tajna...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Kazu da tajna nije vise tajna kad se nekom kaze...cutim tako i ne pricam nikom...umete li vi to...da li vas tajna koju imate u sebi ponekad zaboli, ili ste srecni kad se podsetite sta je to a niko za to ne zna ili kako vec...koliko dugo tajna moze ostati tajna...postoje li oni koji umiru noseci tajnu sa sobom u grob...i sta ako neko otkrije vasu tajnu....

Ovo je tema za neki ozbiljniji pdf. Drugi mi retko poveravaju tajne, a što se tiče mojih tajni nisu nešto velike a i ako jesu ne verujem da to ikog zanima...

ja umem da cuvam tajne i znam mnogo tudjih.
a ako imam svoju tajnu, mogu da je kazem samo jednoj osobi. i to u slucaju da je nesto bas bitno.
ovako neke sitnice cuvam za sebe.

Kazu da tajna nije vise tajna kad se nekom kaze...cutim tako i ne pricam nikom...umete li vi to...da li vas tajna koju imate u sebi ponekad zaboli, ili ste srecni kad se podsetite sta je to a niko za to ne zna ili kako vec...koliko dugo tajna moze ostati tajna...postoje li oni koji umiru noseci tajnu sa sobom u grob...i sta ako neko otkrije vasu tajnu....
Pa ne znam bas na sta mislis ako nesto precutim i zadrzim za sebe ne gledam kao na tajnu..ali svakako ima mnogo stvari koje ne govorim drugima i nemam potrebu sad nesto spektakularno cuvati da razmisljam o tome i da me kopka

pa ako treba da cuvam tudju tajnu, zavisi ko je u pitanju.. ako mi je neko nebitan u zivotu ima da istrtljam odmah :lol: a inace znam da cuvam tudje :heart:
a sto se tice mene,retke su stvari za koje niko ne zna..postoje mozda jedino 2 osobe u koje imam poverenja..

inače, ja ne govorim svoje tajne nikome
a ima i ona priča: ako tajnu zna 1 osoba, zna jej edna samo
ako je kaže još nekome ne znaju je dvoje nego 11
znači 1+1 nije jednako 2 već u ovom slučaju 1+1=11
ako kaže još jednoj osobi onda tajnu znaju 111 itd

tajna koju zaboravim - e to je tajna koju niko ne otkrije, pa ni ja :lol:
a i inače sam zaboravna :(
tako da i tudje i moje tajne su sigurne kod mene :sad2:

Имам доста тајни блиских пријатеља. Своје тајне кажем само људима са којима сам најближа, а волим што их могу набројати на прсте једне руке :heart:
Такође имам ствари које држим за себе. Боље.
Сам себи требаш бити најбољи пријатељ. :mrgreen::heart:

Код мене твоја тајна је док год ти желиш да то буде. Твој је живот, шта ја имам да торочем неком, била тајна или не то што си ми рекао или рекла.
Људи које носе тајне у гроб ПОСТОЈЕ.
Ако неко открије моју тајну... Па шта знам. Нису то неке тајне због којих бих баш желела да умрем. Било би ми глупо и ко зна шта, али шта сад. Као и да не могу да порекнем хеххе....
Највеће тајне су те које чувам.. На сигурном месту :)

Poslednja izmena:
Svako ima neku tajnu:
šu šu šu ...
neko lepu i beskrajnu,
neko tužnu ili smešnu, neko zlu.
Neko svoju tajnu slaže.
Neko odmah mami kaže.
Neko svoju tajnu ne bi ispričao ni u snu.
Neko šapne: samo tebi... kao drugu:
šu šu šu ...
Obično su tajne glavne
izmišljene i ljubavne.
Al i druge kad se zbroje,
naše, vaše, moje, tvoje,
leve, desne, čudne, sjajne,
sve jednako mnogo znače,
jer - inače
zašto bi se zvale tajne?
I ja imam jednu tajnu
vrlo važnu, vrlo vrednu.
Nikom drugom - samo tebi
prišapnuću jutros nju.
Hodi bliže:
šu šu šu ...
Sutra rano...
šu šu šu ...
Baš onamo...
šu šu šu ...
Ali nikom to ne kaži.
Sam potraži.
šu šu šu ...

Pronaći ćeš vrlo lako
i videćeš da je tako....:)

mislim da su tajne kod mene na sigurnom... :)
nemam naviku da prenosim i prepricavam svoje ili tudje dogadjaje cak i kad nisu tajna.....
sto se tice bitnih tajni smatram da ih nikom ali nikom ne treba povjeravati...ma ni kamenu sapnuti ;)

Неке туђе тајне чувам већ годинама. Људи ми често поверавају тајне.
Лично сам се уверила да своје тајне, ако их имате не треба говорити никоме.
Одређене тајне могуће је чувати заувек.:tajna:

Back