Tadiću kirija 4.000 evra

Watchman

Buduća legenda
Poruka
40.388
Predsednik demokrata Boris Tadić još se nije iselio iz vile u Lackovićevoj 10, koja mu je data na korišćenje kao šefu države, jer se objekat koji je namenjen za njegov budući smeštaj trenutno adaptira, pišu beogradski mediji.
Vila se nalazi u komšiluku hrvatske rezidencije
Kako saznaju ''Novosti“, reč je o vili od oko 400 kvadrata u Ulici generala Save Grujića na Dedinju. Renoviranje ovog zdanja u koje će se uskoro useliti porodica Tadić, finansiraće Demokratska stranka, a procenjuje se da će radovi koštati između 20.000 i 30.000 evra, tvrdi list.
Prema nezvaničnim saznanjima beogradskog lista, mesečna zakupnina, koju će za predsednika stranke plaćati DS, je prema važećem cenovniku oko 10 evra po kvadratu. To znači da će demokrate izdvajati oko 4.000 evra mesečno.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/243800/Tadicu-kirija-4000-evra

Oklen pare?
Jeftinije bi bilo da mu Đilas obezbedi jedan kontejner u Resniku.

hahahaha

stranka mu placa 4000 evra kiriju

to samo moze u DS-u.....
Sto da mu ne placa ,ta banda koju je Tadic doveo ko zna odakle u DS kada je izabran 2004. (Sutanovac,Petrovic,Saper,Djilas,Homen,Jeremic,Vlahovic ,Trivan,Ruzica...) , zahvaljujuci njemu je namlatila desetine i stotine miliona evra svaki ,tako da je ovo za njih pickin dim , treba da drze njegovu sliku u kuci umesto ikone , ako ne odu na robiju ,onda u celiji da okace njegov poster pored golih riba .

Sto da mu ne placa ,ta banda koju je Tadic doveo ko zna odakle u DS kada je izabran 2004. (Sutanovac,Petrovic,Saper,Djilas,Homen,Jeremic,Vlahovic ,Trivan,Ruzica...) , zahvaljujuci njemu je namlatila desetine i stotine miliona evra svaki ,tako da je ovo za njih pickin dim , treba da drze njegovu sliku u kuci umesto ikone , ako ne odu na robiju ,onda u celiji da okace njegov poster pored golih riba .

Зато и кажем,
пљунули су га и понизили са киријицом, јер мало је и 400000 иљада за оно што је за незахванике учинијо.....

pa sa te strane si u pravu ali je skandal da bilo kom clanu bilo koja stranka placa smestaj a narocito vilu od 400 kvadrata 4000 evra.

:hahaha: pa ti si pravni naprednjak

ajde ne preterujte
gde još kirija može da bude 4 iljade evra
pa nije se uselio u vestminster

Mislim da je preterano to sa 4000 evra, ali 2000 sigurno jeste.
Pre godinu dana je bila vest da Mira Markovic izdaje nekom drmatoru ( Rus naravno) iz Gazproma svoju vilu za 10.000 evra mesecno.

Ali njena je valjda pod zastitom UNESKA:D Zanimljivo je da ta zenturacha nikome ne smeta, valjda zato sto je u Rusiji. Da je pobegla
u USA trazili bi Rusofili sa foruma da se strelja, ili besi :D

Predsednici ( bivsi) imaju prava i na vile,plate, obezbedjenje. Tako je svuda po belom svetu.

Uostalom , nas sadasnji predsednik ima stan od 400 kvadrata, niko se nije zapitao odakle mu.

Ja ne znam koji će im on više. Ispljugao je svoje, sad bi mogli stvarno u neki kontejner da ga smeste da krcka svoju penzijicu...

Pa tako stoje stvari sa bivsim predsednicima drzava. Rekoh vec, svuda u svetu.

Meni recimo vise smeta kada vidim u kakvoj vili stanuje prodica Mladica,Kertesa, smeta mi kada procitam da penzije od 1100 evra mesecno imaju nekakvi DB likovi
koji su sa 50 godina otisli u penziju, a njih ima mnogo vise nego bivsih predsednika.

Obračun u stranci tek treba da usledi.

Boris to ne želi, zato je i izbacio Z.Živkovića iz stranke. Ne znam koliko ima nezadovoljnika u stranci, mora da se postigne "kritična masa".

Mogu Botu i da izbace iz stranke, drzava mora da placa svom bivsem predsedniku ove troskove.
Tako kaze zakon.

Nego zaista, da li neko zna po kom osnovu Mladic ima vilu na Dedinju?

Закупиће њему ДС и главари и светионик на Јадрану плавом.

trebali bi da mu zakupe jednu jahticu od 50tak metara da plovi dunavom KAO KAPETAN BELE LADJE :hahaha:

KAD MOGU MILAN MARKOVIC I SRECKO SOJIC STO DA NE MOZE I TADIC :super:

index.php

Mogu Botu i da izbace iz stranke, drzava mora da placa svom bivsem predsedniku ove troskove.
Tako kaze zakon.

Nego zaista, da li neko zna po kom osnovu Mladic ima vilu na Dedinju?

neistina. drzava mu daje platu od 1000 evra

tacno je zakonima definisano sta drzava mora da obezbedi bivsim predsednicima a u to nigde ne spada placanje rezidencije od 500 kvadrata na dedinju

ne mora da mu placa nista . a on sa platom od 1000 evra moze da iznajmi ili kupi stan na kredit.

al covek je kompleksas, ne moze on da zivi u normalnom stanu ko Vojislav Kostunica, vec mu treba PALATA od 500 kvadrata, mislim kad moze kum sutanovac da gradi objekat od 5000 kvadrata na pasnjaku prve klase pored hrama Svetog Save sto i da kum Tadic nema palatu na Dedinju jelte?

a sve to o trosku gradjana Srbije?

A ko je uopste vise taj Tadic da bi mu bilo ko bilo sta placao. OBICAN GRADJANIN - kao ja i ti .

I Kostunica je i bivsi predsednik i premijer pa mu drzava Srbija ne placa ni rezidenciju na dedinju niti mu daje auto blindirani mercedes od milion evra

A TO JE ZATO STO JE VOJISLAV KOSTUNICA GOSPODIN I CASTAN COVEK - a ne lopuza kao boris tadic.

Back