Tadic o Rugovi.

commodore:
Tako je King... U nasem Ustavu ne pise nigde da postoji funkcija "predsednika Kosova"... tu funkciju garantuje onih 40.000 americkih i ostalih vojnika koji dole pripremaju nastanak "kosove"...
...
mislim... da se ne lazemo... slazem se sa predlogom da proglasimo okupaciju... i da se povucemo iz pregovora. Prosto i posteno. "Decaci, oteli ste... mi smo slabi da se preganjamo vojno sa vama... " i gotovo... Posaljemo im kopiju stranice iz medjunarodnog prava koja govori o nepovredivosti granica i suverenitetu Drzava i kazemo : "eto, to je nas stav"...
...
nego... k'o neke babe bre...
Siptari bi sada trebali da budu u okruzenju ( pogledati kartu ) i totalnom ignorisanju od strane Srba. Proglasenje okupacije je logican potez i imamo sve adute u rukama sto se tice medjunarodnog prava. Ipak, njima ide hrana, el. energija, sume se seku nase za njih, jednostavno - zive kao bubreg u loju i mislim da bi se lose proveli da im nije Srbije i ovakvih likova. Uvek postoji resenje za sve ali kad ti predsednik napuca autogol pred celim svetom...

vuk_:
Posle one sramne epizode vezane za Bratunac i Srebrenicu, Tadic se moze nazvati srpskim predsednikom, isto koliko i neki Englez, Amerikanac na njegovom mestu..
Licno me uopste ne zanima da li je, ili nije, izjavio saucesce tom tzv 'drzavniku' sa salom.

Na B92 rekose "Strpljivost i zagovaranje mirnog otpora režimu Slobodana Miloševića na putu ka nezavisnosti Kosova glavna su obeležja politike koju je sprovodio tokom višegodišnje zaoštrene kosovske krize". I to "MIRNOG" (EJ MIRNOG!!!) je ostavilo na mene dosta jaci utisak. Da je to napisala Koha Ditore, pa da razumem.. Ali da, ni od B92 to i nije tako cudno.. Covece, protiv Sv. Vladike Nikolaja su skakali kao opareni.. Ali evo, sada imamo 'mirotvorca', to je bitno.

Veliki pozdrav za Commodor-a, Kinga7, PAC-PAC, Eremitu, Urosapo (ako jos dolazi), i ostale kojima srpstvo jos uvek nesto znaci :)
Pozz od vuk-a :D
Vuce, ovakve ljigavosti i ogavnosti koje cujes na B - 92 neces cuti nigde na svetu, ni u jednoj drzavi. Pa svugde vlada manje - vise patriotizam, svugde su ponosni na svoju zemlju samo ovde vidis sramotu koje nigde nema. Ja im predlazem da bar malo budu ljudi i odreknu se i imena i porekla jer nece da budu Srbi, nece da budu pravoslavci, nece Srbiju, nece cirilicu pa onda neka idu u siptare i balije, mnogo je postenije. Pozdrav

Mi sami sebi rokamo autogolove, jer nemamo nacionalnog konsenzusa ni oko cega. Nemamo konsenzus ni oko toga sta to znaci biti Srbin - kao sto je nedvosmisleno zakljuceno ovde na forumu...
Kako onda da imamo konsenzus oko toga da li cemo biti trabant drzavica iz druge lige naroda u evropskoj uniji ili slobodna i ponosna SLOBODNA DRZAVA.
...
mnogo je prosto... hvala Bogu da je tako...

vuk_:
Posle one sramne epizode vezane za Bratunac i Srebrenicu, Tadic se moze nazvati srpskim predsednikom, isto koliko i neki Englez, Amerikanac na njegovom mestu..
Licno me uopste ne zanima da li je, ili nije, izjavio saucesce tom tzv 'drzavniku' sa salom.

Na B92 rekose "Strpljivost i zagovaranje mirnog otpora režimu Slobodana Miloševića na putu ka nezavisnosti Kosova glavna su obeležja politike koju je sprovodio tokom višegodišnje zaoštrene kosovske krize". I to "MIRNOG" (EJ MIRNOG!!!) je ostavilo na mene dosta jaci utisak. Da je to napisala Koha Ditore, pa da razumem.. Ali da, ni od B92 to i nije tako cudno.. Covece, protiv Sv. Vladike Nikolaja su skakali kao opareni.. Ali evo, sada imamo 'mirotvorca', to je bitno.

