I još nešto.Avion 500 evra i mesec dana tamo 200 evra I niko te ne vuče za ruke ,da ti nudi sobo, samo *****.Hotel košta 5evra cca i ima klimo krevet,wc i 4 kvadrata ako očeš bolje hotele može i za 5000 eura.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricha se da je bagatela..jedino shto je skupo je avionska kartaMilena26:Da li neko moze da mi kaze koliko para mi je potrebno da ponesem na tajland, za nekih dvanaestak dana, ako mi je placen hotel i put, mislim da je rec o polupansionu.
Hvala na linkuklika:Evo pravi sajt za backpackere koji zele na Tajland
http://www.passplanet.com/
FrankSWildYearS:Hvala na linku
Hvala na savetu, ali ja bih neshto drugachije, neshto bez turistichkih klopki...bih da provedem ovu dosadnu skandinavijsku zimu na suncublue flower:posjeti i www.virtualtourist.com
ponesi dosta para, jeftino je i bas zato, treba uzivati, sve probati. zavalices se u shopinge garant, jer je jako jeftino. ma ponesi koliko imas, lako je vratiti. ja sam bila prosle godine, i ne sjecam se tacno, al mislim da nismo potrosili vise od 800$ za 7 dana,a bas smo uzivali, jeli svasta, kupovali svasta, obilazili... hoteli su im super, za male pare dobijes extra smjestaj, hrana jeftina. obavezno idi na masaze, ma vidjeces, ima svega a sve pristupacno. koristi sky train, jer je jeftiniji i najbrzi vid transporta, kao i rijeku.eto pa pitaj ako imas jos nesto.
blue flower:posjeti i www.virtualtourist.com
ponesi dosta para, jeftino je i bas zato, treba uzivati, sve probati. zavalices se u shopinge garant, jer je jako jeftino. ma ponesi koliko imas, lako je vratiti. ja sam bila prosle godine, i ne sjecam se tacno, al mislim da nismo potrosili vise od 800$ za 7 dana,a bas smo uzivali, jeli svasta, kupovali svasta, obilazili... hoteli su im super, za male pare dobijes extra smjestaj, hrana jeftina. obavezno idi na masaze, ma vidjeces, ima svega a sve pristupacno. koristi sky train, jer je jeftiniji i najbrzi vid transporta, kao i rijeku.eto pa pitaj ako imas jos nesto.
klika:Za US$ 800 mozes ostati na Tajlandu i mesec dana!
blue flower:pa zavisi koliko trosis, ja sam trosila na shoping, jela i po hotelima, i placla turisticke ture, a bilo nas je dvoje. moze da se jede za 5 dolara i to ti izadje 450 $ mjesecno. ja sam samo navela moje iskustvo.
Queen_:Vi koji ste bili na Tajlandu, da li ste putovali iz Srbije i da li ste imali plaćen aranžman ili samo avio kartu, pa ste se snalazili sami za smeštaj? Da li je tako jefitnije, ili je najsigurnije platiti sve u agenciji po cenu i da te oderu za hotel?
klika:Nikako ne uzimaj agencije, sve mozes sam i mnogo je jeftinije u tom slucaju, Tajland je jeftina destinacija i mozes proci sa US$ 10-15 na dan sa sve spavanjem i hranom.
tako sam i ja chuo, agencije deruklika:Nikako ne uzimaj agencije, sve mozes sam i mnogo je jeftinije u tom slucaju, Tajland je jeftina destinacija i mozes proci sa US$ 10-15 na dan sa sve spavanjem i hranom.
Queen_:u hotelu za te pare? ili privatnom smeštaju? Jel može da se nađe i rezerviše na netu?
baki 75:Juce oko podne neki poznanici su otputovali na Tajland, ide se iz Bgda do Ciriha, pa se tamo ceka let do Tajlanda. Pre sat vremena su poslali sms da su ssstigli u raj. Ne znam detalje ali raspitivali su se u Kontikiju taj hotel je pansion 70 eura, a preko neta su nasli isti hotel za 30 eura, karte su skupe 700-800eura.