Tadić: Potrebno da se izborimo protiv jezika mržnje

RSmusliman

Domaćin
Poruka
3.743
Danas imamo u društvu nasilje i mržnju u odnosima među ljudima, na sportskim utakmicama i na političkim forumima. To ne sme da bude prisutno i država na to treba da odgovori kaznenim merama", naglasio je Tadić.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ebno+da+se+izborimo+protiv+jezika+mržnje.html

mene, ako se sjete na dan bezbjednosti, sjete se. Ako se ne sjete, nikom nista...... to je bila moja duznost......:rotf::rotf:

Danas imamo u društvu nasilje i mržnju u odnosima među ljudima, na sportskim utakmicama i na političkim forumima. To ne sme da bude prisutno i država na to treba da odgovori kaznenim merama", naglasio je Tadić.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ebno+da+se+izborimo+protiv+jezika+mržnje.html

mene, ako se sjete na dan bezbjednosti, sjete se. Ako se ne sjete, nikom nista...... to je bila moja duznost......:rotf::rotf:

....a mi mislili samo koshtunjavi neobaveshten kad ce nam na to nash vrli predsednik "........nisam imao pojma da postoji toliki dug ,eto i ja sam saznao iz novina i hvala vama shto ste sve nas obavestili .........i da znate shto to drzava nije platila ,zato shto nema para....".................................mislim da retardi bi smislili neshto umesnije i pametnije a imao sam do juche sasvim solidno mishljenje o njemu ..............:dash::dash:.......................:rotf::hahaha:

Ne misli se na ovaj forum, nego na politicki skup.
Ne, ne... Misli se baš na forume poput ovog. Pre nekih mesec-dva i Teofil je dobio pisamce i bilo je u nekoj radio emisiji o tome. Sad će i Tadić da kompanijom da obrati pažnju na govor mržnje, rasizam, šovinizam, pozive na ubistva i nasilje (sećamo se poziva i podrške ubistava policajaca ovde na Krstarici, pa čak i poziva na ubistvo Tadića).
Ali gledajte na to kao na otvaranje novih radnih mesta. Ne znam gde da se prijavim, nisam našao. Još. :evil:

Ne, ne... Misli se baš na forume poput ovog. Pre nekih mesec-dva i Teofil je dobio pisamce i bilo je u nekoj radio emisiji o tome. Sad će i Tadić da kompanijom da obrati pažnju na govor mržnje, rasizam, šovinizam, pozive na ubistva i nasilje (sećamo se poziva i podrške ubistava policajaca ovde na Krstarici, pa čak i poziva na ubistvo Tadića).
Ali gledajte na to kao na otvaranje novih radnih mesta. Ne znam gde da se prijavim, nisam našao. Još. :evil:

Trebalo bi neko gazda Ivanu da javi
da pogasi svetla....jerbo ce ovde ostati samo homici....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pa lepo linkovi, pa IP adrese, pa kod provajdera i kuc-kuc na vrata.
-Jesi ti taj-i-taj? Evo recimo Tihi ili RoccoS npr.
-Ja sam taj-i-taj.
-Jel ti koristiš taj nick na Krstarici?
-Da, ja koristim taj nick na Krstarici.
-Molimo stavite ruke na leđa i pođite sa nama!
-Ali ja nisam...
-Kažem: POĐITE S NAMA!
-Dobro čiko. Ali ja u stvari voolim Tadića kmeeeeee!!!! :super:

Pa lepo linkovi, pa IP adrese, pa kod provajdera i kuc-kuc na vrata.
-Jesi ti taj-i-taj? Evo recimo Tihi ili RoccoS npr.
-Ja sam taj-i-taj.
-Jel ti koristiš taj nick na Krstarici?
-Da, ja koristim taj nick na Krstarici.
-Molimo stavite ruke na leđa i pođite sa nama!
-Ali ja nisam...
-Kažem: POĐITE S NAMA!
-Dobro čiko. Ali ja u stvari voolim Tadića kmeeeeee!!!! :super:

ZELENI...
To je gubljenje vremena...
Evo, ja sam spreman javno da izjavim da mrzim kreaturu Tadica,
i da isti moze da mi ga dipla....Pred kamere cu da kazem...
Al ce to da bude dnevnik....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back