Tadicu su partijski interesi vazniji od drzavnih?

Tadicu je najvaznija

  • njegova partija

  • drzava

  • i jedno i drugo

  • ni jedno ni drugo


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Поштовани господине на власти!

Поштовани господине на власти! Пошто је сваки мој покушај људског и братског дијалога са Вама, с ваше стране био игнорисан, овога пута Вам се обраћам пред лицем Бога и Народа. Бог и Народ нека буду сведоци између Вас и мене.
Ви сте изабрани од нас Народа да служите општенародном и државном добру и да ослушкујете наш Народни глас и за то сте добро плаћени, али у исто време Ви сте потплаћени да будете глуви за глас Народа, да га игноришете и Ви то радите.

Како је то мугуће да Вас једни бирају и плаћају а други потплаћују, ко то може Вас преплаћене од стране Народа још и да потплати. Може онај чији је интерес наша државна територија а не наш Народ. Ко је тај и шта ради тај чији је интерес наша територија а ми Народ му дођемо као расход. Он пројектује све Ваше потезе које Ви вучете у његову корист а на Народну и државну штету. Тај који пројектује Ваш државнички програм који је сигуран пут у наше Народно сатирање и беду једноставно, испостави налог нашој Народној скупштини, а у стварности својој гласачкој машини, да изгласа оне законе који су супротни државним и Народним интересима, али су зато у складу са његовим незајажљивим колонијалним интересима и који му омогућавају бескрвну отимачину наших општих добара.

Социјализам је прошао, казаће неко, о којим општим добрима овај прича. Социјализам јесте прошао али нико не може да побије да није обавио задатак због ког је и дошао. Отео је приватну својину од њених законских и јединих власника, претворио је у друштвену, а затим отишао и оставио демократији да је новим разбојништвом, овог пута разбојничком приватизацијом додели неким новим власницима. Отето проклето господине на власти и кад тад се мора вратити или платити до последње паре. Дакле Ви, већ једном, једнима отето, прослеђујете другима, који су узгред буди речено лутке оних који Вас потплатише. Кад се те лутке једнога дана буду помериле са својих ничим заслужених а великодушно подељених улога успешних, на њиховим местима ће се појавити прави купци, илити отимачи као званични власници, оног већ једном од законског власника отетог.

Дакле, поштовани господине на власти! Ова демократија којој Ви служите, само је други разбојничко отимачки талас црвеног, комуњарског терора. Поштовани господине на власти! Ви сте се окружили физичком силом полиције и приватног обезбеђења, и заиста, Ви сте за нас, Народ недодирљиви. Али, има ту, готово увек, једно али што девојку квари. Заштитили сте се од оних доле који углавном за ваше махинације у отимању, од законских власника већ једном отетог, и не знају. Ту долази оно али. Нисте се заштитили од оних горе који Вас, ево већ последњих дана преко Викиликса пуштају низ воду износећи јавно Ваш сервилни, слугерањски, пузећи однос према њима, и истину о Вашој болесној похлепи. Дакле они који су Вас потплаћивали долазе да преузму оно Народно, од законског власника већ једном отето, а што им Ви омогућисте да овог пута отму за себе. Ви им дакле више нисте потребни. Долазе на својину коју сте им омогућили, а Ви постајете незгодни сведок којег ваља склонити негде, на сигурно, у неки дубоки мук. Народ који сте издали и чију сте родну земљу под ногама распродали, сигурно неће да устане у Вашу одбрану. Сви који Вас данас обезбеђују, сутра ће отићи да обезбеђују другога за исте паре. Полиција ће наставити да ради свој посао и кад јој нареде да Вас ухапси мораће то да изврши. Ово ће за Вас бити горак крај једне, у почетку слатке, преваре. Ако којим случајем нисте спремни да ову заслужену чашу жучи испијете до дна, Ви продужите јудиним путем до самог конца и конопца.

