mario80
Legenda
- Poruka
- 70.780
Sere po vijetnamu su napalmom spaljivali decu a japance spržili nuklearkama.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свугде где су Амери умешали прсте.Brate, činjenice. Jedine tenzije u Evropi su decenijama samo oko Srbije. Od skoro i oko Rusije. Pa izvuci zaključke.
Tako kaže ekipa iz te vaše koalcije Rasime spasi me ??
Род Благојевић је кримос и никада неће бити велики баја у САД, ма ко да дође на место председника.
Не знам како ја теби нежно да одговорим да лупеташ, али нмг никако. Јер, ти заиста лупеташ.Ne znam kako da ti nježno kažem, ali nakon NATO intervencije su razaranja, ratovi i ubijanja prestali na ovim prostorima.
Rasime je kod tebe u koaliciji.Tako kaže ekipa iz te vaše koalcije Rasime spasi me ?
Свугде где су Амери умешали прсте.
А Блиски Исток? То си заборавио?
И код нас, и ово у Украјини и све сукобе на Блиском Истоку изазвала је Америка и НАТО. Свуда где су они ,,доносили демократију" настао је хаос.
И у Украјини и у Израелу Амери су покренули рат. Меркелова је то отворено и признала да су мински мировни споразуми били само тактичке природе да би се Украјина што више наоружала и припремила за рат са Русијом.I u Ukrajini i u Izraelu Ameri samo brane svoje saveznike.
И у Украјини и у Израелу Амери су покренули рат. Меркелова је то отворено и признала да су мински мировни споразуми били само тактичке природе да би се Украјина што више наоружала и припремила за рат са Русијом.
Дакле,свесно су изазвали тај рат.
И цео тај сукоб, Мајданом, рушењем Јануковича, итд, итд.
Запад је изазвао рат преко свог пулена Зеленског. НАТО. Од које ,,агресије" се они бране?Svesno su izazvali rat da se brane od agresije? Da, to je baš logično
Naravno da će da se naoružavaju i pripremaju na odbrambeni rat kad imaju agresivnu državu u susedstvu. Da Putin nije krenuo da baca bombe, niko ga ne bi dirao, gasni biznis bi cvetao i svi bi bili srećni. Nego kad hoćeš da čačkaš zapadne države, moraš i da se opečeš.
Zaustavio je rat i ubijanja.
Gola činjenica.
Zašto je to tebi bitno, objasni nam. Ja ne gledam Informer TV.
Није кримос, али као и сваки Балканац није могао без корупције. Па је одлежао 8 година, док га Трамп није помиловао.?
Род Благојевић је кримос и никада неће бити велики баја у САД, ма ко да дође на место председника.
НАТО агресија на СРЈ 1999. године је једна од најгорих ствари које су САД урадиле дуго времена, рекао је амерички водитељ Такер Карлсо
У разговору са новинаром Такером Карлсоном, у осврту на тај период, некадашњи гувернер америчке савезне државе Илиноис Род Благојевић је рекао да су САД и НАТО 1999. године, без дозволе Уједињених нација, одлучили да бомбардују суверену земљу.
– Желим да вам се захвалим што сте то споменули. То је једна од најгорих ствари које је ова земља урадила дуго времена, а потпуно је заборављена и није се причало о томе од тада – казао је Такер у својој емисији.
https://srbin.info/svet/taker-o-nat...jedna-od-najgorih-stvari-koje-su-sad-uradile/
Ovo je jako bitno za Srbe jer pobedom Trampa ovaj lik će biti veliki baja u vlasti SAD.