Tadic o Rugovi.

Hayek:
Ne on ih je deoveo da bombarduju, a sada zrtvuje ceo narod radi sexa sa medvedima po Bosanskim planinama. Izgleda da simptom "bulja zvace gace" poprima sve vece razmere i kod njega i kod brata mu po zlocinu, Mladica.

Da se preda zbog srpskog naroda. Uopste to nema potrebe. Nece biti nikakvih promena za Srbiju ako Ratko Mladic ili Radovan odu u Hag, to je svakom pametnom coveku jasno.
Stotine milijarde dolara ima hag da dosudi u korist muslimana i hrvata. Siptari su takodjer ulozili zalbu, za kobajagi genocid nad njima, i to ce sigurno Hag da im prizna.
Napisao si isto laz o 8000 pobijenim muslimanskim civilima. Nikakvih dokaza za to nema.
Nisi spomenuo nekoliko hiljada pobijenih srba u Srebrenici, za koje se ima dokaze da su pobijeni od muslimana.

-Dimitrije-:
Tadic o Rugobi
„Ibrahima Rugovu uvažavao sam kao političara i dugogodišnjeg lidera kosovskih Albanaca. Iskreno žalim zbog njegove smrti, koja je veliki gubitak za sve Albance na Kosovu i Metohiji”, poručio je Tadić.

Eto ko je predsednik Srbije. Nebi bilo nista drugacije da je Haradinaj na mestu Tadica.

Ето ко је нама Србима председник
СТРАШНООООООООООООО

Тадић је морао да изјави жаљење само у контексту људског саосећања првенствено са породицом покојника, ма о коме се радило јер му је таква позиција, а никако да изјаву диже на званичан ниво.
Елеганција је одраз правог политичара а ватерполиста је елегантан колико и слон у порцеланској радњи.
Једино ако ово није нека општа жалост међу "ватерполистима".

jomini:
BL, a šta bi ti uradio?
Направио бих концерте и славље у свим већим градовима Србије.
Ибрахим Ругова је поклао и побио СРБА колико неки нису у животу видели.
Систематско убијање Срба на КиМ датира од 1941 год.масовно, а појединачно још од отоманске окупације Србских земаља.

I samo dao još jedan povod za iživljavanje i ko zna kakve hirove prema nama od strane onih koji su podržavali Rugovu i bili protiv nas! Kakvo razmišljanje, glavom kroz zid. A da malo napraviš neku ''strategiju'' i kažeš - da, žao mi je, a onda se u sebi pokidaš od sreće jer je, ipak, ćelavi lupio krilima....
E, moj BL....

jomini:
I samo dao još jedan povod za iživljavanje i ko zna kakve hirove prema nama od strane onih koji su podržavali Rugovu i bili protiv nas! Kakvo razmišljanje, glavom kroz zid. A da malo napraviš neku ''strategiju'' i kažeš - da, žao mi je, a onda se u sebi pokidaš od sreće jer je, ipak, ćelavi lupio krilima....
E, moj BL....

Увек сам био искрен и никада нисам био љигави фарисеј, ТРЕБА ХРАБРО СВЕДОЧИТИ ХРИСТА И БОРИТИ СЕ ПРОТИВ НЕПРИЈАТЕЉА ЊЕГОВИХ и нема зиме СРБИНЕ

milannedic1mq.jpg

ДОШАО САМ НА ВЛАДУ ДА СПАСАВАМ НАРОД,ДА СЕ МЕЂУСОБНО НЕ ИСТРЕБИ,ДА ЗАВЛАДА РЕД И МИР,РАД И БРАТСТВО,ДА САЧЕКАМО СВРШЕТАК РАТА ЗДРУЖЕНИ ПОД СРПСКИМ БАРЈАКОМ,САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА

