Tadić naplaćuje sneg građanima Srbije!

jomini®

Elita
Poruka
16.801
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/219436/Za-sneg-na-trotoaru-kazna-10000-dinara :per:

Ako ne budu čistili sneg i led ispred svojih zgrada ove zime, skupštine stanara, vlasnici lokala i investitori objekata u izgradnji će plaćati kazne od 10.000 dinara. Pored toga, komunalni inspektori mogu na licu mesta da stanarima i odgovornim licima naplate i po 2.500 dinara, a ako odluče da podnesu prekršajnu prijavu, tada bi preduzeća, pravna lica, pa i skupštine stanara, zbog snega i leda na ulici mogli da plate od 5.000 pa do pola miliona dinara.

Ovaj čovek ne prestaje, a? Prvo hoće da uzme neke hiljade pušačima, a stotine hiljada pravnim licima. Sad isto to za sneg! NEEEEEE! :sad2:
Pa zar sneg da nam naplaćuješ!?! Kako ovo može, ovo nema nigde na svetu?

Samo po džepu sirotinje, a Tadiću? :ljutko:

Bruka šta se radi, bruka!
Haj'mo perjanice sa Krstarice, haj'mooooo! Pokažite se, dajte neke bravure, brzo! :klap: :klap: :klap:

Ма ОК је чишћење, али где после са тим снегом? Да ли ће се поновити ситуација од прошле зиме- снег са тротоара на коловоз пошто нема где другде, прође Београдпут па га врати на тротоар, онда опет на коловоз....

Bruka je sto svako ne cisti sneg ispred svoje prodavnice/zgrade vec drzava mora da ih tera

Jel svako treba i vodu da donosi sa izvora?
Dvadesetprvi vek je, drzava treba da resi problem i fakturise na uplatnicama infostana.
Toliko nezaposlenih bi za pristojnu dnevnicu cistilo sneg. Ali, dnevnice idu u ruke radnicima, a naplacene kazne politicarima.

Bruka, al za nesposobnu drzavu (i gradsku vlast, naravno).

Cuj... Radim po ceo dan da imam za te komunalije, a sada pored toga sto placam one koji treba da ciste sneg, trebacu i da cistim taj sneg... Oprem...

Bacanjem otpataka direktno uticem na zagadjivanje zivotne sredine i u redu je zabraniti mi da bacam otpatke, ali na vremenske uslove ja nikako ne uticem i ne pada mi na pamet da radim posao nekoga kog vec placam za to...

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/219436/Za-sneg-na-trotoaru-kazna-10000-dinara :per:

Ovaj čovek ne prestaje, a? Prvo hoće da uzme neke hiljade pušačima, a stotine hiljada pravnim licima. Sad isto to za sneg! NEEEEEE! :sad2:

Haj'mo perjanice sa Krstarice, haj'mooooo! Pokažite se, dajte neke bravure, brzo! :klap: :klap: :klap:

Nisam znao da tadic na Krsti ima i licne forumske lude!!!
A , pametno, pametno!!

Опет изиграваш лупетање отвореног прозора... то је нормално да свако чисти испред своје куће - а то што су Брозови дођоши научили ДА ДОБИЈУ СВЕ ЗА ЏАБЕ - Е ТО ЋЕ САДА МАЛО ДА СЕ ОПРОСТЕ... та иста стока која нон-стоп баца пуне кесе ђубрета са спрата неће ни снег да почисти па се стотине људи поломе за време снега и леда...

Пре 2. светског рата Бг је био подељен на КВАРТОВЕ тј. реоне - и када неки грађанин за своје свињарије буде пријављен 2 х - трећи пут САМО ДОБИЈЕ ЉУБАЗНО ПИСМО ДА СЕ МОМЕНТАЛНО ИСЕЛИ... и довиђења...

