Tadic je djavo!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

GruberBG

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.145
KOALICIONI "PARTNER" DSa,VELIMIR ILIC KAZE:
TADIĆ JE ĐAVO!

Lider NS Velimir Ilić poručuje da je predsednik Srbije Boris Tadić „bezbožnik“, jer je predsedničke izbore raspisao na Svetog Jovana

BEOGRAD - Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić u razgovoru za Kurir kaže da još nije odlučio da li će se uključiti u trku za predsedničku fotelju, jer, kako kaže, čeka koalicionog partnera Vojislava Koštunicu da se vrati sa sednice SB UN da se dogovore. Ilić nije želeo da kaže da li je bliži bojkotu ili izlasku na izbore, ali ne krije bes što su izbori raspisani na Jovandan i poručuje da će zbog toga Srbija uskoro imati izbore na svim nivoima!
- Boris Tadić je jedna običan sotona! On je đavo! Nećemo više da nam bezbožnik, antihrist, bude na čelu države. Ja sam hrišćanin i Srbin. Neću više na bilo koji crkveni praznik da me neko uznemirava. Hoću, brate, da idem na službu, da budem opušten, idem na slavu, da se pomolim Bogu, i tog dana neću da razmišljam o izborima! I kraj! Da li, bre, Srbija jednom može da bude normalna država, da izbori ne budu više na verske praznike?!

Kalendar nam je takav, stalno neko crveno slovo...

- Pa, mogao je i na Božić da raspiše izbore, i tada bi našli opravdanje da je to normalno. Pa to su, bre, radili samo komunisti i Milošević! Kad je jednom raspisao izbore na moju slavu, ne da sam bio besan, nego sam poludeo! Srbija mora da se vrati ljudima koji poštuju svoju tradiciju, a ne ovim bezbožnicima koji ne poštuju ništa. Ne razume to Boris Tadić. Ni Dulić, on je katolik, kako on može da razume?! Ne može Tadić tako da se ponaša. Ima da se konsultuje sa svojim partnerima i da poštuje koalicioni dogovor.:lol:
Dogovor je bio da se izbori raspišu posle 10. decembra ukoliko se u vezi s Kosovom ništa dramatično ne dogodi.

- Nije bilo dogovora ni o čemu! O ključnim pitanjima moramo da se dogovaramo konsenzusom. Ali, ovim poslušnicima spolja određuju šta da rade. Sad su obećali da neće još proglasiti nezavisno Kosovo. To znači - izaberite predsednika, a posle ćete čuti rešenje. A sve to da bi oni postavili svog čoveka za razrešenje nekih drugih problema. Otvoriće se i pitanje juga Srbije. Biće tu još posla. E, pa, ne može! Neka daju prvo rešenje za Kosovo, pa ćemo da biramo predsednika. A ne da Srbiju mesecima i godinama drže u neizvesnosti.

Vi kao da jedva čekate da se proglasi nezavisnost Kosova?

- Ne čekamo mi ništa, samo hoćemo da se problem reši. Ma, nateraćemo Tadića na ponovne izbore! Tražićemo u parlamentu izbore, ako treba na svim nivoima, odmah posle rešenja za Kosovo! Tadić je razbio vojsku, odlazi mu Kosovo, koji je njegov učinak? Nula!

A koji je učinak vas i Vlade?

- Šta ja imam s tim, ja sam ministar za infrastrukturu! Preispitaće se učinak i Ministarstva za KiM i ministra spoljnog, ali ne možemo ministra kulture ili ministra energetike naterati da odgovora za probleme Kosova, a on čovek nema veze s tim, niti ga šta ko pita.

Da li je tačno da je narodnjački blok „udario rampu“ na potpisivanje sporazuma s EU?

- Ja ne znam ko normalan može da nastavi pregovore s EU ako ona donese odluku da njene članice priznaju nezavisno Kosovo. Ja ne mogu da shvatim da postoji neko ko će s njima da priča. Razgovori o ulasku u EU treba da se prekinu.

Šta dobijamo time?

- Čuvamo čast i obraz srpskog naroda, koji su naši preci čuvali vekovima. Zašto da budemo gnjide?!

Pa to je isto Milošević radio, zar ne?

- A, ne, to je druga stvar. Mi nećemo da ratujemo, ali nećemo ni da razgovaramo. Da pokažemo ko smo i šta smo!

„TEŽAK“ SAM TRI MILIONA EVRA:lol:

Nemački Špigl je nedavno procenio vašu imovinu na između 70 do 80 miliona evra?:lol:
- Evo, ja ću da vam je prodam za tri miliona.
Znači, „teški“ ste tri miliona?
- Sve je to nasledstvo od mog oca i dede. Kažem vam, donesite mi tri miliona evra, ja ću da vam prodam sve. A Špiglu ću da prodam za pet miliona.

ZET MI RADI KOD ĐELIĆA

Da li je tačno da ste i ćerku i zeta zaposlili u Vladi?
- Ćerka radi to što radi, radila je ovde pre nego sam postao ministar. A zet radi u kabinetu kod konkurencije, kod Đelića. Bio je kod Labusa od početka i nije moj kadar. Šta je tu problem?
Nepotizam.
- Ma kakav nepotizam, pa nisam ih ja zaposlio.
:lol:
 
Kad je jednom raspisao izbore na moju slavu, ne da sam bio besan, nego sam poludeo!

Kakav psihopata:lol::lol::lol:

Ja sam hrišćanin i Srbin. Neću više na bilo koji crkveni praznik da me neko uznemirava. Hoću, brate, da idem na službu, da budem opušten, idem na slavu, da se pomolim Bogu, i tog dana neću da razmišljam o izborima! I kraj! Da li, bre, Srbija jednom može da bude normalna država, da izbori ne budu više na verske praznike?!

Hrsicanin koji bije novinare, vredja koga stigne, ponizava zene?Licemerno djubre.
Ma, nateraćemo Tadića na ponovne izbore! Tražićemo u parlamentu izbore, ako treba na svim nivoima, odmah posle rešenja za Kosovo! Tadić je razbio vojsku, odlazi mu Kosovo, koji je njegov učinak? Nula!

:lol::lol::lol:Velja je napravio hriscanski autoput.Bas se hriscanski sirokogrudo poneo prema investitorima.:lol::lol::lol:

A koji je učinak vas i Vlade?

- Šta ja imam s tim, ja sam ministar za infrastrukturu!

Debil.Kakve veze ima ucinak vlade U KOJOJ JE ON MINISTAR!?:lol::lol::lol:

Šta dobijamo time?

- Čuvamo čast i obraz srpskog naroda, koji su naši preci čuvali vekovima. Zašto da budemo gnjide?!

Pa to je isto Milošević radio, zar ne?

- A, ne, to je druga stvar. Mi nećemo da ratujemo, ali nećemo ni da razgovaramo. Da pokažemo ko smo i šta smo!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:


Kad ce hitna pomoc da se zaustavi ispred vlade Srbije pa da ga odvede?Nije Laza daleko....:lol::lol::lol::lol:
Ne mogu da verujem kakav je to kreten.:lol::lol::lol:
 
Tadic je svestan da na ovim izborima nema sansu,pa sada pokusava diskreditovanjem i koalicionih partnera,i LDPa koji mu direktno uzima biracko telo,sve u nadi da ce se predstaviti narodu kao jedina alternativa!Ali mrka kapa,svakog dana tone sve dublje!!Po meni zasluzeno....i jedva cekam da mu posle izbornog debakla LDP pocepa stranku...tada vise nece biti toliko arogantan!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top