- Poruka
- 13.394
Ja cu pokupit djecu zene i kufere i pravac za njemackuPripremaju invaziju vanzemaljaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu pokupit djecu zene i kufere i pravac za njemackuPripremaju invaziju vanzemaljaca
@Branko Lori samo niste trebali vucicu da dajete oruzje, pa mi ameri znamo najbolje ko je covekov najbolji prijatelj... idu danu, samo sto nisu, samo neka svet prvo sazna sve o ovoj stroki sveta KOJA CE DA NESTANE
evo ga TEKSTБратство змије - Вилијам Купер

evo ga TEKST
Secret Societies/ New World Order - part 2 of 3
by Milton William Cooper
https://sm4csi.home.xs4all.nl/nwo/nwoterrorism/SecretSocieties_NWO_part2.htm
za deo 1 samo ukucati 1 iza part
kome nije jasno zasto se to radilo, otvarala granica, sada neka mu otvori oci film "Звук слободе"
i ja mislim da pocnemo sa ofanzivom anketa, mozda ljude boli uvo da se globfasisticki pedofili raskrinkaju, pa da obustavljamo sve, jel vredi anketirati populus... da se lepo anketa, ova i o filmu zvuk slobode prevedu na sve jezike sveta,pa da vidimo sta svetska populacija misli, oce li ili nece da ove satremo, bez milosti, u bozijoj jarosti i gnevu?
Вађење органа? Или адренохром? Ви елите!

Haha, koga još interesuju tuđi mejlovi osim likova koji ne znaju šta će sa sobom od dosade pa zabadaju nos u tuđe živote.Ово су Клинтонови мејлови:
Jeste, tresu im se gaće svima od Tviter ratnika.Ово су информације којих се заиста плаше