Такер Карлсон у Москви: Америчка амбасада спречила интервју са Зеленским

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.264
Амерички новинар Такер Карлсон рекао је да америчка влада више од годину дана блокира његове покушаје да организује интервју са украјинским лидером Володимиром Зеленским.

Карлсон је у среду објавио видео на Икс мрежи којим је најавио предстојећи интервју са руским министром спољних послова Сергејем Лавровом.

Новинар је рекао да је разговор са највишим руским дипломатом имао за циљ да пружи перспективу о томе колико су Вашингтон и Москва близу директном сукобу.

Бивши водитељ Фокс њуза открио је да више од годину дана покушава да уради интервју са Зеленским, председником Украјине.

„Те напоре је осујетила америчка влада. Америчка амбасада у Кијеву, плаћена нашим доларима од пореза, рекла је влади Зеленског: Не, не смете да радите интервју. Можете разговарати са Си-Ен-Ен-ом.“, рекао је Карлсон.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...ricka-ambasada-sprecila-intervju-sa-zelenskim
1733335205461.png

Ovo što Taker radi je veoma važno za amere, ai svet šire, jer donosi drugačiju perspelktivu tamošnjem svetu. Teško da ćeš da čuješ nešto pozitivno za Ruse u SAD:

Што би се Зеленски плашио питања која би му тај неко поставио?
Zato sto Zelenski ima pametnija posla nego da slusa pomahnitala pitanja FSB udbasa.

Ti ljudi ne razumeju koliko su to bolesni narativi, i nemaju vremena da ih rasformiraju tu na licu mesta.

Npr. ti kada bi postavljao tvoja pomahnitala pitanja Zelenskom, to bi bio haos.

Ali kada bi ih postavljao meni, to bi bilo super, jer ja znam da u detalje rasformiram sve vase narative, posto nemam pametnija posla u zivotu.

To su stare FSB fore, stvoriti pomahnitale narative, i njih nameci ljudima koji nemaju vremena da se bakcu istima.

Zato sto Zelenski ima pametnija posla nego da slusa pomahnitala pitanja FSB udbasa.

Ti ljudi ne razumeju koliko su to bolesni narativi, i nemaju vremena da ih rasformiraju tu na licu mesta.

Ali kada bi ih postavljao meni, to bi bilo super, jer ja znam da u detalje rasformiram sve vase narative, posto nemam pametnija posla u zivotu.

To su stare FSB fore, stvoriti pomahnitale narative, i njih nameci ljudima koji nemaju vremena da se bakcu istima.
Не, већ зато што Зеленски као сваки НАТО диктатор не жели да чује супротно мишљење.

Не, већ зато што Зеленски као сваки НАТО диктатор не жели да чује супротно мишљење.
Amerika treba vise para da trosi na formiranje tih narativa i mitova.

To je jedina stvar gde FSB ima neku sansu protiv njih, i to masovno koriste.

Problem je i u tome sto ti ljudi koje bi placali da razbijaju FSB mitove, to bi postali najveci protivnici FSB-a, koje bi bili prvi na listi za odstrel, mnogo pre i od onih terorista.

Jer mitovi i narativi su jedini front gde FSB ima neku sansu, i to im je glavna stvar.

Znaci, potrebno je da to budu neki ljudi koji nemaju sta da izgube, i da su bas dobro placeni.

Amerika treba vise para da trosi na formiranje tih narativa i mitova.

To je jedina stvar gde FSB ima neku sansu protiv njih, i to masovno koriste.

Problem je i u tome sto ti ljudi koje bi placali da razbijaju FSB mitove, to bi postali najveci protivnici FSB-a, koje bi bili prvi na listi za odstrel, mnogo pre i od onih terorista.

Jer mitovi i narativi su jedini front gde FSB ima neku sansu, i to im je glavna stvar.

Znaci, potrebno je da to budu neki ljudi koji nemaju sta da izgube, i da su bas dobro placeni.
Пријави се ти да радиш то за Амере. :mrgreen:

Ovo što Taker radi je veoma važno za amere, ai svet šire, jer donosi drugačiju perspelktivu tamošnjem svetu. Teško da ćeš da čuješ nešto pozitivno za Ruse u SAD:

Taker radi više za Ruse nego za Amere jer pomaže da se ruska "perspektiva" čuje u Americi dok se Američka ni malo ne čuje u Rusiji. U Americi barem imaš slobodan internet i koliko hoćeš ovakvih rusofila, dakle postoji kolika tolika sloboda, dok je u Rusiji to sve zabranjeno.

Gde si narative?

Taker radi više za Ruse nego za Amere jer pomaže da se ruska "perspektiva" čuje u Americi dok se Američka ni malo ne čuje u Rusiji. U Americi barem imaš slobodan internet i koliko hoćeš ovakvih rusofila, dakle postoji kolika tolika sloboda, dok je u Rusiji to sve zabranjeno.
Nemas ti blage veze. U Americi je sve sto je Rusko zabranjeno.

Back