Тадић упозорио опозицију!?

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
Predsednik Boris Tadić upozorio opoziciju okupljenu oko SNS da bi izazivanje krize i nasilja moglo ugroziti šanse Srbije da dobije status kandidata za EU.
Изгледа да се Тадић више уплашио резултата избора и броја гласова за ДС, него за угроженост статуса Србије као кандидата за ЕУ. Да се брине толико о ЕУ, већ би био расписан референдум и питани грађани Србије, хоће ли стварно у ЕУ. То је прави, реални консензус а не вербални који изговара Председник. Као да хоће у ЕУ на мала врата, без народа Србије.
Или да са том ЕУ кандидатуром, подигне рејтинг сопствене странке јер ето Тадић је потписао документа о кандитатури за ЕУ.

Čuo sam...To mi je totalno bzvz...Normalno je da opozicija ima antivladin stav...Ovo mi liči na podilaženje Tomi kao ''sad te uzimam kao važan faktor''...Tadara tomin mali od palube...Bolje što pre da naprave tu koaliciju i konačno raskantaju sve ne ko do sad delove ekonomije i društva.A možda je našo negde u predsedništvu slobinu sliku pa kontemplirao nad njom i preuzeo deo slobine retorike.

Nije on u poziciji da bilo koga ,,upozorava''......

Али је у позицији да потпише свакакав документ без мандата народа (референдума). Западњаци су такви, важи им потпис и поштара на улици, само ако им је тај потпис у интересу. Рећи ће: ,,Па он је легално изабрани Председник јер сте га изабрали на изборима и представља Вам државу''. Занемарују, да у тој држави има и народа.

ma sto se sekirate..!!
nema tadic nameru da ide u EU..da ima ne bi DS bilo leglo korupcije u zemlji...sto vise pricaju o EU to sve vise rade protivno principima EU...nisu oni blesavi da odu u EU pa da zavlada pravna drzava ---jos da zaglave na robiju pored toga sto bi im se oduzelo sve steceno...[/QUOTE]

Није Пајо стечено већ украдено. Бар оно што је на девизним рачунима у инобанкама.

ma sto se sekirate..!!
nema tadic nameru da ide u EU..da ima ne bi DS bilo leglo korupcije u zemlji...sto vise pricaju o EU to sve vise rade protivno principima EU...nisu oni blesavi da odu u EU pa da zavlada pravna drzava ---jos da zaglave na robiju pored toga sto bi im se oduzelo sve steceno...[/QUOTE]

Није Пајо стечено већ украдено. Бар оно што је на девизним рачунима у инобанкама.

hehehe...a bas sam se pitao ko ce da me ispravi...

Predsednik Boris Tadić upozorio opoziciju okupljenu oko SNS da bi izazivanje krize i nasilja moglo ugroziti šanse Srbije da dobije status kandidata za EU.
Изгледа да се Тадић више уплашио резултата избора и броја гласова за ДС, него за угроженост статуса Србије као кандидата за ЕУ. Да се брине толико о ЕУ, већ би био расписан референдум и питани грађани Србије, хоће ли стварно у ЕУ. То је прави, реални консензус а не вербални који изговара Председник. Као да хоће у ЕУ на мала врата, без народа Србије.
Или да са том ЕУ кандидатуром, подигне рејтинг сопствене странке јер ето Тадић је потписао документа о кандитатури за ЕУ.
ovo je ulepšana verzija , ja sam gledao ovo sinoć na tv meni je to ličilo na pretnju opoziciji da ne pokušava ništa jer će u suprotnom ako treba izvesti na njih policijuz i vojsku i sve to lepo zataškati

Back