Tadić zaveštao organe na VMA

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мени се Тадић смучио након овог потеза :bljak::bljak::bljak: Пре него што Тадић крене да донира своје органе, требао би да донира онај прст оном раднику што га је сам одгризао :mrgreen:

Гледам ја вечерас овај жути дневник, и лепо ми се повраћа. Како је могуће да у овом очајном тренутку у земљи када су се усијала толика питања од државне важности, људи на улицама штрајкују по цео дан, сваки дан испред скупштине, народ у неким градовима умире од глади, људи једва састављају крај са крајем, живе тешко, а наш председник у овако кључном тренутку потписује уговор о донирању својих органа!!!! Па немам речи људи на ово, јуче на утакмици, данас прича о донирању органа....ова држава је отишла у п.м.

Мени се чини људи, а не знам да ли вама, да са председником Тадићем нешто није у реду. Чудан ми је његов поглед, његови поступци и говор. Једноставно, мислим да је психолошки нестабилна личност, и требало би преипитати његову способност управљања земљом.
Није он психолошки нестабилна личност .... он је психички болесна личност.
Често се види на тв-у како је у лицу жут, па црн к'о земља, види се како нагло смрша, очи упале .... Не иде он залуд често, тајно на ВМА на ''канал''.
пази то је тотално накарадно што је учинио, то би донирање својих органа, по неком правилу требало да буде тајно (тј. човек ако жели завешта их) И НЕ ТРУБИ НА СВА ЗВОНА о томе, али никако не иде да се ГОВОРИ ЦЕЛОЈ НАЦИЈИ како треба да свако донира своје сопствене органе, то је индивидуална ствар сваког човека. И нико нема право (па ни председник државе) да поручује грађанима да донирају органе. То је болесно.
Донаторство је лични чин, хуманост. Одлучиш да то урадиш, одеш и завршиш папирологију. И ћутиш. Хумани људи се никада не хвалишу својом хуманошћу, својим чињењем, добрим делима ... О њима други причају. Ови што то јавно раде, хвалишу се .... су обични - муљатори !

Али, наш преЦедник мора да труби на сва звона јавно, да цела нација то зна. Мора да задовољи своју нарцисоидност, да нахрани свој его, своје комплексе. Јер, ОН је најважнији, важнији и од ЕУ, страних инвестиција, нових радник места, већег стандарда, бољег живота грађана .... Јер ОН је - Србија !

пази то је тотално накарадно што је учинио, то би донирање својих органа, по неком правилу требало да буде тајно (тј. човек ако жели завешта их) И НЕ ТРУБИ НА СВА ЗВОНА о томе, али никако не иде да се ГОВОРИ ЦЕЛОЈ НАЦИЈИ како треба да свако донира своје сопствене органе, то је индивидуална ствар сваког човека. И нико нема право (па ни председник државе) да поручује грађанима да донирају органе. То је болесно.

I takav bolesnik donira organe :eek: :sad2:

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić od juče je dobrovoljni davalac organa! Šef države potpisao je izjavu o zaveštanju organa na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Za njegovim primerom povešće se i Aleksandar Marton iz LSV, dok nekadašnji predsednik Svilajnca Dobrivoje Budimirović Bidža tvrdi da je tako nešto uradio još pre 11 godina. Ostali Kurirovi sagovornici, iako tvrde da nemaju ništa protiv toga, priznaju da nisu o tome razmišljali.
Kako ističu u Tadićem kabinetu, predsednik se na ovaj način uključio u nacionalnu kampanju čiji je cilj da razbije predrasude i poveća svest o važnosti doniranja organa.

http://kurir-info.rs/clanak/politika/kurir-11-09-2009/humani

--------------------------------------

После свега што сам чуо о његовим органима, нека хвала ... Ја не бих волео да ми он буде донатор органа ... То је моје мишљење наравно, а надам се да га многи деле са мном ...

После свега што сам чуо о његовим органима, нека хвала ... Ја не бих волео да ми он буде донатор органа ... То је моје мишљење наравно, а надам се да га многи деле са мном ...

Znaci u slucaju da ti zatreba neki vitalni organ mocices da biras donatora ?!

Predsednik Srbije Boris Tadić postao je danas dobrovoljni davalac organa potpisavanjem izjave o zaveštanju organa na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, saopštila je Pres služba predsednika.

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=146386

.......................................................

A,za Tihog............ bubreg!!!:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:
Jel saznao da će neko da ga zvekne pa da ima bar neke koristi od njega? :lol:

Back