Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Pa mogu reci da se slazem sa izjavom tog bolida koji glumi predsednika. Zaista boljih nema posto su svi isti.....sve je to zrelo za vesala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si ti, neki veseljak?!![]()
Pa mogu reci da se slazem sa izjavom tog bolida koji glumi predsednika. Zaista boljih nema posto su svi isti.....sve je to zrelo za vesala
ceo DS je kompetentan da radi na farmi svinja pri KPZ Zabela gde cemo da ih zaposlimo u stalni radni odnos na 40 godina cim ih skinemo sa vlasti!
Tebi je mozak ispran, najverovatnije si neki cata sa srednjom skolom koga je stranka ubacila u opstinu da bude levo smetalo, pa si im sada zahvalan do kraja zivota i spreman si da ih branis koliko god bili nesposobni.
Sa takvima ne vredi pricati. Svaki pokusaj ozbiljnog razgovora sa tobom je gubljenje vremena...

Nisam u nijednoj stranci.
...ništa ti ne razumeš...a da ti objašnjavam...ne mogu...![]()

To samo sizofreni narcis moze da izjavi!

kad mladi menadžeri očiste svinjac... to će sve da se cakli bre!
ali ja stvarno ne razumem drskost čoveka koji u ovako propaloj, besperspektivnoj i nikakvoj državi u kojoj praktično drži SVE funkcije i SVU odgovornost kaže "ura! živeli mi! mi smo najbolji!"
to je ili zaista neverovatan bezobrazluk... ili je daleko sa one strane horizonta mentalne koherencije i red je da se leči
Ma ok, mi smo lider u svetu i najrazvijenija drzava, eto ako ce da ti bude lakse...
I imamo najbolju vlast, koja vuce genijalne poteze, to su intelektualne gromade i drzavnici svetskog kalibra, ceo svet nam zavidi na njima.....

Pa o tome ko je vlast odlucuju gradjani

Prosli put nas je Tadic plasio ratom ako pobede Nikolic i Radikali. Sada vise ne moze da nas plasi time pa nam prica pricu "ja sam los al sam bolji od drugih"
Nije problem sto on ne vidi boljeg od sebe
Vazno je da mi gradjani Srbije vidimo

Prosli put nas je Tadic plasio ratom ako pobede Nikolic i Radikali. Sada vise ne moze da nas plasi time pa nam prica pricu "ja sam los al sam bolji od drugih"
Nije problem sto on ne vidi boljeg od sebe
Vazno je da mi gradjani Srbije vidimo

E tu je u pravu...loš je, jadan...al' boljeg nema...
Gde vidimo? Majke ti!![]()
ti i tebi slicni zuti teletabisi ne vidite. ali vecina gradjana ove zemlje - vidi.
pametni vide. a glupi su kao i uvek, slepi pored ociju
da je tadic zlo ja sam video jos pre 9 godina . 2008 godine sam jos pricao kad je tadic formirao vladu da ce u srbiji zavladati teska beda . nisam vidovit, samo imam sposobnost da vidim kuda odredjeni ekonomski potezi mogu da te odvedu.