А ГДЕ ЈЕ БИЛА ТА СИЛНА СОВЈЕТСКА РУСИЈА?
ШТО НАС ОНА НЕ ПОМАЖЕ У АПРИЛУ,НО ОСТАДОСМО САМИ САМЦАТИ ПРЕД НАЈЈАЧОМ ВОЈСКОМ СВЕТА,КОЈА НАС ПРЕГАЗИ КАО ОЛУЈА

A boriti se znači udarati i na vetrenjače? I nikako drugačije, recimo malo razmisliti, pa onda pametnije? Tako kako ti pričaš, tako rade siledžije protiv višestruko slabijih. Slaba je vajda od toga.

jomini:
A boriti se znači udarati i na vetrenjače? I nikako drugačije, recimo malo razmisliti, pa onda pametnije? Tako kako ti pričaš, tako rade siledžije protiv višestruko slabijih. Slaba je vajda od toga.

Шта има размишљати ствар је једноставна:
Америка и ционисти желе да униште Православље, ту је разлика између мене и тебе, ти си само СРБИН и као Вук и СПО цениш УСА и Е.У, теби не смета убијање ПРАВОСЛАВЉА КОД СРБА.
ЈА САМ И СРБИН И ПРАВОСЛАВАЦ(бар се трудима;-)) код мене УСА И Е.У имају само једно лице лице сатане. Има доста Православних и у Е.У и УСА али се непитају ништа. ЈА СЕ БОРИМ ЗА СВЕТОСАВСКУ СРБИЈУ А ТИ ЗА ЕВРОПСКУ НИСМО НА ИСТОЈ ЛИНИЈИ БОРБЕ:lol:

Шерифе, лепо ти кажем да БЛ-екипа даје све од себе да Србе представи као оне који се 100% уклапају у шиптарско-усташку маркетинг.

Hayek:
Vrlo odmereno, vrlo kulturno, vrlo ljudski.

Nisam tadicev fan, ali on drzi lekcije lepog ponasanja raznim nitkovima.
Rugova je bio i prosao potrudimo se da ne ostavi trag! Bio je neprijatelj Srbije. Time je sve receno i ne treba mu se odavati pocast niti se izjavljivati saucesce Siptarima. Najvise mrzim ulizice na njih mi se bas gadi.

tadicj je normalno, politichki reagovao. jer rugova je ipak bio keva za one koji cje docji posle njega, one demokrate koje hag oslobadja a koji su tamo zbog ratnih zlochina, i slichno.

Ma pustimo vise njega, u sustini rekao je ono sto u stvari misli i o sebi.
Igra kolo bez muzike, ona je konponovana odavno, muzika tek stize, onda se kolo nece ni igrati,slusacemo muziku...............

"Primili smo vest o Rugovinoj smrti sa zabrinutoscu, nadamo se da ce njegov naslednik, ma ko to bio, biti mnogo konstruktivniji i da nece predlagati nezavisnost Kosova i Metohije, kao sto je to jos davne 1991. godine cinio Rugova."
Dovoljno glupo i diplomatski, da prodje kao izjava predsednika zemlje ciji je deo otet i okupiran. Glupo je da Tadic izjavljuje da ga je "cenio" kao politicara, kao da se slagao sa njegovom degenskom politikom.

Zex:
"Primili smo vest o Rugovinoj smrti sa zabrinutoscu, nadamo se da ce njegov naslednik, ma ko to bio, biti mnogo konstruktivniji i da nece predlagati nezavisnost Kosova i Metohije, kao sto je to jos davne 1991. godine cinio Rugova."
Dovoljno glupo i diplomatski, da prodje kao izjava predsednika zemlje ciji je deo otet i okupiran. Glupo je da Tadic izjavljuje da ga je "cenio" kao politicara, kao da se slagao sa njegovom degenskom politikom.
O tome i ja govorim. Nije mogao kao predsednik da ode na Kosovo - deo Srbije ciji je on lider ali zato zali za " predsednikom " - okupatorom dela teritorije nad kojom bi morao on imati suverenitet.

