- Poruka
- 6.212
hahaha mogao bi ZES da podrzi manjinsku vladu SPS-PUPS-JS

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa .... "on je ispunio sva obecanja..." ... "koja obecanja je ispunio?" "pa....pa sva obecanja..." .... i kao sto kazem, sada vas vraca u 90te kao sto je obecao u predizbornoj kampanjiBUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
LMAO .... Kako ide ona pesma od BS, da cujem vase omiljene stihove "av, av, av , av - av"
![]()

бензин је иста цена 1.25 евра или 2.5 марке само је разлика у амбалажи и начину точења

tesko je biti tadicev birac![]()
nemas pojma sta da mislis, koga da volis , koga da mrzis![]()
benzin je danas skuplji nego za vreme sankcija
1.35E to je 2.7 maraka a sobzirom da ce do kraja sledece nedelje da poskupio na preko 125 dinara za litar zbog toga sto je barel otisao na 140 dolara to znaci da ce benzin biti za vreme tadica 3 marke![]()
Super. Jos samo da objasnis Tadicevu krivicu za cenu benzina...
Nesto se meni cini da cena nafte svugde raste...

Da, bilo bi jeftinije da smanje poreze razne na gorivo. Ali za poskupljenja nije Tadic kriv, nego cena barela nafte u svetu skace.
A budzet svakako mora da se puni. Da nisu akcize bilo bi nesto drugo...

Pa nije lose oporezovati naftu jer je ona zagadjivac zivotne sredine. Podsticemo ljude da voze bicikle ...
Bolje to nego pelene za bebe.

a sto se oporezuje plin? plin se nigde ne oporezuje vec u srbiji i nije nikakav skoro zagadjivac je je produkt sagorevanja plina skoro u potpunosti vodena para...
drugo u srbiji se oporezuje sve i pelene za bebe i benzin.
ко тебе разуме мора да полудиPa nije lose oporezovati naftu jer je ona zagadjivac zivotne sredine. Podsticemo ljude da voze bicikle ...
Bolje to nego pelene za bebe.

a sto se oporezuje plin? plin se nigde ne oporezuje vec u srbiji i nije nikakav skoro zagadjivac je je produkt sagorevanja plina skoro u potpunosti vodena para...
drugo u srbiji se oporezuje sve i pelene za bebe i benzin.
ко тебе разуме мора да полуди![]()

једина смо земља у окружењу где се плаћа порез на промет приликом куповине половног возила.....атест на плин се не плаћа у Бугарској,Грчкој и Румунији
hahaha mogao bi ZES da podrzi manjinsku vladu SPS-PUPS-JS![]()
![]()

krivica tadiceva je u tome sto su akcize na gorivo u srbiji 100% vece nego u hrvatskoj i bosni. da su akcize kao recimo u bosni bilo bi i gorivo jeftinije
ajd ti meni objasni kako je moguce da je litar benzina u americi 53 dinara a u srbiji 108 ? i amerika isto kao i srbija kupuje gorivo na berzi .
nudi ponudu.. e blago si ga meni
To bi imalo samo kratkoročne efekte . Na kraju bi država bila oštećena , nakupci bi još više profitirali ,a cene bi bile daleko više ...
Ne znam kako si došao do ovog podatka za amere . Skoro sam gledao VOA , neka reportaža o tome kako se ljudi žale na visoke cene goriva , koje u Americi dostižu između 3-4 dolara za litar ...
Mi za razliku od bušovaca kupujemo jeftiniju rusku naftu , daleko nekvalitetniju i van svih normativnih i ekoloških standarda . Još kad im prodamo NIS ima da tek da nas deru . Eto toliko je jaka naša pregovaračka pozicija ...
Ako se ovo desi u zivotu vishe necu glasati za DS.