Tadic o Rugovi.

miskov:
Da verovatno je on porucivao Natou,da ne prestaju sa bombarodbanjem.

Pusti, brate, ne vredi im objašnjavati...Da je njima bila frka i oni bi Rašu stavljali, ne sumnjam u to...

Nego, 'ebe ih ono za Đinđića...Nije ti to baš korektno, bez obzira što ni ja nisam "zaljubljen" u njega...Samo vreme će pokazati ko je bio Đinđić...A Tadiću NE ZAMERAM na izjavi...To i očekujem od predsednika Srbije, to mu je u opisu posla, tako se MORA, druga stvar je šta on intimno misli o Rugovi & co.
 
Ma lupetaju svi gluposti.... morao je da izjavi saucesce. Ponasaju se kao francuske sobarice. Uoste nije morao. Nego mu je NAREDJENO da to uradi. Ti koji ga finansiraju, prave od njega i nas plisanu igracku. Samo nismo mi toliki moroni koliko oni misle.

Kada je Sean MacStiofain vodja IRE 2001 dobio srcani udar i umro.... da li je neko iz bratanskog establismenta izjavio saucesce. Jeste ku*ac. Samo su mu izjavljivali oni njegovi IRA pajtosi sa kojima se popichkarao, pa kao da bude o pokojniku sve najlepse. I jos mu dosli na sahranu. Mozda ce i Boris da ide u Prishtinu na sahranu, pa ovome da stavi ruku na celo, kao sto je Pertini to uradio na Brozovoj sahrani. Da je pravde u ovoj zemlji taj je trebao zajedno sa Vlasijem da bude u corci jos onda, a ne da ih pustaju da prave cirkuse i destabilizuju pokrajinu i tadasnju Republiku Srbiju.
 

Back
Top