Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Obojica?
Kakvi gluvi telefoni..
Ti misliš na neku dvojicu a ja samo na jednog jedinog Dučića, Dučića i volim i mrzim, zapravo ampliduda je tolika da može ići kao prezir-obožavanje, nismo se razumele
Ipak ću se ja odjaviti sa ove teme.. prepadoh se kad pročitah "nema svađe na romantici".. nekako sam kao neka divljakuša ovde.. tako daaa
Izvinjenje postavljaču teme..
Ipak ću se ja odjaviti sa ove teme.. prepadoh se kad pročitah "nema svađe na romantici".. nekako sam kao neka divljakuša ovde.. tako daaa
Izvinjenje postavljaču teme..
Zatvori, bar ponekad, vrata svoga srca, ali ne samo zbog ponosa, inata i prkosa, već zato što si shvatio da ne vode nikuda nova i nova zadovoljstva ... Pronađi sve u jednoj ženi, onom drugom, naravno i lepšem, oblutku naše duše, i krenite zajedno kroz život - čvrsto zagrljeni ...
Muški ponos se ne meri centimetrima, već širinom osmeha voljene žene ... Moja je uvek nasmejana, blago mene ... Ništa nije slađe od zadovolj(e)ne žene ...