Тадић Вили Брант из нашег сокака!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Вили Брант ће остати упмаћен по извињењу за злочине фашистичке Немачке а Тадић изгледа жели да буде једнако познат као он.Зашто Тадић изиграва Вили Бранта и Србију прави фашистичком творевином.

У историји ће остати зампамћено да је Србија пала на колена и тражила извињење за нешто што није урадила.

Како ми недостаје председник Милошевић он не би понизио Србију.

Вили Брант ће остати упмаћен по извињењу за злочине фашистичке Немачке а Тадић изгледа жели да буде једнако познат као он.Зашто Тадић изиграва Вили Бранта и Србију прави фашистичком творевином.

У историји ће остати зампамћено да је Србија пала на колена и тражила извињење за нешто што није урадила.

Како ми недостаје председник Милошевић он не би понизио Србију.

Sta fali Vili Brantu?

On je "podigao" Nemacku da izgleda ovako kako je danas.

Nekad je mudrost izviniti se, i sto je jos vaznije, i na delima se pokajati.

Mi jesmo u svetu ocenjeni kao agresori, sta je istina utvrdice se nekad, ali dosta je vise i sa milosevicevskom tvrdoglavom politikom koja nas nikud nije odvela.

Sta fali Vili Brantu?

On je "podigao" Nemacku da izgleda ovako kako je danas.

Nekad je mudrost izviniti se, i sto je jos vaznije, i na delima se pokajati.

Mi jesmo u svetu ocenjeni kao agresori, sta je istina utvrdice se nekad, ali dosta je vise i sa milosevicevskom tvrdoglavom politikom koja nas nikud nije odvela.

Али то не значи да морамо да се понашамо као агресори јел то значи да је Србија починила злочине као фашистичка Немачка,дајте људи ово је превише

Pa tako nas gledaju, bojim se...

Нека нас гледају ми тако не смемо да се понашамо ~Не смемо себи да дозволимо оно што желе демократе да будмо геноцидан народ.Има ли бар мало достојанства у земљи Србији.

Narocito je bilo dostojanstveno stajati u kilometarskim redovima.

Za cigare.

Нека нас гледају ми тако не смемо да се понашамо ~Не смемо себи да дозволимо оно што желе демократе да будмо геноцидан народ.Има ли бар мало достојанства у земљи Србији.

Ma ne zele to demokrate, niti nas iko optuzuje da smo genocidan narod, ali postoji opasnost da zaista tako izgledamo i najdobronamernijem coveku ako krijemo i velicamo ratne zlocin(c)e, ili bar one koji su osumnjiceni za to.

Ybg, tako je.

Dafina i Jezda.

Али зато се градило под санкцијама

800px-Stepenice_prema_stanici.jpg

Back