Tajna dugog zivota

anajade

Elita
Poruka
17.610
12. Дознах да нема ништа боље за њих него да се веселе и чине добро за живота свог.Propovednik.

Zelja da zivimo vecno je zaista prirodan instinkt u nasim srcima.Ovo takodje bude motiv kada tragamo za istinom o bogu i njegovoj nameri za covecanstvo.Ja bi do one omege da zivim i da vidim sta onda bude.
U ovom kratkom vremenu koje trenutno imamo na zemlji toliko treba da naucimo i 500 godina nije nam dovoljno a tek koliko toga pred nama ima sto ce nas odyseviti ako budemo mogli da zivimo na rajskoj zemlji kao sto obeca bog iz biblije.

. И видех небо ново и земљу нову; јер прво небо и прва земља прођоше, и мора више нема.

Zelja da zivimo vecno je zaista prirodan instinkt
česta zabluda a to je izazvalo kratkim životnim vekom
И видех небо ново и земљу нову; јер прво небо и прва земља прођоше, и мора више нема
i ko bi ovde živeo večno, nema mora a imaš gradske ulice jerusalima, niđe brda mora i jezera

Mozda postoji nesto lepse od mora.
ne znam ti veruješ u biblijski opis raja.
tamo nema ništa slično našem raju već grad u kome se nalazi drvo života i ako se razboliš otkineš listić i odma ozdraviš. a grad opasan zidinama i van zidina ljudi koji bi hteli da uđu al ne mogu.
taj tvoj raj je večna ćorka.
prešabači se kod mudžosa, moći ćeš da menjaš muškarce koliko oćeš i da jedeš šta ti volja bez griže savesti i strah od pakla :D

ne znam ti veruješ u biblijski opis raja.
tamo nema ništa slično našem raju već grad u kome se nalazi drvo života i ako se razboliš otkineš listić i odma ozdraviš. a grad opasan zidinama i van zidina ljudi koji bi hteli da uđu al ne mogu.
taj tvoj raj je večna ćorka.
prešabači se kod mudžosa, moći ćeš da menjaš muškarce koliko oćeš i da jedeš šta ti volja bez griže savesti i strah od pakla :D
Svidja mi se ovaj biblijski plan.
Ako bude da treba da zaglavim u pakao nek mi dadne samo da velirnem kako je u raju a na lomaci imacu o cemu da sanjam haha

Back