Поштовани господине на власти! Таласањем Народног незадовољства, помутила се беше вода, и таква мутна избацила мутљак на површину да себично мути, вршља и муља. Умири се и ућута Народ, избистри се вода и отпоче невидљиви процес таложења. Таложи се таложе, и сиђи на дно одакле си неприродно испливао а где ти је по природи ствари место. И поред тога што вредне камере и даље, будним оком, свакодневно пропраћају свако Ваше добро делце, а службе гоњења затварају своје сањиве очи за сваки Ваш злочин, будите сигурни да Вам време цури и да сте испунили Ваш зверињи рок. Дрво живота у Вашем рају, израсло из нашег Народног пакла, укорењено у нашим људским телима, из којих исисава животне сокове и претвара их у рајске јабуке, које Вам тако сочно врскају у устима, зар не видите, удаљава се од Вас. А Ви ћете бити истерани из раја у вечну таму и мук, где се само шкргут зуба чује.

Рајица Марковић
 
Европа има алтернативу!
Зато што чак и према прогнозама највећих
оптимиста Србија се чланству у Европској
унији не може надати пре 2020. године. Да ли
Србија треба да живи наредних десет година
или ћемо само да причамо како „Европа нема
алтернативу“ и како ће она да реши све наше
проблеме? Дакле, уместо празних парола
потребна је нова Влада која ће радити у интересу
Србије.

Европа има алтернативу!
Јер земља не мора да буде члан Европске уније
да би била богата.

Тачно ! :)

Доста је било демагогије.
 
Potpuno se slazem sa Sofijom .

Eu je tamnica naroda , vestacka tvorevina , skup bankrota , politicko -pravni provizorij , Evroazijski bolesnik ... i jos svasta nesto ..

Sofi - ta pesma sa You tube bas i nije neka , al ipak sam je odslusao . Zbog tebe !
Боро, признај да је спот баш еротичан. ;)
п.с. није ни текст песме лош, бар мени :)
 
Боро, признај да је спот баш еротичан. ;)
п.с. није ни текст песме лош, бар мени :)

Sofi , zaglavih u nekoj besplodnoj diskusiji oko gej brakova u CG - ne videh tvoj post ( a inace ovde cucim iskljucivo da vidim sta ti pises pa da se onda slozim sa tvojim misljnjem ) .

Spot je super , tekst ko Bodlerov ! p.s. postavio sam pesmu i na moj rusko - srpski forum ( zloupotrebljavam polozaj ) .
 
Tadicu su partijski interesi vazniji od drzavnih
Otkrila si toplu vodu. ČESTITAM :klap::klap::klap:
Да.
Још само да открију ту топлу H2O у вези с Коштуницом и Шешељем.

Да укапирају да ни они нису ништа бољи, већ је све то скупа једна банда демагошко-лоповска.

Додуше, они међу њима, који само одрађују партијски задатак, верглаће и даље исту жваку, о Коштуници и Шешељу као јединим браниоцима српства, и шта све друго већ...

Мислим да овде на форуму има више тих партизана, по задатку.
 
ТЕХНИЧКОМ ОДЛУКОМ
НАМЕТНУТИ ДОБРОСУСЕДСКИ
ОДНОСИ

Војислав Коштуница оценио је да је
“техничком одлуком” шефова дипломатије ЕУ
о прослеђивању српске кандидатуре Европској
комисији “Србији наметнуто да мора да
успостави добросуседске односе са Косовом”.
“ЕУ је јуче донела закључак да је за даље
европске интеграције Србије неопходно
успостављање добросуседских односа између
Србије и Косова. Том одлуком је окончана
двогодишња пропаганда актуелне власти како
су ЕУ и Косово два одвојена питања”, казао је
Коштуница.

