wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Sam pojam komercijale i mejnstrima je toliko kliše i iznošen da...ma..ne volim o tome.
Iznervira me tema..povlačim se u startu
Iznervira me tema..povlačim se u startu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doduše, ne zna da bekne šta je zlatni presek ni pravilo trećine, ali...
pa u pravu je emocija

ti si do sada za sve rekla da su u pravu .. a imamo kontrast u misljenju![]()
u pravu si 
Možda tema nije najpogodnija za ovu diskusiju,jer se radi o kontrastu,koji ume da bude i te kako uočljiv.
Razumem da neko voli da opiše ono što je zamislio i uradio,ja više volim da svako moj rad doživi na svoj način.Nije mi problem ako ostanem neshvaćena.
Ako može da se bira,ne bih stavila ime fotke,ni opis,ali ako je obavezno,nije problem.

pazi..realno ova slika ne sadrzi kontrast... kontrast bi bio da uz tako staru osobu stavis jako mladu osobu a ne sredovecnog tipa.

On je u belom, ona je u crnom...![]()
![]()
![]()

pazi..realno ova slika ne sadrzi kontrast... kontrast bi bio da uz tako staru osobu stavis jako mladu osobu a ne sredovecnog tipa.
![]()
- - - - - - - - - -
i sad dolazimo do onog da je ipak potrebno tumacenje
- - - - - - - - - -
znaci svaki grobar je kontrast sam sa sobom![]()

... a sta kazes na uspravno & pogrbljeno?

Izgledaju ko braca ... jedan u uniformi, drugi u civilu - na ovu fotku ne bi dala ni poencic![]()

![]()
Staro i mlado ... bolesno i zdravo ... i td...![]()

i onda dolazimo do potrebe objasnjavanja
ne kazem da sam genije ali clanstvo u mensi ipak garantuje da imam odredjenu dozu logike i mogucnosti logicnog povezivanja pa sam opet ocigledno omasio
- - - - - - - - - -
znam ja da ti nikad meni ne dajes poencice od prepirke koju smo imali..![]()
a gde sam trebala da ti ih sve dam?... ma nemoja gde sam trebala da ti ih sve dam?
pa ti rece da kontrast treba da bode oci a sad nabroja tri razlicita moguca tumacenja kontrasta na fotki koju si okacila kao primer kontrasta.....sta onda tu bode oci?![]()
nigde ali sam zato znao kome ces na gradskom prevozu dati tri poena uz lep hvalospev fotke![]()
100% majstorska fotografija za moj ukus - izgleda da poznajes polako moj ukus![]()

poznajem jako dobro.. i bas me zanima sta ces posle reci jer si rekla da imas i nastavak za posle![]()
... a sta ako se predomislim?