- Poruka
- 50.210
ne nego je to posledica katastrofalne kadrovske politike SRS-a i Vojislava Seselja koji je u svoje zamenike i glavne kadrove SRS-a u njegovom odsustvu promovisao Nikolica i Vucica koji su ga izdali
Sto bi rekli , kladio se na pogresnog konja, ulagao je politicku energij uu njihovo promovisanje a oni su otkazali lojalnost stranci i osnovali sopstvenu novu i uticaj koji su izgradili odneli iz SRS-a u tu novu stranku.
no ja i dalje mislim da SRS kao stranka ima najbolji program od svih i da bi najbolje vodila ovu zemlju.
Jel mislis na ovog:
http://sr.wikipedia.org/sr/Александар_Вучић
24. марта 1998. године, Александар Вучић постаје министар за информисање у Влади народног јединства Мирка Марјановића коју чине СПС, СРС, и ЈУЛ, и подноси оставку на место директора „Пинкија“. Његов министарски ангажман остаје упамћен по контроверзном Закону о информисању, који је увео високе новчане казне за новинаре чије се извештавање није уклапало у прописане оквире (тзв. „независни новинари“), а на основу тужби које би, позивајући се на „противдржавно и подривајуће деловање“ разних врста, подносили грађани или организације, а по којима су прекршајни судови имали обавезу да одлуче у року од 24 часа. У обраћању карактеристичном за Владину рационализацију овог Закона, Вучић на Скупштини Удружења новинара Србије (тада без „независних“) 13. јуна 1998. истиче да су се „неки медији јавно ставили у службу неких светских моћника у вођењу специјалног рата против Србије“

Mislim da nisam video veci strah od konkurencije...