G
gospođica
Gost
Devojke, žene da li uživate u seksu, koliko često i da li uopšte doživljavate orgazam? Imam odnose četiri godine i nikada ga još nisam doživela...Da li je sa mnom sve u redu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gospođica:Devojke, žene da li uživate u seksu, koliko često i da li uopšte doživljavate orgazam? Imam odnose četiri godine i nikada ga još nisam doživela...Da li je sa mnom sve u redu?
:shock:Duda:Ono sto je najbitnije je da nemas nikakvih psihickih opterecenja i da kad dodje do sexa ne razmisljas o nekim glupostima(tipa da li mi se vidi celulite, jao sramota me je itd...)
Spot on.smeh:Devojka rece "zene", a javljaju se muskarci... No, to uopste nije lose...
Elem... Orgazam je pre svega u glavi... Negde sam davno procitala da se orgazam uci i da je velikim delom stvar navike, odnosno da vremenom naucimo na koji nacin da do njega dodjemo i tesko to postizemo na drugi nacin. U tome zaista ima dosta istine...
Ono sto je strasno, strasno vazno jeste da ne pocnes sa seksom pre nego sto ti sama to zaista pozelis, bez obzira sta tvoj momak o tome misli. Zvuci kao fraza, ali je cinjenica da ako te voli i ako mu je do tebe stalo - postovace tvoje zelje. Dalje, radite samo ono sto ti prija... Ispituj sebe, pronadji ono sto je lepo i prijatno, sto te uzbudjuje i idi dotle dokle ti prija... I nemoj uopste insistirati na orgazmu... Seks je lep, lepo je sve sto ga cini, bitno je da uzivate jedno u drugom i ono sto je sasvim sigurno - do orgazma ce doci. Mozda ne svaki put (narocito u pocetku), ali - hoce.
nadam se da ne treba da naglasavam kako je neophodno da sa momkom imas lep, sadrazjan, harmonican odnos i nezavisno od seksa...
gospođica:Devojke, žene da li uživate u seksu, koliko često i da li uopšte doživljavate orgazam? Imam odnose četiri godine i nikada ga još nisam doživela...Da li je sa mnom sve u redu?
Anonymous:Medjutim, sada tek vidim koliko mi je tada seksualni zivot bio skroman (skroman u smislu uzivanja)... i sto je jos bitnije, sada vidim da u meni nije bilo nikakvih problema,
lady me:Da li je s tobom sve u redu??? Pa naravno da nije. Izvini na surovosti ali: 4 godine???!!!
Svakako treba da porazgovaras sa nekim kompetentnim.
I za tebe isto,sto delis moje misljenje.Pozdrav!!!!lycia:Svaka cast za Bisera!![]()