Tadićevci udaraju nove poreze na porodilje, računare, nekretnine, hranu, obrazovanje

Ja nikoga ne branim, samo ne volim to jeftino politikanstvo koje sprovodite ovde na bazi rekla-kazala i dobice mujo gace samo ne zna kad ce..

Ma to koliki ce porez biti i sl. je totalno nebitno s obzirom da je ova vlast nesposobna i lopovska.....sad da li ce pdv biti o% ili 1000% je najmanje bitno.

Predsednik drzave je jedan retard,premijer budaletina retardirana, ministri sve lopov i nesposobnjakovic...o poslanicima i da ne pricam mada mozda se tu od njih 250 nadje 1-2 postena coveka,predsednica skupstine nju ne treba ni komentarisati.......tako da taj pdv je minorna stvar u svemu tome.
Rezultate mozemo videti....sve rasprodato...nezaposlenost rekordna u Evropi ,unistena ekonomija,privreda,drzava okupirana,vrsi se kulturoloski genocid nad narodom......itd...itd.....

Pa vidis nisu svi ljudi poput tebe........ima super uspesnih biznismena,sa firmama u delaveru,koji plivaju u parama,koriste HTC touch pro 2,kupuju plazme bez fiskalnog...............koji nece da trce na Kosovo da bi ustedeli 1000-2000 dinara na 20-30 litara goriva ili izbegavaju da plate registraciju.....

vidis koliko si opsednut samnom? z:D

ovde nisam tema ja vec najnovije povecanje poreza na nekretnine, porodilje, racunare, obrazovanje i hranu.....

prestani da trolujes i spamujes ovu temu....

Inace para u budzetu bi bilo kad bi demokrate prestali toliko da kradete i pljackate :rtfm:

Sto kaze Velja Ilic "Ljudi mnogo kradete , ajde da kraduckate pa da vas covek tolerise".... :rtfm:

Ma to koliki ce porez biti i sl. je totalno nebitno s obzirom da je ova vlast nesposobna i lopovska.....sad da li ce pdv biti o% ili 1000% je najmanje bitno.

Predsednik drzave je jedan retard,premijer budaletina retardirana, ministri sve lopov i nesposobnjakovic...o poslanicima i da ne pricam mada mozda se tu od njih 250 nadje 1-2 postena coveka,predsednica skupstine nju ne treba ni komentarisati.......tako da taj pdv je minorna stvar u svemu tome.

potpisujem.

pogotovo ovo da je tadic jedan najobicniji retard

po toj logici onaj ko ima stan od 100.000 evra ima i 3000 evra da placa Tadicu porez na nekretnine godisnje z:D

izvrsna ti je logika z:D

a jel ti palo mozda na pamet da 200.000 dinara za registraciju automobila iznosi 6 prosecnih plata u ovoj drzavi?

Dal znas da je registracija automobila preko 3000 kubika u Svedskoj, koja ima najvece poreze u Evropi ili medju najvecim, 250 evra godisnje?

Kad mi je odredjivan porez za stan, odredjen je porez kao da stan vredi 31 000 evra a objektivno moze da se proda za 80 000 hiljada.
Tako da nema potrebe da paranoises.
Cene nekretnina se na srecu ne procenjuju na osnovu agencijskih cena...

:gace:

Kad mi je odredjivan porez za stan, odredjen je porez kao da stan vredi 31 000 evra a objektivno moze da se proda za 80 000 hiljada.

porez na nekretnine se dosad uopste nije placao na vrednost nego prema kvadraturi mislim.

a sad ce da se placa uskoro na vrednost prema osnovi cena na trzistu tj agencijskim cenama.

porez na nekretnine se dosad uopste nije placao na vrednost nego prema kvadraturi mislim.

a sad ce da se placa uskoro na vrednost prema osnovi cena na trzistu tj agencijskim cenama.

Nema sanse...
To su tvoje mracno-prognosticarske vizije kojima si sklon od pocetka bitisanja na ovom forumu.
Tacno se zna kolika je vrednost kvadrata ilI stana u kom delu grada..

I

pa na to je i dosad bio PDV 18%

dosad je PDV od 8% bio samo na najosnovnije prehrambene artikle kao sto su hleb i mleko i tako to.

sad ce i na to da se digne porez na 18% pa ce i ta osnovna hrana da poskupi.

sto se tice mene licno ,ja radim dosta , i mnogo placam poreza, al poenta je sto u srbiji ima mnogo vise vas koji uzimate pare iz budzeta nego nas koji ga punimo

toliko se parazita namnozilo da taj budzet ne bi mogla da napuni ni privreda japana

pa 2000te godine u drzavnoj administraciji je radilo 8000 ljudi a sad radi 30.000

pa samo u ministarstvu odbrane ima 7000 administrativnih radnika

koja privreda to moze da placa? nijedna

Ti imas problema sa pamcenjem???