Zex:
A ne cini li Vam se malo neukusno da Predsednika drzave oslovljavate samo sa Tadic.
Predsednik je ipak No 1 u zemlji i ustaljeno je da izrazi saucesce povodom smrti
jednog drugog Predsednika,zar ne? :lol:

pa makar bio i shiptar :lol:

e to njima nije jasno.... utuvili sebi ljudi u glavu, on nama otima teritoriju, shiptarchina prokleta.
a niko ne misli da je s obzirom na stanje u pokrajini trazhenje autonomije legitimna politichka akcija.
i ochekivana... nas bi vishe trebalo zanimati zbog chega je to doshlo.
mala fusnota.
legitimno, naravno ako je u domenu politike, a znamo da uglavnom nije bilo tako... a dal je to do rugove il drugih....

Sta god vi mislili... mi cemo :

a) ili zaratiti za to kosovo, pobiti siptare i uzeti ga da bude nase. Jednom za uvek.

b) ili izigravati habzburske sobarice i folirati se da smo bog-zna-kako kulturni i pacifisticki opredeljeni - i tako dobiti tapsanje po ramenu od "kulturnog" sveta, a izgubiti Decane, Gracanicu i Gazimestan.

Dakle, kao i uvek mi smo na potezu. Samo je u nama i gowno umrlo od straha. Pa ne smemo da lupimo rukom o sto i da opsujemo. Glasno. Uspravno. Onako kako LJUDI rade.

Ambasador:
A ne cini li Vam se malo neukusno da Predsednika drzave oslovljavate samo sa Tadic.
Predsednik je ipak No 1 u zemlji i ustaljeno je da izrazi saucesce povodom smrti
jednog drugog Predsednika,zar ne? :lol:
Greska: predsednik je samo Tadic a albanski predsednik je jos ziv i u Tirani je. Drugog predsednika nema, gledajuci realno. Prema tome - predsednik Tadic ne zna ( ili ne zeli da zna ) osnovna pravila i protokol sluzbe.

Tako je King... U nasem Ustavu ne pise nigde da postoji funkcija "predsednika Kosova"... tu funkciju garantuje onih 40.000 americkih i ostalih vojnika koji dole pripremaju nastanak "kosove"...
...
mislim... da se ne lazemo... slazem se sa predlogom da proglasimo okupaciju... i da se povucemo iz pregovora. Prosto i posteno. "Decaci, oteli ste... mi smo slabi da se preganjamo vojno sa vama... " i gotovo... Posaljemo im kopiju stranice iz medjunarodnog prava koja govori o nepovredivosti granica i suverenitetu Drzava i kazemo : "eto, to je nas stav"...
...
nego... k'o neke babe bre...

Posle one sramne epizode vezane za Bratunac i Srebrenicu, Tadic se moze nazvati srpskim predsednikom, isto koliko i neki Englez, Amerikanac na njegovom mestu..
Licno me uopste ne zanima da li je, ili nije, izjavio saucesce tom tzv 'drzavniku' sa salom.

Na B92 rekose "Strpljivost i zagovaranje mirnog otpora režimu Slobodana Miloševića na putu ka nezavisnosti Kosova glavna su obeležja politike koju je sprovodio tokom višegodišnje zaoštrene kosovske krize". I to "MIRNOG" (EJ MIRNOG!!!) je ostavilo na mene dosta jaci utisak. Da je to napisala Koha Ditore, pa da razumem.. Ali da, ni od B92 to i nije tako cudno.. Covece, protiv Sv. Vladike Nikolaja su skakali kao opareni.. Ali evo, sada imamo 'mirotvorca', to je bitno.

Veliki pozdrav za Commodor-a, Kinga7, PAC-PAC, Eremitu, Urosapo (ako jos dolazi), i ostale kojima srpstvo jos uvek nesto znaci :)
Pozz od vuk-a :D

Back