Лидер Д С С сматра да је садашња власт
уместо партнерског прихватила да са Унијом
успостави вазални однос и допустила да
Брисел условљава Србију одузимајући 15 одсто
територије.
“После потписивања ССП и прихватања
Еулекса, са усвајањем резолуције у УН
започиње трећа фаза у процесу постепеног
признавања постојања лажне државе Косово.
А та трећа фаза је отпочињање дијалога о
добросуседским односима, што је и потврђено
закључком ЕУ”, оценио је Коштуница.
Он је поновио да питање стварног уласка
Србије у ЕУ уопште није на дневном реду,
већ ће оно бити актуелно можда у далекој
будућности, те да су прави проблеми Србије
“безнађе, незапосленост и сиромаштво”.

Да, то је коначан доказ да је залагање за ЕУ-интерације уствари залагање за цепање државе и гажење Устава.Зато и хоће да мењају Устав, јер Устав је брана за даљу разградњу државе и признавање Космета.
 
Да.
Још само да открију ту топлу H2O у вези с Коштуницом и Шешељем.

Да укапирају да ни они нису ништа бољи, већ је све то скупа једна банда демагошко-лоповска.

Додуше, они међу њима, који само одрађују партијски задатак, верглаће и даље исту жваку, о Коштуници и Шешељу као јединим браниоцима српства, и шта све друго већ...

Мислим да овде на форуму има више тих партизана, по задатку.

Мислиш партизана из ЛДП и ДС?
 
У којој мери је буџет за ову годину, према вашем мишљењу, развојни, а у којој разорни?

- Буџет је наставак владине разорне економске политике, која Србији није донела ништа добро.
Анализом последња три буџета дошли смо до шокантног податка да је за време мандата ове владе мањак у буџету Републике Србије увећан за 900 одсто! У буџету за 2008. годину он је био 14 милијарди, а данас је 120 милијарди динара. Укупан дефицит за четири године мандата ове владе, ако претпоставимо да се он следеће године неће увећати, износиће око 390 милијарди динара или око 4 милијарде евра. Толико вреди аутопут на Коридору 10!
Дакле, влада је за време мандата неповратно потрошила средства довољна да се у Србији изгради Коридор 10, или три нове термоелектране, или двадесет мостова на Дунаву. Да се разумемо мањак у буџету у време овакве кризе може и да буде оправдан и имају га многе развијене земље.
Али тамо је мањак настао јер се улаже у развој привреде, инфраструктуру и отварање нових радних места.
То је дугорочно оправдано. А мањак у буџету који је настао у Србији потрошен је у потрошњу владе, у плате државним службеницима, у пензије… Четири милијарде смо бацили кроз прозор, а неко то мора и да врати.

dr Nenad Popovic
 
Који концепт ви предлажете за јачање домаће привреде у условима кризе?

- Ми сматрамо да је излазак земље из кризе и бољи живот грађана могућ једино у случају већих улагања државе у развој домаће привреде.
Главни циљеви владе данас би требало да буду запошљавање и развој домаће привреде.
Да бисмо остварили те циљеве морамо да повећамо улагања у четири кључне привредне гране – грађевинарство, пољопривреду, инфраструктуру и енергетику.
Када покренемо ове четири гране, покренућемо целу привреду Србије.
За то нам је потребно четири до пет милијарди евра, које би преко Фонда за развој у следеће две године биле директно уложене у домаћу привреду и инфраструктуру.

dr Nenad Popovic
 
Да.
Још само да открију ту топлу H2O у вези с Коштуницом и Шешељем.

Да укапирају да ни они нису ништа бољи, већ је све то скупа једна банда демагошко-лоповска.

Додуше, они међу њима, који само одрађују партијски задатак, верглаће и даље исту жваку, о Коштуници и Шешељу као јединим браниоцима српства, и шта све друго већ...

Мислим да овде на форуму има више тих партизана, по задатку.


Samo nemoj te partijske pajace i dupeuvlakače da nazivaš "partizani" i time
vređaš jedne istinske antifašiste na tlu K.J. iz Drugog svetskog rata.

Za sve ostalo si, naravno, u pravu.:)
 

Back
Top