Tadić nudi poslednju ponudu Mlađanu Dinkiću!

Pa .... "on je ispunio sva obecanja..." ... "koja obecanja je ispunio?" "pa....pa sva obecanja..." .... i kao sto kazem, sada vas vraca u 90te kao sto je obecao u predizbornoj kampanji :p BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA :rotf: LMAO .... Kako ide ona pesma od BS, da cujem vase omiljene stihove "av, av, av , av - av" :rotf:

tesko je biti tadicev birac :lol:

nemas pojma sta da mislis, koga da volis , koga da mrzis :rotf:

бензин је иста цена 1.25 евра или 2.5 марке само је разлика у амбалажи и начину точења

benzin je danas skuplji nego za vreme sankcija

1.35E to je 2.7 maraka a sobzirom da ce do kraja sledece nedelje da poskupio na preko 125 dinara za litar zbog toga sto je barel otisao na 140 dolara to znaci da ce benzin biti za vreme tadica 3 marke :mrgreen:

benzin je danas skuplji nego za vreme sankcija

1.35E to je 2.7 maraka a sobzirom da ce do kraja sledece nedelje da poskupio na preko 125 dinara za litar zbog toga sto je barel otisao na 140 dolara to znaci da ce benzin biti za vreme tadica 3 marke :mrgreen:

Super. Jos samo da objasnis Tadicevu krivicu za cenu benzina...

Nesto se meni cini da cena nafte svugde raste...

Super. Jos samo da objasnis Tadicevu krivicu za cenu benzina...

Nesto se meni cini da cena nafte svugde raste...

krivica tadiceva je u tome sto su akcize na gorivo u srbiji 100% vece nego u hrvatskoj i bosni. da su akcize kao recimo u bosni bilo bi i gorivo jeftinije :)

no sad ce da dodju ove demokrate da ti kazu da budzet mora da se puni da se isplacuju plate deciji dodaci i tako to . ko da druge drzave nemaju te iste probleme :)

ajd ti meni objasni kako je moguce da je litar benzina u americi 53 dinara a u srbiji 108 ? i amerika isto kao i srbija kupuje gorivo na berzi .

odgovor je prost amerika za razliku od srbije nema akcizu na benzin vec oporezuje neke druge stvari - pre svega duvan i alkohol dok srbija ima najjeftinije cigarete u evropi a najskuplji benzin.

Da, bilo bi jeftinije da smanje poreze razne na gorivo. Ali za poskupljenja nije Tadic kriv, nego cena barela nafte u svetu skace.

A budzet svakako mora da se puni. Da nisu akcize bilo bi nesto drugo...

pa jeste kriv tadic jer njegova stranka vodi ekonomiju ove drzave i uredjuje poresku politiku.

i mesto da oni oporezuju duvan, alkohol, bunde i zlato oni oporezuju benzin i tako unistavaju ekonomiju nase zemlje :rtfm: :dash:

kako?

PA PROSTO

benzin ucestvuje u ceni 99% proizvoda bilo tokom proizvodnje bilo prilikom transporta. da je benzin neoporezovan kao u americi tj da je litar 55 dinara svi nasi proizvodi bi bili jeftiniji i automatski konkurentniji na inostranim trzistima, automatski bi nase firme ostvarivale mnogo vece profite i drzava bi uzimala mnogo vise poreza od njih i tako bi budzet bio puniji.

pametne drzave tako rade, puste te da zaradis pa ti tek uzmu porez od onoga sto zaradis a glupe drzave kao srpska one te oderu u startu a za posle ih ne interesuje :dash:

Pa nije lose oporezovati naftu jer je ona zagadjivac zivotne sredine. Podsticemo ljude da voze bicikle ...

Bolje to nego pelene za bebe.

a sto se oporezuje plin? plin se nigde ne oporezuje vec u srbiji i nije nikakav skoro zagadjivac je je produkt sagorevanja plina skoro u potpunosti vodena para... :rtfm:

drugo u srbiji se oporezuje sve i pelene za bebe i benzin.

a sto se oporezuje plin? plin se nigde ne oporezuje vec u srbiji i nije nikakav skoro zagadjivac je je produkt sagorevanja plina skoro u potpunosti vodena para... :rtfm:

drugo u srbiji se oporezuje sve i pelene za bebe i benzin.

једина смо земља у окружењу где се плаћа порез на промет приликом куповине половног возила.....атест на плин се не плаћа у Бугарској,Грчкој и Румунији

једина смо земља у окружењу где се плаћа порез на промет приликом куповине половног возила.....атест на плин се не плаћа у Бугарској,Грчкој и Румунији

I o tome sam pricao sa Markowacem. Oduvek se stitila zastava kod nas, tako da tu nista nije menjano.

krivica tadiceva je u tome sto su akcize na gorivo u srbiji 100% vece nego u hrvatskoj i bosni. da su akcize kao recimo u bosni bilo bi i gorivo jeftinije

To bi imalo samo kratkoročne efekte . Na kraju bi država bila oštećena , nakupci bi još više profitirali ,a cene bi bile daleko više ...

ajd ti meni objasni kako je moguce da je litar benzina u americi 53 dinara a u srbiji 108 ? i amerika isto kao i srbija kupuje gorivo na berzi .

Ne znam kako si došao do ovog podatka za amere . Skoro sam gledao VOA , neka reportaža o tome kako se ljudi žale na visoke cene goriva , koje u Americi dostižu između 3-4 dolara za litar ...
Mi za razliku od bušovaca kupujemo jeftiniju rusku naftu , daleko nekvalitetniju i van svih normativnih i ekoloških standarda . Još kad im prodamo NIS ima da tek da nas deru . Eto toliko je jaka naša pregovaračka pozicija ...

nudi ponudu.. e blago si ga meni

Што да не , а шта мислиш је не може Тадић да понуди КОАЛИЦИЈУ и владу
Томи Николићу и СРС , јер од ДС-а је све могуће, када се већ навикли на власт није њима битно са киме ће да владају већ докле могу да владају.

To bi imalo samo kratkoročne efekte . Na kraju bi država bila oštećena , nakupci bi još više profitirali ,a cene bi bile daleko više ...

Ne znam kako si došao do ovog podatka za amere . Skoro sam gledao VOA , neka reportaža o tome kako se ljudi žale na visoke cene goriva , koje u Americi dostižu između 3-4 dolara za litar ...
Mi za razliku od bušovaca kupujemo jeftiniju rusku naftu , daleko nekvalitetniju i van svih normativnih i ekoloških standarda . Još kad im prodamo NIS ima da tek da nas deru . Eto toliko je jaka naša pregovaračka pozicija ...

u americi se gorivo prodaje na galone. 1 galon je nekih 4.5 litara i u americi je 3.9 dolara. 1 dolar ti je 52 dinara.

vala bas

2505naslovna11.jpg

Back