Tadić: Ne vidim bolju stranku od DS

ceo DS je kompetentan da radi na farmi svinja pri KPZ Zabela gde cemo da ih zaposlimo u stalni radni odnos na 40 godina cim ih skinemo sa vlasti!

kad mladi menadžeri očiste svinjac... to će sve da se cakli bre!

ali ja stvarno ne razumem drskost čoveka koji u ovako propaloj, besperspektivnoj i nikakvoj državi u kojoj praktično drži SVE funkcije i SVU odgovornost kaže "ura! živeli mi! mi smo najbolji!"

to je ili zaista neverovatan bezobrazluk... ili je daleko sa one strane horizonta mentalne koherencije i red je da se leči

Tebi je mozak ispran, najverovatnije si neki cata sa srednjom skolom koga je stranka ubacila u opstinu da bude levo smetalo, pa si im sada zahvalan do kraja zivota i spreman si da ih branis koliko god bili nesposobni.

Sa takvima ne vredi pricati. Svaki pokusaj ozbiljnog razgovora sa tobom je gubljenje vremena...

Nisam u nijednoj stranci.:per:

...ništa ti ne razumeš...a da ti objašnjavam...ne mogu...:per:

Ово би сваки председник или члан странке рекао за своју странку.То како политичари виде и доживљавају странке којима припадају је њихова индивидуална ствар.Битнија ствар од те је како грађани ове државе виде политичке партије.Што се ДС-а тиче очигледно је да им рејтинг знатно опада у последње време што је последица дугогодишње катастрофалне социјалне политике која за последицу има све већи број незадовољних грађана.Да би на неки начин компензовали ово незадовољство,nezadovoljnim грађанима нуде обећања везана за евроатланске интеграције које ће по њиховим речима довести до драстичног повећања животног стандарда.Проблем у овој компензацији је тај што је за испуњавање обећања потребан дуги низ година,па чак и тада нико не може гарантовати испуњење,пошто оно не зависи само од домаће политике већ и од иностраног елемента.Грађани полако постају да буду свесни те чињенице која опет доводи до додатног незадовољства,јер они који су незадовољни немају времена да чекају деценије да се нека од датих обећања испуне.Желе бржа решења.

kad mladi menadžeri očiste svinjac... to će sve da se cakli bre!

ali ja stvarno ne razumem drskost čoveka koji u ovako propaloj, besperspektivnoj i nikakvoj državi u kojoj praktično drži SVE funkcije i SVU odgovornost kaže "ura! živeli mi! mi smo najbolji!"

to je ili zaista neverovatan bezobrazluk... ili je daleko sa one strane horizonta mentalne koherencije i red je da se leči

odavno je on iza horizonta.

Он је познат по лупетању, ништа ново.. Најсмешнија је нова изјава на опаску да му се млади лавови странке отимају и упућују озбиљне критике, на шта ће он. нити су лавови, а нису више ни млади..
Диктаторчић :lol:

Boris-Tadic--1.jpg

Prosli put nas je Tadic plasio ratom ako pobede Nikolic i Radikali. Sada vise ne moze da nas plasi time pa nam prica pricu "ja sam los al sam bolji od drugih"

E tu je u pravu...loš je, jadan...al' boljeg nema...

Nije problem sto on ne vidi boljeg od sebe

Vazno je da mi gradjani Srbije vidimo

Gde vidimo? Majke ti!:hahaha:

E tu je u pravu...loš je, jadan...al' boljeg nema...

Gde vidimo? Majke ti!:hahaha:

ti i tebi slicni zuti teletabisi ne vidite. ali vecina gradjana ove zemlje - vidi.

pametni vide. a glupi su kao i uvek, slepi pored ociju

da je tadic zlo ja sam video jos pre 9 godina . 2008 godine sam jos pricao kad je tadic formirao vladu da ce u srbiji zavladati teska beda . nisam vidovit, samo imam sposobnost da vidim kuda odredjeni ekonomski potezi mogu da te odvedu.

ti i tebi slicni zuti teletabisi ne vidite. ali vecina gradjana ove zemlje - vidi.

pametni vide. a glupi su kao i uvek, slepi pored ociju

da je tadic zlo ja sam video jos pre 9 godina . 2008 godine sam jos pricao kad je tadic formirao vladu da ce u srbiji zavladati teska beda . nisam vidovit, samo imam sposobnost da vidim kuda odredjeni ekonomski potezi mogu da te odvedu.

Pa nije dobar, to niko ne spori...al' 'ajde molim te, reci mi koji je to bolji???
Ja vidim samo gore, mnogo gore...

Back