Tajna veza: Berluskoni na žurci udovice bugarskog mafijaša

Legenda_1

Elita
Banovan
Poruka
18.455
Tajna veza: Berluskoni na žurci udovice bugarskog mafijaša

Silvio Berluskoni je prošle godine, u vreme dok je još bio premijer Italije, izazvao buru u medijima izjavom da je u stabilnoj vezi posle razvoda od Veronike Lario. Iako je kasnije negirao da se radi o Darini Pavlovoj, udovici bugarskog "kontroverznog biznismena" Ilije Pavlova, koja živi u Italiji, Berluskoni se ovih dana pojavio na rođendanskoj žurci koju je Pavlova napravila u svom stanu u centru Rima, i doneo joj na poklon zlatnu ogrlicu prekrivenu brilijantima.

230133_198764berlusconisilviomilanf_ff.jpg


Stan od 200 kvadrata, sa terasom od 100 kvadrata koja gleda na rimski Narodni trg (Piazza di Popolo), vredan je dva miliona evra, a Pavlova ga je, prema tvrdnji bugarskih medija, kupila uz pomoć Berluskonija. Ova bivša manekenka i glumica, čiji je muž, svojevremeno najbogatiji Bugarin, ubijen iz vatrenog oružja u Sofiji u martu 2003, živela je potom prvo u SAD, da bi se potom preselila u Italiju.

"Korijere dela sera" piše da su se Berluskoni i Pavlova verovatno upoznali na Sardiniji, gde se inače nalazi njegova vila "Čertoza", koja je u svetu postala poznata po navodnim bahanalijama koje je medijski magnat tamo izvodio sa raznim italijanskim i stranim starletama.

251575_06bugarka_ff.jpg

Darina Pavlova je od Berluskonija dobila zlatnu ogrlicu prekrivenu brilijantima


- Nismo u vezi, samo smo prijatelji - govorio je Berluskoni o svom odnosu prema Pavlovoj.Zanimljivo je da je bivši italijanski premijer, koji je izgubio poverenje parlamenta u novembru 2011, za jedno od retkih javnih pojavljivanja odabrao sada baš zabavu kod Pavlove, koju je ovekovečio fotograf italijanskog trač magazina "Ođi". Na zabavi je sve bilo prenaglašeno, od pozlaćenih zavesa i trbušnih plesačica, pa do same slavljenice u zlaćanoj haljini koja je pozirala na prestolu.

Žurka je očigledno bila za uži krug prijatelja, a među gostima bio je i Mateo Garone, dobitnik specijalne nagrade kanskog žirija za film "Rijaliiti", kao i Ana Falki, italijanska starleta i glumica u pokušaju, sa verenikom Andreom. Berluskoni je poslednji stigao na žurku i uručio slavljenici poklon.

U videu na kraju teksta možete pogledati razgovor koji je pre tri godine Berluskoni vodio sa evropskim kolegama i u kojem im je tvrdio da italijanski mediji izmišljaju njegovu vezu sa Pavlovom, istovremeno konstatujući da ona ima fantastičnu ćerku, a da njega interesuju tinejdžerke (posle čega Franko Fratini, bivši šef diplomatije Italije, pravi gest rukom iz neprijatnosti).


E sad je pitanje o čemu to priča Angela Merkel uopšte? :think:
 

Back
Top