anajade
Elita
- Poruka
- 17.629
Kako ce ih muceU pakao na mučenje za očišćenje.
Jel to ono ko u inkvixicije haha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ce ih muceU pakao na mučenje za očišćenje.
I ko ce ih muci jel papa hahaKako ce ih muce
Jel to ono ko u inkvixicije haha
Ovo su teme za konstruktivnu raspravu a ne za prizemne komentare. Ti ćeš verovatno da dobiješ krila pa da budeš guska. Ha, ha, ha. Nema reankarnacije, ali kad bi postojala to bi ti sledovalo.I ko ce ih muci jel papa haha
Kas pises vec o nekom mucenju moram te pitam ko muci i gde se i na koji nacin covek muci da bi se ocistio.Ovo su teme za konstruktivnu raspravu a ne za prizemne komentare. Ti ćeš verovatno da dobiješ krila pa da budeš guska. Ha, ha, ha. Nema reankarnacije, ali kad bi postojala to bi ti sledovalo.
Pa u paklu ga muče đavoli. Šta si ti mislila? Inkvizitori? Papa?Kas pises vec o nekom mucenju moram te pitam ko muci i gde se i na koji nacin covek muci da bi se ocistio.
Muce ga da bi sta postigliPa u paklu ga muče đavoli.
Kad napraviš neki zločin ideš u zatvor, ne šećeš i ne uživaš okolo. Mora biti neka kazna i prevaspitavanje. Pa na slobodu. Tako i posle smrti.Muce ga da bi sta postigli
Da bi se opametila i da budeš veći venik u boga inače večne muke u paklu te čekaju, bolje se sada već zaplaši od pakla i večnog mučenja od strane djavola karakondžula koji nemaju godišnji idmor nikad, povinuj se sistemu sada inače nema ti spasa.Muce ga da bi sta postigli
Ima da večno gleda muža kako je vara sa drugim ženama...Da bi se opametila i da budeš veći venik u boga inače večne muke u paklu te čekaju, bolje se sada već zaplaši od pakla i večnog mučenja od strane djavola karakondžula koji nemaju godišnji idmor nikad, povinuj se sistemu sada inače nema ti spasa.
I sta bude s djavoli vaspitaci i oni kad zavrse posao u raj hahaKad napraviš neki zločin ideš u zatvor, ne šećeš i ne uživaš okolo. Mora biti neka kazna i prevaspitavanje. Pa na slobodu. Tako i posle smrti.
Oni će morati na otkuvavanje i to sa pretpranjem, pa na 90 stepeni. I to će da bude malo. Još i u lonac na šporet da se otkuvavaju, pa opet u veš mašinu.I sta bude s djavoli vaspitaci i oni kad zavrse posao u raj haha
On.mene gleda s drugim ja njega s drugom nama lepo ostahemo u paklu hahaIma da večno gleda muža kako je vara sa drugim ženama...
A ko ce njega sad u lonac da trpaOni će morati na otkuvavanje i to sa pretpranjem, pa na 90 stepeni. I to će da bude malo. Još i u lonac na šporet da se otkuvavaju, pa opet u veš mašinu.
Adam i Adamovo rebro ne mogu da imaju isti status.On.mene gleda s drugim ja njega s drugom nama lepo ostahemo u paklu haha
Adam i Adamovomrebro neOn.mene gleda s drugim ja njega s drugom nama lepo ostahemo u paklu haha
Papa i inkvizitoriA ko ce njega sad u lonac da trpa
Da li bi ti svoje dete poslao u večne muke zato što krade u maksiju?Kako to misliš, ne bitan je razlog?
A što je onda davao 10 zapovesti? Da bi ti slobodno ubijao i krao po Maxiju i varao ljude bez posledica? O kakvom to onda sudu i kazni priča Biblija?
Da li si ti to sad uobrazio da si Sin Božji? Jer tehnički gledano ima samo jednog Sina a ostalo je Njegova tvorevina tj stvorenja. A stvorio je i Sotonu, pa zar nije prorokovano da će ga uništiti jer ne tvori po Njegovoj volji?Da li bi ti svoje dete poslao u večne muke zato što krade u maksiju?
Nisi odgovorio na pitanje.Da li si ti to sad uobrazio da si Sin Božji? Jer tehnički gledano ima samo jednog Sina a ostalo je Njegova tvorevina tj stvorenja. A stvorio je i Sotonu, pa zar nije prorokovano da će ga uništiti jer ne tvori po Njegovoj volji?
I šta ti onda misliš, ako kršiš Njegovu zapovest kradući po Maksiju, da nećeš na večne muke? Pa Adam je izleteo zbog samo jedne voćkice...
Zar taj bog svemoguće biće da opšti sa sa nekim tamo čovekom sa planete zemlje koje je stvoreno da bude rob, da stvori džizuz kristosa da mu bude jedan sin a ostale da stvori is peska i praška rebaraca itd. a pritom čovek je postojao pa je bog opštio sa njim devicom marijom a ona je postojala pre nego što ih je bog stvori idi brate kakav paradox paganski ovo ne znam ko poveruje XDDa li si ti to sad uobrazio da si Sin Božji? Jer tehnički gledano ima samo jednog Sina a ostalo je Njegova tvorevina tj stvorenja. A stvorio je i Sotonu, pa zar nije prorokovano da će ga uništiti jer ne tvori po Njegovoj volji?
I šta ti onda misliš, ako kršiš Njegovu zapovest kradući po Maksiju, da nećeš na večne muke? Pa Adam je izleteo zbog samo jedne voćkice...
Pa ti baš odgovaraš na pitanje, pitanjem retorički, i opet menjaš tezu....Nisi odgovorio na pitanje.
Da li bi ti svoje dete poslao u večne muke zato što krade u maksiju?
Prosto je pitanje...Da ili Ne...
Nikada nisam bežao od pitanja.Pa ti baš odgovaraš na pitanje, pitanjem retorički, i opet menjaš tezu....
Možda bi ti tata Milomir i oprostio što kradeš ali on ti je Stvoritelj a ne tata Milomir i nešto ti je zapovedio. Pa šta misliš da će da se desi što ne izvršavaš po zapoveđenom?
Ima treće, pakao sa večnim mukama.Nikada nisam bežao od pitanja.
Svakom ko krši Božije propise će se desiti ono što je Bog rekao...a najveća kazna je uzimanje najvećeg dara koji imamo, a to je život...
Plata za 'greh' je smrt...Oduzimanje dara...
Smejemo se Bogu u lice i živimo po našim pravilima a ne njegovom...bilo kakav greh vodi u smrt ili ti nepostojanje...oduzimanje dara života jer smo svojeglavi i nismo uskladili život sa Božijom voljom...zato i imamo smrtne grehe da znamo...''izaberi život ili smrt''...kaže Pismo...treće nema...
Ima. Ali nije bukvalno..Ima treće, pakao sa večnim mukama.
hoćeDa li će se svi spasti? Hoće li svi, ma koliko grešili i zabludeli na ovom svetu spasti i doći u raj? Da li su muke u paklu samo privremene? Da li je protivno Božijoj ljubavi - a sam Bog je ljubav - da se grešnici muče doveka u paklu? Šta mislite o navedenim pitanjima?