Juce smo pricali da od 7000 ljudi u MO vise od 2000 otpada na VMA.
Jos vise otpada na ostale zdrastvene ustanove,vojno skolsttvo,remontne zavode......

Za drzavnu administraciju isto.......5 puta smo pricali o tome. I ti sam dobro znas da je samo prelaskom 3 ministarstva sa saveznog nivoa na republicki doslo 11-12 000 ljudi.........A gde su ostale uprave i tome slicno.....
Ali normalno...sto bi ti pricao istinu....kad kod tebe lazi najbolje ( i jedino mogu ) uspevaju....

Nema sanse...
To su tvoje mracno-prognosticarske vizije kojima si sklon od pocetka bitisanja na ovom forumu.
Tacno se zna kolika je vrednost kvadrata ilI stana u kom delu grada..

I

sta bre trabunjas?

pa vidis da to izjavljuje ministarka finansija Dijana Dragutinovic

Porez na dohodak i imovinu trebalo bi promeniti
Autor: Jelena Aleksić | Foto: o. bunić | 17.10.2009. - 08:05

Građani Srbije ne bi trebalo da strahuju od velikih promena poreza izuzev onih koji poseduju imovinu velike vrednosti. Oni će u skladu sa vrednošću nekretnina plaćati više nego do sada, a ostali manje, kako je i trebalo oduvek. Što se tiče poreza na dohodak, ja ću promene svakako predložiti, kaže za “Blic” ministarka finansija Diana Dragutinović.

--------

znaci zakon se menja, sad ces da placas porez na svoj stan na vrednost od 100.000 eevra a ne kao dosad fiksnu cifru po kvadratu....

koliko tacno znacemo kad vlada dostavi predlog tog zakona skupstini...

al cenim da nece biti manje od 1000 evra godisnje :per:

Ti imas problema sa pamcenjem???

Juce smo pricali da od 7000 ljudi u MO vise od 2000 otpada na VMA.
Jos vise otpada na ostale zdrastvene ustanove,vojno skolsttvo,remontne zavode......

Za drzavnu administraciju isto.......5 puta smo pricali o tome. I ti sam dobro znas da je samo prelaskom 3 ministarstva sa saveznog nivoa na republicki doslo 11-12 000 ljudi.........A gde su ostale uprave i tome slicno.....
Ali normalno...sto bi ti pricao istinu....kad kod tebe lazi najbolje ( i jedino mogu ) uspevaju....

cinjenica je da je za vreme slobe u administraciji radilo 8.000 ljudi a sad radi 30.000

takodje je cinjenica da za vreme slobe nismo imali nijednu agenciju, a danas ih imamo najmanje 105

pa sta sto su zaposleni sa VMA? to ne menja cinjenicu da mi privrednici SVE TO PLACAMO. Koji ce meni djavo ti remontni zavodi, cuda muda itd?

Pa zar niste rekli da srpska vojska vise nikad nece ratovati. Samim tim to sve treba ugasiti, a VMA privatizovati. Pa ko ima pare nek se leci. I onako je tako sad za obican narod.

cinjenica je da je danas nezaposlenost mnogo veca nego kada ste vi dosli na vlast

cinjenica je da su porezi u srbiji nikad veci i da ce se jos povecavati prema najavama ministarke Dragutinovic.

Poslednja izmena:
Naravno ima ljudi kojima odgovara ovakvo stanje ali svaki normalni covek sa bar malo mozga u glavi da malo stavi prst na celo i razmisli shvatice da ovu drzavu vec godinama vodi najobicniji olosh i bitange. I onaj koji ima reci opravdanja za taj olosh sa tim zaista nesto nije kako treba.

nijednom POSTENOM coveku ne moze da odgovara ovakvo stanje.

sta bre trabunjas?

Građani Srbije ne bi trebalo da strahuju od velikih promena poreza izuzev onih koji poseduju imovinu velike vrednosti. Oni će u skladu sa vrednošću nekretnina plaćati više nego do sada, a ostali manje, kako je i trebalo oduvek. Što se tiče poreza na dohodak, ja ću promene svakako predložiti, kaže za “Blic” ministarka finansija Diana Dragutinović.

--------

znaci zakon se menja, sad ces da placas porez na svoj stan na vrednost od 100.000 eevra a ne kao dosad fiksnu cifru po kvadratu....

Sad se pozivas na izjavu Dragutinovicke......a na kaze vlasnici velike imovine ce placati vise nego do sada,a vlasnici manje ce placati MANJE....

Kako to....kad si ti do malo pre tvrdio da ce onaj ko ima stan od 50 000 evra umesto 5-6000 dinara po novom placati 1500 evra...... Ili je tebi stan od 50 000 evra velika imovina?

sta bre trabunjas?

