Tajland..Maldivi..Singapur..Indija..Nepal

posjeti i www.virtualtourist.com
ponesi dosta para, jeftino je i bas zato, treba uzivati, sve probati. zavalices se u shopinge garant, jer je jako jeftino. ma ponesi koliko imas, lako je vratiti. ja sam bila prosle godine, i ne sjecam se tacno, al mislim da nismo potrosili vise od 800$ za 7 dana,a bas smo uzivali, jeli svasta, kupovali svasta, obilazili... hoteli su im super, za male pare dobijes extra smjestaj, hrana jeftina. obavezno idi na masaze, ma vidjeces, ima svega a sve pristupacno. koristi sky train, jer je jeftiniji i najbrzi vid transporta, kao i rijeku.eto pa pitaj ako imas jos nesto.

blue flower:
ponesi dosta para, jeftino je i bas zato, treba uzivati, sve probati. zavalices se u shopinge garant, jer je jako jeftino. ma ponesi koliko imas, lako je vratiti. ja sam bila prosle godine, i ne sjecam se tacno, al mislim da nismo potrosili vise od 800$ za 7 dana,a bas smo uzivali, jeli svasta, kupovali svasta, obilazili... hoteli su im super, za male pare dobijes extra smjestaj, hrana jeftina. obavezno idi na masaze, ma vidjeces, ima svega a sve pristupacno. koristi sky train, jer je jeftiniji i najbrzi vid transporta, kao i rijeku.eto pa pitaj ako imas jos nesto.
Hvala na savetu, ali ja bih neshto drugachije, neshto bez turistichkih klopki...bih da provedem ovu dosadnu skandinavijsku zimu na suncu

blue flower:

Za US$ 800 mozes ostati na Tajlandu i mesec dana!

Queen_:
Vi koji ste bili na Tajlandu, da li ste putovali iz Srbije i da li ste imali plaćen aranžman ili samo avio kartu, pa ste se snalazili sami za smeštaj? Da li je tako jefitnije, ili je najsigurnije platiti sve u agenciji po cenu i da te oderu za hotel?

Nikako ne uzimaj agencije, sve mozes sam i mnogo je jeftinije u tom slucaju, Tajland je jeftina destinacija i mozes proci sa US$ 10-15 na dan sa sve spavanjem i hranom.

Juce oko podne neki poznanici su otputovali na Tajland, ide se iz Bgda do Ciriha, pa se tamo ceka let do Tajlanda. Pre sat vremena su poslali sms da su ssstigli u raj. Ne znam detalje ali raspitivali su se u Kontikiju taj hotel je pansion 70 eura, a preko neta su nasli isti hotel za 30 eura, karte su skupe 700-800eura.

baki 75:
Juce oko podne neki poznanici su otputovali na Tajland, ide se iz Bgda do Ciriha, pa se tamo ceka let do Tajlanda. Pre sat vremena su poslali sms da su ssstigli u raj. Ne znam detalje ali raspitivali su se u Kontikiju taj hotel je pansion 70 eura, a preko neta su nasli isti hotel za 30 eura, karte su skupe 700-800eura.

Uhhh...........kakva skupoca, za 70 eura ( US 80+) mozes provesti 4-5 dana na Tajlandu, sa sve hranom i smestajem........kao sto rekoh, destinacije poput Jugositocne Azije, J. Amerike,.........nikakvi Kontiki i ostale agencije, deru kozu sa ledja, sve se to moze u sopstvenoj reziji uraditi za mnogo manje para, u vreme interneta svako moze sebi da organizuje put , sve je dostupno i lako se moze doci do bilo koje informacije......

Back