Tadić: Poboljšavamo život građana

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kazao je u Kraljevu da će ukoliko Telekom Srbije bude prodat, deo novca sigurno biti uložen u infrastrukturu.

17191289534d97286f05171395297598_640x360.jpg

Tadić je to kazao na konstataciju novinara da je maja prošle godine obećao da će deo novca od prodaje Telekoma Srbije biti uložen u obnovu klizišta u Kraljevu i vodoprivredu.

"Ako austrijski partner ponudi odgovarajuću cenu, onda će doći do prodaje Telekoma. Vlada Srbije je postavila limite i crvene linije ispod kojih se ne može ići. Ako Telekom bude prodat jedan deo sredstava biće uložen u infranstrukturu i druge projekte".
Tadić je danas obišao sanirana klizišta na levoj obali reke Ibar i izrazio zadovoljstvo zbog onoga što je učinjeno. "Ovo je odlično, iznenađen sam, u pozitivnom smislu, onim što je učinjeno, volim kada je ono što je planirano i ostvareno", rekao je Tadić. "Kraljevo je sada zaštićeno od poplava, a ovim je dobilo i jedno divno šetalište, zbog čega će Kraljevo biti atraktivnije", rekao je predsednik.

Predsednik je rekao da se mora ulagati u infrastrukturu, jer bez toga nema ni dolaska investitora.

"Građani me pitaju kada ćemo otvarati fabrike. Fabrike ćemo otvarati kada dobijemo investicije, a investitori će doći tek onda kada sigurno budemo išli u Evropsku uniju i kada budemo izgradili infrastrukturu", rekao je Tadić.

On je najavio ulaganje u izgradnju autoputa kroz centralnu Srbiju, navodeći da građani Valjeva, Čačka, Užica i drugih gradova zaslužuju noramalan i bezbedan saobraćaj.

Radi se i na projektu za Kraljevo, a radiće se i na projektima koji vode ka Crnoj Gori uključujući put Pojate-Preljine.

"Nema drugog plana ja ne mogu da budem mađioničar, već mogu smo realnim i konkretnim rešenjima da doprinesem poboljšanju života građana. Niko drugi u društvu nema alternativni plan ovom", zaključio je Tadić.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=04&dd=15&nav_id=506456

Да ли ћемо после Тадића имати председника који је више пародија председника,лик из цртаних филмова и циркусант или је ово само ружан сан.
Може ли неко да у мислима буде на Марсу а у стварности живи у Србији,као Тадић?

Боли уво грађане за аутопутеве, него шта да дају сутра деци за ручак и колико ће да чекају по редовима којекакве бирократије, и колико да дају лекарима у болницама.
Ја, ја, натурлих, повећаће плате јавном сектору и пензионерима за 5% које је одавно појела инфлација...

Да ли ћемо после Тадића имати председника који је више пародија председника,лик из цртаних филмова и циркусант или је ово само ружан сан.
Може ли неко да у мислима буде на Марсу а у стварности живи у Србији,као Тадић?

titanic2-1.jpg

sve ono sto vam je Tihi pricao da ce se desiti ako Tadic i DS pobede i dodju na vlast - desilo se

Tako to biva kad najgori djaci ponavljaci dobiju posao za kojeg nam trebaju odlikasi
Situacija bi sada bila 100 puta gora, da je Nikolić pobedio umesto Zesa.

Žališ se što su zarade pale sa 400 na 350 usled Seke,
a zaboravljaš da su pod vašom vlašću iznosile 30, i to bez Seke.

E sad zamisli kako izgleda kad se tih 30 još udari Sekom,

i onda dolaziš do mesečnih primanja od 9 evra. ← Eto, to bi se desilo da smo slušali Tihog.

Najverovatnije bi i neki rat izbio odozgo,
kao i prošli put kada je tvoj "đak odlikaš" Lopata upravljao državom

A sto se sad smejes(ne znam da li se ti to smejes ili taj glupi smajli)?To sto si iz nekih ruralnih krajeva(gde ni Telekom nema mrezu) i sto su te kao malog plasili EU umesto Babarogom,to je vec tvoj problem....nisi bio dalje od vasara u susednom selu...evo ja ti "iz prve ruke" kazem da je tako...Svabe samo o Tadicu pricaju i o Tadicevoj proevropskoj Srbiji...i pitaju se stalno kada cemo vec jednom uci u EU...a da ne kazem sto su se i prema Srbima odjednom promenuli...da ne kazem da su poceli i da nas gotive...cak nas cene vise od MNOGIH ostalih nacija...

Back