--------

Pa to ja govorim, ti uvek cenis pa se zeznes...
P A R A N O J A

Pa to ja govorim, ti uvek cenis pa se zeznes...
P A R A N O J A

cekaj jesi tvrdio malopre da se nece placati porez prema vrednosti nekretnine?

jesam ti postavio reci dijane dragutinovic koje dokazuju da hoce?

jos koliko puta treba intelektualno da te isamaram na ovoj temi da shvatis da nemas veze blage sa zivotom i da ti je pametnije da cutis nego sto lupas ovde konstantne gluposti?

cinjenica je da je za vreme slobe u administraciji radilo 8.000 ljudi a sad radi 30.000

takodje je cinjenica da za vreme slobe nismo imali nijednu agenciju, a danas ih imamo najmanje 105

pa sta sto su zaposleni sa VMA? to ne menja cinjenicu da mi privrednici SVE TO PLACAMO. Koji ce meni djavo ti remontni zavodi, cuda muda itd?

Pa zar niste rekli da srpska vojska vise nikad nece ratovati. Samim tim to sve treba ugasiti, a VMA privatizovati. Pa ko ima pare nek se leci. I onako je tako sad za obican narod.

cinjenica je da je danas nezaposlenost mnogo veca nego kada ste vi dosli na vlast

cinjenica je da su porezi u srbiji nikad veci i da ce se jos povecavati prema najavama ministarke Dragutinovic.

Ovo crveno....apsolutno masna laz kako samo ti znas.......
Za vreme Slobe je na republickom nivou radilo 8000 a na saveznom 15 000......

Sta mislis ko je placao tih 15 000?
Crnogorci mozda? Ili rusi,kinezi,vijetnamci.......

Samo da podsetim da je u vreme drzavne zajednice troskove saveznog budzeta snosila 95% Srbija ,a CG samo 5%.....

jos koliko puta treba intelektualno da te isamaram na ovoj temi da shvatis da nemas veze blage sa zivotom i da ti je pametnije da cutis nego sto lupas ovde konstantne gluposti?

ok.Kako bi ti procenio vrednost stana?Na osnovu cega?

Sad se pozivas na izjavu Dragutinovicke......a na kaze vlasnici velike imovine ce placati vise nego do sada,a vlasnici manje ce placati MANJE....

Kako to....kad si ti do malo pre tvrdio da ce onaj ko ima stan od 50 000 evra umesto 5-6000 dinara po novom placati 1500 evra...... Ili je tebi stan od 50 000 evra velika imovina?

ja u to ne verujem.

tako ste pricali za registraciju automobila da ce vlasnici automobila sa manjim kubikazama i starijim autima placati manje.

pa ste onda uveli vlasnicima automobila starijim od 15 godina da moraju da rade tehnicki pregled 2 put godisnje, i da ce po tome cena tehnickog biti od 5 do 8.000 dinara....

vama se nista ne moze verovati sem obecanja da cete povecati poreze

to vam jedino 100% verujem

ok.Kako bi ti procenio vrednost stana?Na osnovu cega?

pa vrednost se procenjuje na osnovu trzisne vrednosti tj kupoprodajnih ugovora

uzmes 100 kupoprodajnih ugovora recimo u opstini vracar, izracunas cenu po kvadratu svakog sklopljenog ugovora, sve to saberes i podelis sa brojem stanova i eto imas prosecnu cenu kvadrata u opstini vracar.

to ti je to.

Ti da samaras nekog....a psebno intelektualno ...:hahaha::hahaha:

Pa do pre 5 minuta si tvrdio da ce vlasnici stanova od 50 000 placati 1500 evra poreza.....
A sad se pozivas na izjavu ministarke da ce ti isti placati manje nego do sad.......
Ti si jednostavno receno izgubljen u vremenu i prostoru....

Pa ako se tacno zna cena kvadrata u svakom delu grada zasto je tvoj procenjen na 31000?
Opet veze i vezice? Sa sledecim posom sam sebe pobijas.

ja u to ne verujem.

tako ste pricali za registraciju automobila da ce vlasnici automobila sa manjim kubikazama i starijim autima placati manje.

pa ste onda uveli vlasnicima automobila starijim od 15 godina da moraju da rade tehnicki pregled 2 put godisnje, i da ce po tome cena tehnickog biti od 5 do 8.000 dinara....

vama se nista ne moze verovati sem obecanja da cete povecati poreze

to vam jedino 100% verujem

Stani,polako....znaci u pola recenice verujes,a u drugu ne verujes???:dash::dash:

pa vrednost se procenjuje na osnovu trzisne vrednosti tj kupoprodajnih ugovora

uzmes 100 kupoprodajnih ugovora recimo u opstini vracar, izracunas cenu po kvadratu svakog sklopljenog ugovora, sve to saberes i podelis sa brojem stanova i eto imas prosecnu cenu kvadrata u opstini vracar.

to ti je to.

Pametno.....i imas stan od 50 kvadrata izgradjen 2003. i stan od isto 50 kvadrata u zgradi napravljenoj 1938. koje su nemacke stuke nekim cudom promasile....i ti ces po toj tvojoj " logici" ta 2 stana da procenis na istu sumu......:dash::dash:

Back