Veliki pozdrav za Commodor-a, Kinga7, PAC-PAC, Eremitu, Urosapo (ako jos dolazi), i ostale kojima srpstvo jos uvek nesto znaci :)

Где си Вучино??? Мени је прво била доступна само једна реченица, мислим, у фазону пристојног и уздржаног саучешћа... па рекох... пошто су преговориу току да не испадне да ми сада нешто затежемо... али после кад боље размислим, и видим да је ту речено и још тога - сетим се Тадићевих саветника и све ми је јасно... јер они састављају такве изјаве... у принципу Тадић је овде потуно пук'о само га о томе још нису обавестили...

.. а Б92 уопште нећу ни да коментаришем... они су бар јасни...

commodore:
sramota... danas cujem da ce "traziti od unmika da mu dozvole da sidje dole na sahranu"...
.. idiot... daje im legitimitet... kreten...
Nije on kriv, priroda je najveci krivac, priroda je cudo, no nema veze neka ide valjda ce ga ovi sad staviti da mu se bar glava vidi za razliku od ranije, kako te stave tako gledaju i na ono sto prestavljas, kod Bosnjaka nije se ni primetio.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.1.2006 15:13 PRISSTINA (Tanjug) - Kosovski Albanci su danas odbacili želju predsednika Srbije Borisa Tadića da prisustvuje sahrani Ibrahima Rugove. 'Predsednik Tadić nije dobrodošao na sahranu, posebno posle njegovih poslednjih komentara', rekao je agenciji Rojters visoki zvaničnik kosovske vlade..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne znam sta da kazem..
Jednom predsedniku je zabranjeno da udje u deo svoje teritorije da bi prisustvovao sahrani jednog dusmanina svog naroda..
Ne ne. Ni u Andersonovim bajkama ovako necega nema. Taj mazohizam.. Ta servilnost.. To podanistvo.. Povraca mi se..

vuk_:

24.1.2006 15:13 PRISSTINA (Tanjug) - Kosovski Albanci su danas odbacili želju predsednika Srbije Borisa Tadića da prisustvuje sahrani Ibrahima Rugove. 'Predsednik Tadić nije dobrodošao na sahranu, posebno posle njegovih poslednjih komentara', rekao je agenciji Rojters visoki zvaničnik kosovske vlade..

Ne znam sta da kazem..
Jednom predsedniku je zabranjeno da udje u deo svoje teritorije da bi prisustvovao sahrani jednog dusmanina svog naroda..
Ne ne. Ni u Andersonovim bajkama ovako necega nema. Taj mazohizam.. Ta servilnost.. To podanistvo.. Povraca mi se..
Jadno, tuzno, ogavno...

vuk_:

Ja bih rekao da je on srpski predsednik koliko i neki Eskim :D

Pozz i za tebe Vuce
A sto se tice B92, jedina pozitivna stvar kod njih je sto se moze videti kako ne treba :smile: ;-)

vuk_:

Ne znam sta da kazem..
Ako brate.... sve ce se vratiti.... svima kako dolikuje.

Каква цепаница, биће да му је то био једини квалитет као ватерполисти.
Мада има још материјала који плутају по површини.

Pa culi ste izjavu Marovica u Podgorici, kada je Tadic ponudio svu pomoc, da je CG i sad dokazala da moze sama/slobodan ali jasan prevod/ a Tadic nikako da promeni iglu na kompasu, bar licnom..........
A svako odbijanje pomoci brace, nudi pitanje, koliko brata priznajem za brata..........

MIODRAG VLAHOVIĆ NA SAHRANI IBRAHIMA RUGOVE
25.1.2006 8:51 PODGORICA (Tanjug) - Crnogorski ministar inostranih poslova Miodrag Vlahović prisustvovaće sahrani kosovskog predsednika Ibrahima Rugove, saopštila je Vlada Crne Gore.
U saopštenju se navodi da će Vlahović prisustvovati sahrani Rugove 26. januara u ime Vlade Crne Gore.

Stvarno je g-din Tadic falio ili nedostajao na sahrani I R. posle onako dirljivog govora i svojih osecaja prema IR.
Od stranih predstavnika sve bombarder do bombardera, koji su Srbiju bombardovali
Oni koji su to prizivali danas nisu imali svog predstavnika, a da je bombarder.............

Back