Опет изиграваш лупетање отвореног прозора... то је нормално да свако чисти испред своје куће - а то што су Брозови дођоши научили ДА ДОБИЈУ СВЕ ЗА ЏАБЕ - Е ТО ЋЕ САДА МАЛО ДА СЕ ОПРОСТЕ... та иста стока која нон-стоп баца пуне кесе ђубрета са спрата неће ни снег да почисти па се стотине људи поломе за време снега и леда...

Пре 2. светског рата Бг је био подељен на КВАРТОВЕ тј. реоне - и када неки грађанин за своје свињарије буде пријављен 2 х - трећи пут САМО ДОБИЈЕ ЉУБАЗНО ПИСМО ДА СЕ МОМЕНТАЛНО ИСЕЛИ... и довиђења...

Eremita, cisticu ja od mog ulaza do kapije i trotoar dovoljno da napravim sebi prolaz i ne poginem kada izlazim iz dvorista, ali da izigravam komunalnog radnika i da cistim po ulici, ne pada mi na pamet...

Eremita, cisticu ja od mog ulaza do kapije i trotoar dovoljno da napravim sebi prolaz i ne poginem kada izlazim iz dvorista, ali da izigravam komunalnog radnika i da cistim po ulici, ne pada mi na pamet...

Како? Извини, али ти ниси нормалан - па зна се МОРАШ ДА ОЧИСТИШ ЦЕО ТРОТОАР ИСПРЕД ТВОЈЕ ЗГРАДЕ-КУЋЕ.... свашта... стварно те не разумем...... свако треба и мора ДА ОЧИСТИ ИСПРЕД СВОЈЕ КУЋЕ.......

Како? Извини, али ти ниси нормалан - па зна се МОРАШ ДА ОЧИСТИШ ЦЕО ТРОТОАР ИСПРЕД ТВОЈЕ ЗГРАДЕ-КУЋЕ.... свашта... стварно те не разумем...... свако треба и мора ДА ОЧИСТИ ИСПРЕД СВОЈЕ КУЋЕ.......

ma to su socijalisticki fazoni, postoje komunalne sluzbe koje su placene i koja placa svaki gradjanin - i to je njihov posao

Moraš to pojasniti Serbima iz postova 4-9. ;)

Ne moram... To sto mnogi rade, ne znaci da je to obaveza...

Imam vremena tek da dva sata (sve ukupno), provedem dnevno na forumu (i to sa posla :)) i neko ce da me kazni sto kada dodjem umoran uvece sa posla, na kom sam bio od 6 izjutra, stignem samo da ocistim snega koliko da mogu ujutru da prodjem na autobus?

Kada hocu na taj trotoar da se parkiram, kaznjavaju me zbog nepropisnog parkiranja, a hoce da ga cistim kao da je moj... Ne pada mi na pamet...

jedno je prilaz i ulaz u kucu, ali trotoar nije moja kuca, za to su nadlezne komunalne sluzbe
04ba924775b931.jpg

Na ovo ispred prozora se misli. To nije za komunalce.

Ne moram... To sto mnogi rade, ne znaci da je to obaveza...

Imam vremena tek da dva sata (sve ukupno), provedem dnevno na forumu (i to sa posla :)) i neko ce da me kazni sto kada dodjem umoran uvece sa posla, na kom sam bio od 6 izjutra, stignem samo da ocistim snega koliko da mogu ujutru da prodjem na autobus?

Kada hocu na taj trotoar da se parkiram, kaznjavaju me zbog nepropisnog parkiranja, a hoce da ga cistim kao da je moj... Ne pada mi na pamet...

Јбг.... знао сам да ће овако да се заврши расправа.....:sad2::sad2::sad2:

Једно је када Градска чистоћа пере улице шмрком - али када је снег ТО ЈЕ ЊИМА НЕМОГУЋЕ и једини излаз из те ситуације је да свако очисти испред своје куће........

Шта ти је то тешко - мало разгибавања са лопатом..... уопште не разумем.....

Back