Tакер о НАТО агресији на Југославију: једна од најгорих ствари које су САД урадиле

Brate, činjenice. Jedine tenzije u Evropi su decenijama samo oko Srbije. Od skoro i oko Rusije. Pa izvuci zaključke.
Свугде где су Амери умешали прсте.
А Блиски Исток? То си заборавио?

И код нас, и ово у Украјини и све сукобе на Блиском Истоку изазвала је Америка и НАТО. Свуда где су они ,,доносили демократију" настао је хаос.

Па извуци закључке.

Ne znam kako da ti nježno kažem, ali nakon NATO intervencije su razaranja, ratovi i ubijanja prestali na ovim prostorima.
Не знам како ја теби нежно да одговорим да лупеташ, али нмг никако. Јер, ти заиста лупеташ.
Терор, насиље и убијања дешавају се и након НАТО окупације Балкана. Дешавају се и данас.

Или ви хрватски расисти Србе и србске животе не рачунате?

Свугде где су Амери умешали прсте.
А Блиски Исток? То си заборавио?

И код нас, и ово у Украјини и све сукобе на Блиском Истоку изазвала је Америка и НАТО. Свуда где су они ,,доносили демократију" настао је хаос.

Ne znam da li je baš tako. I u Ukrajini i u Izraelu Ameri samo brane svoje saveznike. I dobro je kad imaš prijatelje. Nego smo mi vazda na pogrešnoj strani. Mi smo imali Ruse kao podršku, Albanci Amere.

A podrška Amera je "šaljemo tomahavk ko nas popreko pogleda".
Dok je podrška Rusa "mi sedimo u fotelji i dižemo ruku u UN".

I bam, ode teritorija. Pa sledeći put pametnije biraj prijatelje ;)

I u Ukrajini i u Izraelu Ameri samo brane svoje saveznike.
И у Украјини и у Израелу Амери су покренули рат. Меркелова је то отворено и признала да су мински мировни споразуми били само тактичке природе да би се Украјина што више наоружала и припремила за рат са Русијом.
Дакле,свесно су изазвали тај рат.

И цео тај сукоб, Мајданом, рушењем Јануковича, итд, итд.

И у Украјини и у Израелу Амери су покренули рат. Меркелова је то отворено и признала да су мински мировни споразуми били само тактичке природе да би се Украјина што више наоружала и припремила за рат са Русијом.
Дакле,свесно су изазвали тај рат.

И цео тај сукоб, Мајданом, рушењем Јануковича, итд, итд.

Svesno su izazvali rat da se brane od agresije? Da, to je baš logično ;)

Naravno da će da se naoružavaju i pripremaju na odbrambeni rat kad imaju agresivnu državu u susedstvu. Da Putin nije krenuo da baca bombe, niko ga ne bi dirao, gasni biznis bi cvetao i svi bi bili srećni. Nego kad hoćeš da čačkaš zapadne države, moraš i da se opečeš.

Svesno su izazvali rat da se brane od agresije? Da, to je baš logično ;)

Naravno da će da se naoružavaju i pripremaju na odbrambeni rat kad imaju agresivnu državu u susedstvu. Da Putin nije krenuo da baca bombe, niko ga ne bi dirao, gasni biznis bi cvetao i svi bi bili srećni. Nego kad hoćeš da čačkaš zapadne države, moraš i da se opečeš.
Запад је изазвао рат преко свог пулена Зеленског. НАТО. Од које ,,агресије" се они бране?

?

Род Благојевић је кримос и никада неће бити велики баја у САД, ма ко да дође на место председника.
Није кримос, али као и сваки Балканац није могао без корупције. Па је одлежао 8 година, док га Трамп није помиловао.

Јбмти Америку државу, човек само хтео да прода неко сенаторско празно место за време Обаме и они га оптуже као да је убио пола Сребренице.

Ма наместили му зато што је успешан Србин. Хел је

НАТО агресија на СРЈ 1999. године је једна од најгорих ствари које су САД урадиле дуго времена, рекао је амерички водитељ Такер Карлсо​

У разговору са новинаром Такером Карлсоном, у осврту на тај период, некадашњи гувернер америчке савезне државе Илиноис Род Благојевић је рекао да су САД и НАТО 1999. године, без дозволе Уједињених нација, одлучили да бомбардују суверену земљу.

– Желим да вам се захвалим што сте то споменули. То је једна од најгорих ствари које је ова земља урадила дуго времена, а потпуно је заборављена и није се причало о томе од тада – казао је Такер у својој емисији.

https://srbin.info/svet/taker-o-nat...jedna-od-najgorih-stvari-koje-su-sad-uradile/

Ovo je jako bitno za Srbe jer pobedom Trampa ovaj lik će biti veliki baja u vlasti SAD.
👍👍👍

Back