Takmičenje na temu "Kontrast"

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali Monarh bi mogao da zapocne novu temu foto-kolaze - mislim, njegova je ideja pa zato on :)
To bi bio jedan izazov malo druge vrste i za sve one koji volu da fotografisu - da se igraju i montiraju. Jedna slika sa hiljadu pricica :)

nije losa ideja.. cak stavise..secam se da smo svojevrmeno imali takmicenja i u obradi.
na primer okaci se neka fotka i svi prave montazu te iste fotke i ko napravi najbolju po glasovima publike pobedjuje :)

E ovako..obaveštenje...dogovorili smo se da može da se kače slike ovde kontrasta kojih pravimo za takmičenje :)
Zanimljivije je ipak i aktvniji smo onda, a što kaže jedna korisnica kvalitet slika bude bolji na takmičenju... :)

ALI, bude li neko poslao iz iste serije sličnu...imaće posla sa mnom!! :mafijas:

Ali Monarh bi mogao da zapocne novu temu foto-kolaze - mislim, njegova je ideja pa zato on :)
To bi bio jedan izazov malo druge vrste i za sve one koji volu da fotografisu - da se igraju i montiraju. Jedna slika sa hiljadu pricica :)

nije losa ideja.. cak stavise..secam se da smo svojevrmeno imali takmicenja i u obradi.
na primer okaci se neka fotka i svi prave montazu te iste fotke i ko napravi najbolju po glasovima publike pobedjuje :)

To bi mogao Tab da postavi kao ovu vanrednu, duže traje pa se ima više vremena :D..FOTO PRIČA...recimo u tri fotografija da se nešto prokaže...ili tako nešto :)

To bi mogao Tab da postavi kao ovu vanrednu, duže traje pa se ima više vremena :D..FOTO PRIČA...recimo u tri fotografija da se nešto prokaže...ili tako nešto :)

Imam jednu od 2 fotografije:

img3276msolata1280x854.jpg
............
img4214msolata1280x854.jpg

E ovako..obaveštenje...dogovorili smo se da može da se kače slike ovde kontrasta kojih pravimo za takmičenje :)
Zanimljivije je ipak i aktvniji smo onda, a što kaže jedna korisnica kvalitet slika bude bolji na takmičenju... :)

ALI, bude li neko poslao iz iste serije sličnu...imaće posla sa mnom!! :mafijas:

pa , jeste ..onda dodje šumar i izbriše sve fotke ...kao na gradskom prevozu :(

ne znam da pravim kolaže u fotošopu :( (još i to ..:( )

pa kad imam dobru učiteljicu..ondaK je i posao brz :)

sada si mi o5 navukla muku na vrat
pored silnih stvari koje dnevno radim, učim...još i ovo moram da sve isprobam-jer nema teorije da se ne upoznam sa detaljima..mada je
dobreno jednostavan program..i od mojeg ACDSee i od fotošopa, naravno

no to ću staviti na prioritetnu listu...( čekanja) :)

evo vec prvog problema pri tumacenju :)
kako tumaciti ovaj kontrast/....svetlost i tama?
deca i oruzje?

a neko mozda uopste ne bi ni video kontrast na fotki.

zato smatram da nije lose da stoji objasnjenje da bi fotka mogla da se razume na pravi nacin... na kraju.. uz svaku sliku (umetnicku sliku..ne fotografiju) na izlozbi ili u galeriji stoji njen naziv... bas da bi moglo da se razume sta je autor zeleo da kaze.

i sad mi je u stvari sinuo pravi kontrast na koji je autor mislio.. deca..simbol zivota.. oruzje..simbol smrti...
odlicna ideja koju sam siguran da pola njih ne bi primetilo ili razumelo na prvu loptu... zato je i potrebno dati razjasnjenje...jer se mnogi nece ni udubiti u tumacenje onog sta je autor zeleo da kaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back