaju i pobijedio par puta, samo da im poremetim planove.Од како је @dakyorlando агресивно одреагоао на пдф фотографија због ентузијазма јер сам га нешто питала не усуђујем се да питам ишта ал' ово је добро питање јер много недостаје.
A kako ti znas sve moderatore, sta?Zaboravio se moderator @Vuk Samotnjak
Tebra nema jos glasanja ali neka si ti postovaoAko čete imat takmičenje onda ja dodajam svoju da možda dobi kakav glas.
Pise.A kako ti znas sve moderatore, sta?
A kako si ti ovako?
Dobro, hvala na pitanju.A kako si ti ovako?
A zasto neko ne preuzme taj posao, sta mi sad cekamo moderatoraВероватно из оправданих разлога нема када се модератор врати можда ће да буде гласања
Ceo pdf muzika je "pukao" od kada su skinuli Sensei-a sa moderatora muzike. Mogu samo da predpostavim da se njegov rad na ovom forumu nije svideo velikim sefovima. Sa njim je barem koliko-toliko bilo kvalitetnijijh diskusija o muzici, instrumentima, i razlicitim temama vezanim za muziku. Sada se sve svelo iskljucivo na teme sa You Tube videom i forsiranim "Made in Nina" muzickim copy/paste temama sa interneta u kojima niko ne ucestvuje....Kvantitet je ovde vazniji od kvaliteta, predpostavljam.A zasto neko ne preuzme taj posao, sta mi sad cekamo moderatora
u redu, hvala.Diskutuje se u administraciji o tome šta i kako da se radi povodom ovog takmičenja ... bićete obavešteni
Ne bih da pričam o drugim kolegama .. nije lepou redu, hvala.
Zasto Sensei nije vise moderator
u redu ako je sam trazio da ne bude moderatotlr, ali dobro je radio svoj posaoNe bih da pričam o drugim kolegama .. nije lepo
Odgovori!!Ne bih da pričam o drugim kolegama .. nije lepo