Tadic načisto unistio Srbiju: U Srbiji hrana skuplja nego u Austriji!

Тихи

Starosedelac
Poruka
193.846
Idite na ovaj link

http://www.lidl.at/cps/rde/xchg/lidl_at/hs.xsl/5159.htm

U Postleitzahl kucajte 1450 i dobicete cenovnik proizvoda marketa Lidl

videcete da je 90% proizvoda jeftinije nego u Srbiji.

na primer imate cokolade od 100 grama sa cokoladom i lesnicima za 35 dinara dok kod nas istu ne mozete naci ispod 100 dinara

zatim imate seckane suhomesnate proizvode u foliji za 100 dinara za 100 grama dok kod nas su zlatiborac i juhor isti proizvodi za 50-100% skuplji....

bruka sta nam tadic uradi od drzave da nam hrana bude skuplja nego u najskupljim zemljama EU a plate nize nego u africi

tadic25.3881.jpg

Idite na ovaj link

na primer imate cokolade od 100 grama sa cokoladom i lesnicima za 35 dinara dok kod nas istu ne mozete naci ispod 100 dinara

:hahaha1: :cmok2: Pa nije to cokolada, to su cokoladne kuglice i to od 139 din 175 g!

Jaoj Tihi jaoj, gledaj bolje! :lol:

Drugo, to za 30 din, nije zejtin.

Ali ono sto mene cudi to je da su Niveini proizvodi tamo skuplji nego kod nas.

P.S.A jeste izvini, to si upravu za cokoladu, nisam videla, ali ima i cokoladnih kuglica koje su skuplje. ;)

Poslednja izmena:
ne znam sta je ovaj tafel essig meni lici na zejtin i to kosta 30 dinara flasa?!?!?!

a kod nas 160 din ?!?!?!?!

To je sirće, ali nema veze,
generalno cene su ili tu negde ili niže nego kod nas...
Još uvek nas "vadi" milost trgovačke robne marke, tako da se čokolade, aleva, palenta, pirinač itd mogu pronaći po nešto nižim ali opet sličnim cenama kao u Austriji.:eek:

Grozno.

e sad se zapitajte kako je to moguce da hrana u srbiji bude skuplja nego u planinskom krshu kakav je austrija

moguce moguce, kad se chika kole i ostali brozogorci umeshaju u biznis, nakupac potkupac... da se ugradi procenat, jedan pa drugi pa treci... i ode cena u nebo. gomila parazita, treba nam sveobuhvatna akcija na drzhavnom nivou da se reshimo tih krpelja, a sudeci po tome shto svi gundjaju i psuju im sve po spisku - zrelo je.

Idite na ovaj link

zatim imate seckane suhomesnate proizvode u foliji za 100 dinara za 100 grama dok kod nas su zlatiborac i juhor isti proizvodi za 50-100% skuplji....

bruka sta nam tadic uradi od drzave da nam hrana bude skuplja nego u najskupljim zemljama EU a plate nize nego u africi

tadic25.3881.jpg
Мени је ово од раније познато. Имам комшије који раде у Аустрији и просто не могу да верују како је храна скупа овде.
Ми који живимо у Србији свесни смо какви пљачкашку власт трпимо.
Пљачкају нас на све стране.
Ваљда ће ови жути гласачи схватити шта се дешава..
Или воле да их њихови жути пљачкају.. Онда би то био мазохизам..
И још ће да нас увуку на силу у ЕУ па да постанемо потпуни робови..:dash:

pa sta je za cuditi?U Austriji a i u Nemackoj su oduvek pojedini artikli bili jeftiniji a plate konstantno u proseku 10 puta vece.Evo ja sam prosle nedelje dosao iz Stuttgarta i primera radi kg secera tamo kosta 55 i 65 centi,kafa 6 evrica,cokolada od 200gr 89centi sa bademom i lesnikom,milka bude na akciji 1,5 eu od 300grama zejtin je 20 centi jeftiniji ako ga uzmes na kantu od 10 l,onda recimo testenine su sasvim jeftine cak mnogo jeftinije nego u austriji,spagete 39 i 49 centi razne supe i makaroni od 39 de 89 pa vi uporedite koliko je to sve em jeftinije em kvalitetnije jer nece svabov svasta da njapa.

Nije jos zrelo narod se buni prica nesto
Zrelo je tek kada narod pocne da cuti i kuva u sebi .Tada lete glave i krece otimacina .Ja sam beyecovao kod nekih bogatuna sta cu da uzmem ,oni su uzeli iz Bosne od komsija i doneli ovde ja cu uzeti od niih (masine neke itd) Jedva cekam pocetak

Potpuno si u pravu evo ih i kod mene dosli "jadni"iz bosne i croatske puni ko brodovi,pobegli i ko ce znati koga su smakli tamo a ove nase slali da brane takve lopurdine.

Back