Takmicenja:mrgreen:

Uuuu ja se kroz celu školu takmičila.... iz srpskog, engleskog, matematike, latinskog... koješta :)
bila pet puta na republičkom iz srpskog i tri puta odnela diplomu, i bila mnogo srećna i tako....
...i onda porasteš i shvatiš kako su to ustvari nebitne stvari :) al lepe su :)

imam dosta sportskih diploma...
karate najviše
od 5 polaganja 5 puta najbolji kandidat :mrgreen:
republično prvo, borbe,
3x regionalno, kate 2 mjesti i 3 mjesto x2
učesnik svjetskog kupa '02

kad se sjetim kako je bilo zanimljivo pričati sa crncima na engleskom jeziku... a i neke ruse i ukrajince sam upoznao...
šteta što sam bio mlad i glup :D

Trčanje na opštinskom takmičenju gde sam crkavao za naselje Ribnicu(RBC FOREVER)i uzeo 3.mesto.Samo što je to bilo pre godinu dana,sad kada bi trčao ako bi upao u prvih 10 puna kapa(nisam u formi više)...

Poslednja izmena:
Nisam primetila bas puno "strebera" na takmicenjima. Uglavnom idu ludaci da se izvuku iz skole, da se zezaju i lepo provedu... druzenje... Naravno uvek ima onih kojima su takmicenja vaznija od zivota... ali sta da se radi ako im je toliko stalo...
Ja sam licno osvajala medalje, pehare i diplome iz mnogih sportova, a sto se tice skole u osnovnoj sam 3 godine isla do kraja i bila prva (a taj kraj je regionalno, jer mi nismo mogli na republicko), a iz istorije u srednjoj sam bila druga od trece godine...

Nisam primetila bas puno "strebera" na takmicenjima. Uglavnom idu ludaci da se izvuku iz skole, da se zezaju i lepo provedu... druzenje...
Sad si me setila, kad sam se u osnovnoj skoli ucestvovao na takmicenju "sta znas o saobracaju"
Nedelju dana smo dolazili biciklima u skolu i vezbali vozenje izmedju cunjica po skolskom dvoristu (znaci ceo skolski dan) dok su nas svi cezljivo gledali kroz prozore ucionica :D

Pobijedio sam na drzavnom (u Crnoj Gori) iz fizike ove godine... I to, da se malo pohvalim, je bilo u konkurenciji srednjih skola, a ja sam tek drugi razred... ^_^

Znaci ides na IPHO u drugoj godini? :lol:

Ne znam, isao sam na mnogo republickih i saveznih takmicenja iz fizike, hemije, mate :lol: I onda sam skontao da sam gubio vreme :think: :hahaha:

A vi Crnogorci, valjda ste ojacali iz fizike :mrgreen: Kad sam ja isao na savezno u SCG uvek ste bili pri dnu a na vrhu prvih 30-tak "Matematicka Gimnazija Beograd" ofc :cool: :hahaha:

Omg, takmicenja i ocene, kakvo gubljenje vremena :lol: Now I just wanna party and workout :tajna: :tajna: :tajna:

Poslednja izmena:
pa valjda jesmo madaima tu dosta da se radi da bismo bili na vaem nivou to je sigurno... Da, da ici cu na Ipho na Tajlandu je ove godine <3 :DD U CG je problem sto je gimnazija samo opsta ne postoje smjerovi da se odlucite sta ce te uciti i tako, nego npr. konkretno ja moram da ucim neke stvari koje me apsolutno ne zanimaju i koje mi ne trebaju... :/

3. mjesto na republickom na 300m, 3 mjesto na regionalnom takmicenju na 100m, 3 mjesto na sahovskom turniru u Banjaluci, 10 mjesto na 100m na drzavnom prvenstvu (u konkurenciji juniora, a ja sam tad jos bio pionir , sto je kategorija nize) Sve ovo u atletici sam ostvario nakon samo 2 mjeseca treninga...

Back