Takmicenje iz informatike

• Začetnik teme Začetnik teme zeken
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zeken

Zainteresovan član
Poruka
144
Dakle radi se o takmicenju za srednje skole ( inace sam prvi razred ), pa me zanima da li ima takmicenja (programiranje) i ako ima da li neko zna zadatke od ranije cisto da vidim sta sam radio predhodnih pola godine i da li bih mogao da resim bar jedan zadatak.

Za takmicenje dobijes zadatke i ponudjeno ti je nekoliko prog. jezika (bar 2) u kojima mozes da resis probleme. Ponuda jezika uglavnom zavisi od toga koga imaju na raspolaganju da pregleda resenja (ako niko ne zna prog. jezik, onda nece biti ponudjen). Ne vidim smisla da C nije u ponudi, ali nikad se ne zna.
- Bivsa profka -

Ne znam kako je tu ali kod mene(U RS) na raspolagaju stoje tri jezika Pascal, c, c++. Ne samo da mozes raditi takmicenje na jednom od ta tri neko mozes raditi svaki zadatak u drugom jeziku.

toxi je pitao da li se u trecoj godini radi u c. kad nas svi rade zajedno i u cemo hoce. Kako je kod vas?

Znači ima takmičenje...
Moja profesorka i dalje tera po starom -> "ne znam ja mene niko nije obavestio, sigurno nema"...
A ja bih stvarno voleo da učestvujem, jel zna neko gde na netu može da se pogleda kada se ta takmičenja održavaju?

Back